2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Cerkes46 Hocm biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış inş olacak ben uzun zamandır bu işin içindeyim istisnalar olmakla birlikte kim ilanın gelmesi,iibf nin menfati için daha çok çaba gösterdiyse atanan kendileri oldu.İnan gün geldiğinde ilahi terazi şaşmıyor.
-
Arkadaşlar elinde işletme iktisadı notu olan var mıdır? Rica etsem atabilir misiniz?
-
Sağlıkta bir kriz olduğunda (örn. corona) ve bu krizin insan hayatına mal olduğu gerçeği önlenemediğinde sağlık atamalarının arka arkaya gelmesi, kamuda eğitimini bu alanda almış insanlara ihtiyacın olması gayet normal. Peki soru şu; en zorlu ekonomik krizleri ve süreçleri dahi teğet geçti diyerek geçiştiren, yer yarılsa ekonomisine toz kondurmayan ve sürekli pembe tablolar çizen bir hükümetin sizce ekonomiste ihtiyacı var mı?
Bence asla yok,çünkü bu mantıkla ekonomiste ihtiyacın olması ekonominin kötü olmasına delalet. Ziyan oluyoruz.
Önemle belirteyim ki hiçbir siyasi partinin çığırtkanlığını ve mevcut hükümetin düşmanlığını yapmıyorum. Benim derdim alın terimle, emeğimle. -
arkadaşlar guy için istabul'a verilecek kadro sayısı tahmini kaçtır? ve sizce istanbul kaç puana kadar düşer
-
@tkys hocam aof kitapları erişime açıldı ordan bakabilirsiniz eğer bulamazsaniz
-
@tkys mail adresi atarsaniz gondereyim hocam.
-
Alan denemesi için hangi yayını önerirsiniz?
-
hocam @paretowilfredo ,cüneyt özdemir bugün canlı yayının 14 dakikasında teftiş başkanlığın gelen mailde müfettiş açığından bahsediyor.işkur teftiş yardımcılığı en son ne zaman ilana çıktı?alım olması muhtemel mi?bize ekmek çıkar mı?
-
-
@paretowilfredo o zaman bu ihtiyaç vurgu yaparsak kadro gelmesi sağlayabiliriz.Teşekkür edrim.
-
@kaymakam1842 300
-
Noldu ya hayırdır inşallah, kurum içi şov bizinıs geri gelmiş İİBF'li arkadaşların alkışları eşliğinde
Allah şifa versin. İNSALLAH O KURUM İCİ SİNAV YAPİLMAZDA GÖRÜRÜZ SİZİ -
@strtmn N’olmuş?
-
Arkadaşlar muhasebe de neti iyi olan arkadaşlar hangi kaynaklardan çalıştı ve nasıl bir yöntem izledi benim muhasebe hep düşük geliyor , bu arada muhasebe Temelim de var ama anlamadım
-
Bu şahış kurumiçileri nasıl savuncağını şaşırmış.
-
@hayırlısı035 bunlar var ya, bildiğin oyun oynuyorlar. Maliye bülteni adı altında takipçi kasip sonradan isim değiştirmeler. Bu ek'teki şahısta etkinliklere katılıp bizden imajı verdi, şimdi de malum şahsı normallestiriyor felan. Kesin bir muhabbet var. Acaba ne oldu? @paretowilfredo İİBF'li Büyük Oyunu görüyor
-
@strtmn çok büyük bir ihtimal kurum içi ilanı için geldiler. İlanı alıp tekrar silecekler hesapları. Mulakatlar için tekrar geri gelirler ama bazı İİBF'li arkadaşlar üzülmesin teknik çalışıyorlar ama, tebrik ediyorum
-
@strtmn o şahıs herşeyden önce kimliğini gizleme ihtiyacı olan bir şahıs sistematik çalıştığına kesinlikle katılıyorum hocam birdenbire ortaya cikmasida hayra alamet değil umarım İİBF lilerin arkasından yeni bir kumpas donmuyordur artık iyice pskolojimiz bozuldu komplo teorilerine son derece açığız vala
-
arkadaşlar geçen senenin kpss de çıkmıs sorularını bulamadım internette nerden bulabilirim
-
@strtmn