2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@botan01 hemen hemen hergün twitter da etkinlik yapılıyor ama katılım çok fazla olmadığı için gündemde pek durmuyor.
-
@Cerkes46 malesef öyle herkes sadece ders çalışıyor ama biz artık tecrübeli olduk bu verilen sus payı başka bir şey değil tabi hiç yoktan iyidir ama çok ta sevinilecek bir durum değil kurumiçi old müddetçe iibf li rahat sinav yüzü görmez.
-
@botan01 evet etkinliklerde aktif olmalıyız, mektuplar, çok fazla sayıda tweet, cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımız, muhalefet parti başkanları ve milletvekilleri, tanınmış TV haber sunucuları, köşe yazarları, akademisyenler, belediye başkanları kısacası ülkede etkisi olan her kişiye tweetlerinin altına bol sayıda atmamız gerek. Yazılabilecek yerler bunlar benim aklıma gelen.
-
@botan01 kurumiçini de belirtmeliyim daha
-
Kurumiçini de belirtmeliyiz ama ilan sayılarının artması, 4001 çok önemli. Çünkü bunlar ileriye dönük tüm kazanımlarımızı ortadan kaldırabilecek uygulamalar.
-
@MiraKar kurum içi olmasa en kötü yılda bir kez guy ilanı olur
-
@botan01 evet hocam orası öyle bu kadar da açık varken böyle kısıtlamaları çok üzücü. Diğer sınavlarda da alakasız bölümleri de bizlerle birlikte sınava alıyorlar. Ha zaten puanı yüksek olan kalıyor ama mülakat aşaması var. Tüm kariyer meslekleri İİBF'de olmalı hiç kusura bakmasınlar.
-
Değerli forumdaşlar, aranızda hiç branş bazında sıralamalara bakan oldu mu acaca. P14 için bakan varsa normal ve de branş bazında sıralamasını söyleyebilir mi?
-
Öğretmenler martta atandık nisan da ise başlayalım diye neredeyse 100 nin twit atmış biz de keşke onlar gibi sesimizi duyurabilsek.
-
@botan01 hocam onları ben 6 şu sonra görecem etkinlik yapalim diyecek sanki her çalışan ataniyorya suan çoğunun umrunda değil banane etkinlikten diyor ama zamanı gelince anlicaklar
-
@Cerkes46 valla hocam biz kadro istiyoz kötü oluyoruz 2000 atama veriliyor sus payi muhalefet devletin buna ihtiyacimi var mufettismi virus avlayacak diye sacmaliyor ama cikip kimsede demiyor ki ogretmen çalışmadığın seyin parasina dusmussun devletin bu zor zamanında diyen yok bunu iibf yapsa hepimiz hapse girmistik net soyluyorum cok sinirliyim.
-
2017-2018 döneminde 80 puan aldım o puanımı hiç kullanamadım bir çoğumuz gibi aynı dönem en yakın arkadaşım 77.4 ile atandı. Ilk senesinde atandı kurtuldu. Bizim ise 3 denemiş bitti 4 e doğru gidiyoruz . Gram çalışma isteği yok içimde her yanımız belirsizlik .
-
Iibf virusle yakindan alakali ama ogretmen degil ulkede su kesilse ogretmen aliniyo nasil isse yaprak kımıldasa bizim basimiz eziliyor
-
@Semihylc nasip kısmet meselesi diyorum ben artık. Çocukluk arkadaşım sınava girdiği ilk yıl yani hazırlanarak girdiği ilk yıl hem guy hem il göç hemde ziraat bankası işi oldu il göçü seçti şimdi uzman. 80 puanla oldu herşey. Bende ortalama girdiğim her yıl 80 ve civarı alıyorum ama elde avuçta bir şey yok daha Allah yardımcımiz olsun artık defter kitap yüzü girmek istemiyorum
-
@fatos öğretmenler Maliye Bakanımızın tweetleri altına çok sayıda tweet atıyorlar, biz de aslında onlar yazarken orada tweet atmalıyız ki öğretmenleri görenler bizi de görmeliler. Hiç kimsenin rızkına gözüm yok yanlış anlaşılmak istemem fakat martta atanıpta 2 ay bekleyemiyorlar üstüne MEB Bakanı ile yetinmeyip Maliye Bakanımıza yazıyorlarsa buna karşı bizim de cevabımız olmalı diye düşünüyorum.
-
@Cerkes46, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Semihylc nasip kısmet meselesi diyorum ben artık. Çocukluk arkadaşım sınava girdiği ilk yıl yani hazırlanarak girdiği ilk yıl hem guy hem il göç hemde ziraat bankası işi oldu il göçü seçti şimdi uzman. 80 puanla oldu herşey. Bende ortalama girdiğim her yıl 80 ve civarı alıyorum ama elde avuçta bir şey yok daha Allah yardımcımiz olsun artık defter kitap yüzü girmek istemiyorum
Hocam zaten ilk mülakatta oldu oldu yoksa bırakacaksın kpss a yı , eğer b planın yoksa bu saatten sonra çok can yakar yaş geçer,işssiz beş parasız kalırsın , eskisi gibi değil popülitist politikalarla malesef yerleşen yerleşti zamanında bundan sonra tam bir muamma bilgi birikimi yüksek insanlar boşta yazık böyle olmamalıydı iibf nin sonu!!!
not: seni çok iyi anlıyorum o arkadaşların yaşadığı kaderi bizde yaşamak istedik ama açıkta kaldık bazı insanlar kadir gecesi doğmuş gerçekten insanda biraz nasip olacak...
-
@Semihylc hiç sorma hocam yaşımız geçiyor üstüne bide okurken borçlandık paun alamadık çalıştık puanları aldık ilanlar gelmedi gelen ilanın mülakatı virüsten kaldı nasıl toparlayacagız bilemedim ben üstüne bide yüksek lisans yaptım dil öğrendm lise mezunu arkadaşım katip oldu evlendi ben hala ekim de ilan gelmişte vs
-
@now34 Hocam keşke herkes İlk mülakatında atansaydı. Ancak İlk elemede bırakılsaydı atananların yarısı da kazanamazdı. Bu forumda da böyle çok başarı hikayesi var. Hiçbiri bırakmadı. Şartları zorlamazsak ne yazıkki ekmek yok.
-
Haydi arkadaşlar sadece ders çalışmayalım 3 yılın birikimi var bu verilen 2000 kadro emin olun bize yetmez iş işten geçmeden bu sayıyı arttırmamız lazım bakanı ne kadar sıkıştırırsak şansımız o kadar artar.Bakın adamlar salgın,virüs falan dinlemiyor sürekli istiyorlar ve alıyorlar da.Şimdi #İİBFdayanışmaiçinde tagıyla birbirimizi takip edelim etkinlik gücümüz artar.
-
@botan01 HB bakanlığı virüs salgını nedeniyle üzerine düşeni yaptı piyasada gereken önlemleri aldı. Dediğin gibi personel alımına engel bir durum yok. Öğretmeler HB bakanlığına bile baskı yapıyorlar. Üzerimize düşeni yapıp alım sayısının artırılması için bizde baskı yapmak zorundayız. İİBF'Lİ olarak bölünmüş durumdayız. Sınava yeni hazirlananlarin büyük bir kısmı içinde bulunduğumuz durumdan haberi bile yok çoğuna guy nedir diye sorulsa bilmeyecekler defter kitaba gömülerek maalesef atanilmiyor. Biz de inşallah baskı yaparak alım sayısının artırılmasına vesile oluruz. Hepimiz çok yorulduk gerçekten Allah emek verenlerin yardımcısı olsun bazen herşey üst üste geliyor şuan içinde olduğumuz durum da olduğu gibi