2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Nazmiye bir ay oldu hocam, bakanlığın twitter adresine bakın.
-
@paretowilfredo çok çok teşekkür ediyorum. nerden kaldıysa aklımda 6 ay olarak kalmış. sevindim o kadar uzun olmadığına
-
@rabia89 :)) bence de çok ama nereden aklımda kalsıysa teşekkür ederim
-
Tezsiz Yüksek Lisans biterse tekrar 1 sene daha askerlik tecil ediliyor mu arkadaşlar konu dışı ama.
-
Arkadaşlar sınav tarihi belli paylaşımlarimizi artiralim. Sinavda tecrübeli arkadaslar varsa önerilerini paylasabilirler mi bizimle nasil hazirlanmaliyiz?
-
@bucalı şey peki şimdi guya 2020 mi 2018 mi dahil ?
-
@Nazmiye 2020 dahil kurum sınavı kasımda
-
@lostfreedom teşekkür ederim hocam
-
Şimdi bu iş arap saçına döndü en son durum nedir HMB paylaştığı 1000 kişilik ekimde ki sınav ertelendi mi hala güncel mi sayı da 1000 mi? 2019-2020 puanlılar giriyor bir de deği mi?
-
Arkadaşlar 5 il tercihi gelmiş.
-
@Statik bilgi metnini paylaşır mısınız hocam ?
-
@aroma RG de yayınlanmış..
-
@aroma Evet hocam resmi gazetede var. Yöneticiler yayımlarsa daha iyi olur.
-
@Statik okudum .Bekleyenler için iyi oldu gözünüz aydın dostlar
-
Hayırlı olsun.Haksız uygulama son bulmuş oldu.Bu durum taban puanları yükseltecektir.
-
Henüz okumadım ama il tercihi düzenlemesi nihayet yapılmış sanıyorum, gözünüz aydın dostlar. Bu uygulama çok can yakmıştı. Hayırlı olsun.
-
zamanında sınırda kaybetmiş yada su an sınırda olan arkadaslar için cok sevindim. 76-77 ile dısarda kalıp 70 ile içerde kalma devri son erdi. bu uygulama ile emek veren herkes hakkını alır inşallah. hepimize hayırlı olsun umarım sınavlarda bu yıl içerisinde yapılır ve yıllarca emek verdiğimiz ve hayal ettiğimiz mesleklere 2021 yılında kavuşuruz
-
“(1) Sınava başvuru şartları ve sınavın yeri, sınava çağrılacak aday sayısı, sınavın hangi kadro unvanı için açılacağı, atama yapılacak kadro sayısı, atama yapılacak yer/yerler, sınav konuları, sınav tarihi, yeterli Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan türü veya puan türleri ve yılı ile ilk ve son başvuru tarihleri, sınav tarihinden en az bir ay önce ilan edilir.
Bu süre daha önce 45 gün müydü?
-
70 puanlilar buna üzüldü
-
Merhaba dostlar. Öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun. Sonunda yıllardır dile getirdiğimiz beklediğimiz uygulama hayata geçiyor. Durumu çok kez bana soran dostlarımıza referans gösterdiğim şu haberi yapmıştım;
6 ay aradan sonra söylediğimiz daha da iyi koşulda gerçekleşti çok şükür. Yüzümüz kara çıkmadı
Duruma dair değerlendirmeyi ve bilgileri de haberleştirdim. Şuradan hem detayları hem de yayımlanan değişikliğin tam metnini inceleyebilirsiniz;
Daha fazla kazanımlar elde edeceğimiz günlere inşallah. Hepinize kolaylıklar diliyorum.