2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo inşallah üstad yayınlanan yönetmelikle bir çok kişinin canını yakan uygulama son buldu darı diğer kanayan kurumiçi kadro azlı belli takvimin olmaması gibi konulara inşallah.
-
@Mahoni3406 Bu hepimizin kazanımı dostum. Sizler, bizler bu sorunu ısrarla dile getirmeseydik kurum içinin gölgesinde bu düzenlemenin gelmesi olanaksızdı. Diğer sorunları da aynı dirayet ve ısrarla dile getirmemiz gerekiyor ki kazanımlarımız çoğalsın. Can yakan ne uygulama varsa ortadan kalksın.
-
@paretowilfredo kesinlikle üstad biz sesimizi çıkardıkça yanlışın farkına varılıyor ama geç ama erken düzeltiliyor. Seninde dediğin gibi tüm platformlardan bastırarak diğer can yakan uygulamalar hakkında düzenleme yapılabilsin.
-
@Fischer evet hocam 45 gündü
-
Arkadaşlar daha sistemde yeniyim de bu değişiklik iyi mi kötü mü oldu ? Biyerde kötü konuşanlar var anlayamadım kötü oldu diye . Şansımız arttı mi azaldı mı ? Mesela 75 puan şansı yok mu oldu tam anlayamadım.kusura bakmayin
-
@Su28A 5 tercihten dolayı puanlar yükselecek, yanlış tercihen dolayı dışarda kalma azalacak çünkü. önceden 10 kat çağırıyor du şimdi 20 katına kadar çağırabilir hükmü eklenmiş. 20 kat çağırırsa 70 e kadar iner.
-
@Reşo dostum peki 20 katı sınava çağırılacak ise mülakata çağırılacak kişi sayısınıda arttıracak mıdır bu ?
-
@kameralizm eski yönetmelikte 2 katı diye yazıyordu yenisine bakmadım.guy ilanı ile ilgilenmiyorum.
-
20 katı kesin değil kurumun insiyatifinde . 20 katinada kadar cagirabilecek diyor ama
-
@kameralizm hala 2 katı hocam
-
Yani yeni düzenlemeyle tercih sayısı 5 oldu. Kurum isterse 20 katına kadar adayı sınava çağırabilecek ama bu kurumun inisiyatifinde ve mülakata 2 katı aday kalcak öyle mi arkadaşlar
-
@Reşo guy ilanı ile ilgilenmiyorsun ama burası guy sayfası kardeşim
-
@guycuu 20 katı nedir yaa çok fazla degil mi
-
@Su28A Teşekkürler hocam sağolun
-
@rabia89 çok tabiki .1000 kişilik ilanda 20.000 kişi demek .böyle olunca 75 76 puanlı kişiler de sınava girecek demek .Yani her zaman kpss puanı yüksek olan kurum sınavını kazanır diye de bir şey yok . düşük olup kazanan da çok .Mesela stajyer hazine kontrolorlugu sınavında puan, taban puan 80 'e kadar indi .En üst puan da 98 Di .arada 95 96 lar coktu .En sondan 2 kişi yazılıyı geçti ve hatta mülakatı geçti .95 puanlı kişiler elenip 80 puanlı kisi alindı .
Benim de bir sınavım böyle olmuştu .kontenjandan dolayı sonlardan girdim listeye .çok yüksek puanlar vardı .Onlar yazılıyı geçemedi ben geçtim . -
@rabia89 kurum isterse 20 katına kadar çağırabiliyomuş ama yaparlar mı bilmiyorum mevcut düzenlemeyle drvam ederler bence.
-
20 katına kadar çağırılabilmesi(duruma göre) bence iyi olmamış. Kpss mi bu o kadar kişi girecek sınava. 5 il tercihi ve 5 katı en güzeli idi.
-
5 il tercihine rağmen liste dışı kalmayı başaran olmaz umarım sonra sızlanıp ağlamasınlar o şanslı kişiler
-
@RootofAllEvil yakında yanlış tercihten elendim yazanlar da çıkar :)))
-
2016 2017 yilinda da gelseydi keske 3 5 il tercihi 73puanla iki sene girememistim en azindan sinav gorurdum... 20kati adayi cagirirsa 20bin kisi sinava girer ki cok sacma 70puan alani siralamasi 16bin 18bin civarlarinda e herkes sinava girer oyleyse. 5 il guzel bisi ama puanlari yukseltecegi kesin ankara 85ustu kapatir gibi duruyor