2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ankara İstanbul İzmir 80 üzeri kapatır diye düşünüyorum. Ama bu 20 katı olayı kpss puanını hiçe sayacak gibi görünüyor
-
@sonunageldim Hocam 20 katında Ankara 85 üssü kapatır mı hiç il tercihini 5 olsada sınava cağırılma sayısı artmış anladığım kadarıyla bu da taban bunları alta çeker.
-
Arkadaşlar 20 katı kurumun inisiyatifine kalmış.Ben yine 5 katı çağrılcağını düşünüyorum.Hangi kurum 20 bin kişiyi Ankara'ya toplamak ister.
-
2000 alım olsax20=40.000 kişi guy sınavına girer.
Kpss yapılmasin daha iyi öyleyse ne anlamı kaldı herkes girsin
-
@eomer bende sizin gibi düşünüyorum üstelik yanlış hatırlamıyorsam bu sınavdan para da alınmıyordu.
-
Eskiden 5 katı cağrılıyordu, şehir tercihinin sınavdan önce yapılması sistemine devam edilecekse, 5 katı uygulamasına da devam edilir, hiçbir değişiklik olmaz.
-
MADDE 7 - (2009 yılı yönetmeliği)
(2) Giriş sınavı duyurusunda, mezun olunan fakültelere, bölümlere ve KPSS (A) puan türlerine ilişkin belirleme yapılmışsa, sadece belirlenen fakülteler ve bölümlerden mezun olan ve istenen puan türünden yeterli puanı alan adaylar başvuru yapabilirler.MADDE 4 – Aynı Yönetmeliğin 7 nci maddesinin ikinci fıkrasına “yeterli” ibaresinden önce gelmek üzere “veya türlerinden” ibaresi eklenmiş, üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve aynı maddeye aşağıdaki dördüncü fıkra eklenmiştir.
Galiba farklı puan türlerinden de ilana çıkılabilecek değişiklikten bunu anladım ve bu durum da puanları yükseltecektir diye düşünüyorum. 20 katı çağırma durumunun olması da zor, yine 5 katı şeklinde devam edilir gibi hayırlısı olsun. -
Arkadaşlar 20 katı emniyet sibobu olarak konulmuş vur ibare daha az alim olursa 20 katı çağırır şu şartlarda 20.000 zaten 70 üstü puan yok o yüzden 5 katı olacaktır
-
Antalya da yüksek kapatır demi
-
Dostlar 20 katı konusunda müsterih olun. Kurum sadece resmiyete bağlanmamış bir hükmü ekledi yönetmeliğe. Kurum kendisi yaptığı bir sınavda zaten böyle bir kapasiteye çıkamaz, kendisine bunu yük etmez 1. İkincisi GUY alımları yüklü sayılabilecek alımlar o kadar insana sınav düzenlenemez. Bu 20 katı meselesinin uygulandığı alımlar Matematik-İstatistik ve Mühendislik alımlarıydı. Yine bu uygulama sürecektir. İİBF/Hukuk alımları da eskisi gibi sayı 1000 ve üstü olursa 5 katı, 1000'in altına düşerse bir ihtimal 10 katı olarak devam eder. Dediğim gibi Kurum burada sadece malumun ilanını yaptı diye düşünüyorum.
-
@gozde41 üstelik korona var seyahat yasakları var dhaa yeni yeni kendimize gelecekken birden 20000 kisi ankara olmaz bana da cagrılmaz gibi geliyor
-
Bu müjdenin tek sevindiğim yanı bu yılı boş geçmicek olmalarıydı . Ekimde en iyi ilan gelse 4 unvandan seneye sarkacak ılanlarda herhalde olur çünki ayrı başvurular alıncak denmişti . Kaldı ki diğer kurumlarda var . Yaş şartını yazılı sınav deyip ortadan kaldırmışlar yine insaflarına bırakmışlar , 20 katı demek , puan türü fazla demek az sayıda alıma davet etmek demek . Herşey istedikleri gibi işliyor . Her yaptıkları izaha muhtaç .
Nasıl bir süreç işletecekler bilmem ama üzülen artık bu sefer biz olmayız umarım . -
@paretowilfredo hocam mühendisler bizden daha kolay guy oluyor diyebilir miyiz yani. Alana girmeden p3 ile 20 katı çağırılırlarsa. Kurum sınavları da alan olmuyor galiba
-
@paretowilfredo hocam hayırlı günler, yedeklik süresinin 2 yıla çıkarıldığını okuduk. Bu durum 2018 yılında yapılan alımın yedeklerini de etkiler mi yani onlar da dahil edilir mi? Ne düşünüyorsunuz?
-
Liyakat konusunda endişeliyim. Diğer kurumlardan elenenler bir şekilde guy oluyordu. Deneyip göreceğiz tecrübe etmediğimiz şey kalmadı zaten
-
Maliye çözümlü özgün soru..?
- Analiz
- A Kadro
- Demaso
- Teftiş
- Murat
- 4T
- Optimus
Bunlardan hangileri soru altı çözüm şeklinde hazırlanmıştır ve soru kalitesi olarak hangileri ilk üçe girer?
Çözen veya inceleme fırsatı bulan arkadaşlar değerlendirebilirse merak edenler açısından da faydalı olacağını düşünüyorum. -
@Fischer a kadro soru cozum tarzinda ama kiyas yapamam digerleri hakkinda bilgim yok.
-
@Fischer a kadro ve 4tyi kullanıyorum ikisi de altında çözümlü ve tavsiye ederim ikisi de kaliteli kaynaklar ama 4t bir adım önde bence
-
@Fischer, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Maliye çözümlü özgün soru..?
- Analiz
- A Kadro
- Demaso
- Teftiş
- Murat
- 4T
- Optimus
Bunlardan hangileri soru altı çözüm şeklinde hazırlanmıştır ve soru kalitesi olarak hangileri ilk üçe girer?
Çözen veya inceleme fırsatı bulan arkadaşlar değerlendirebilirse merak edenler açısından da faydalı olacağını düşünüyorum.Özgür Şahan - Analiz'i çözen var mı acep
-
@Fischer 2018 de hazırlarken almıstım fakat begenmemiştim su an iyi ise de birsey diyemem. ama bunların arasında en iyisi ve en ağırı 4T malıye tabi.