2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 1000 kişilik ilanin artırılmasi icin mi bu calismalar arkdslar anlamadm yoksa genel.mi denmiş
-
Arkadaşlar Sayın Hüseyin Özbakır İİBF sorunları ilgilenen iktidar milletvekilidir.Bu fırsatı değerlendirelim.Maliye bakanlığı uzman/müfeştiş yardımcılığın kadro sayısının artması,sgk ayrıntısı,35 yaş sorunu,işe girme sürecin uzaması vb. iletelim.Sadece 15 kişinin sorması yetmez.Ne kadar çok sorasak o kadar dikkat çekeriz.
bağlantı metni
-
Arkadaşlar geçen sene p48de 1000-1100 civarı sıralamaya kaç puan gelmişti acaba?
-
Bu basliga yazilacak bir ileti degil konudan bagimsiz ama GK icin ama sadece Gk icin soru bankasi var mi tavsiye edebileceginiz ? Hicbir yerde bulamadim
-
@Nantes 84 galiba
-
KPSS 22 ekimde açıklanacakmış. Bu durumda 2018’i sınava dahil edecekler herhalde.
-
@mbguy hayir hocam netlesti her sey maliye bakani aciklamasini yapti 2019 2020
-
@mrvguy 2020 açıklanmamış olacak başvuru toplanmaya başlandığında. Mutlak bir dille cevap vermek yerine yüzde elli elli diyebiliriz bence. Ya sınav tarihini öteleyecekler ya da 2018’i dahil edecekler.
-
Korona nedeniyle bu sınavda ertelecek bence
-
@mulki109 bunun üzerine üzerine artı olarak benim düşüncem de sınavı sadece Ankara’da yapmayacaklar gibime geliyor. En azından bir kaç il merkezi belirlenir sanırım. Yoğunluk olmaması açısından. Hem ertelenip merkez sayısı arttırılabilir hem de tarih öteye atılabilir ya da ertelenmez ve sınav yapılan şehir sayısı artar.
-
@mbguy aynen size katılıyorum hocam başka şehirler de olabilir ama benim tahminim kpss açıklandıktan sonra olacak bu sınav 2019 puanım işe yarar umarım
-
Gib başkanının açıklamasını biliyorum ama bakanın açıklamasını görmedim hiç. Resmi bi açıklama yaptı mı 2020 puanlıların dahil edilmesi için kurum sınavını erteleyebiliriz diye
-
@guycuu Bakanın açıklaması yok ama bakanlığın yayınlığı görselde 2019-2020 puanları kullanılacak yazıyor. Keza gib başkanı da 2020 puanlarının dahil olması adına sınavın Kasım-Aralık ayında yapılacağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
-
Diğer sınavları erkene alıp kpssyi neden almadılar anlamıyorum. Hem eylül ekim gibi virüsün 2. Dalgasının gelme ihtimali var diyolar hemde kpss gibi yüksek katılımın olduğu bi sınavı eylülde yapıyolar. Sonra da kpss ertelendi diye kurum sınavını da erteleyebiliriz diyolar.
-
@mbguy gib başkanı kpss ertelendiği için yeni kpss açıklanma tarihine göre sınav kasım yada aralıkta olacak demişti
-
Tahminimce kurum sınavı Aralıkta olur gibime geliyor
-
İlanın son bahar da gelmesine sevinenler burda mı koskoca üniversite sınavı yapılıyor guy yapılınca salgın var mı oluyor guy ilk bahardan önce yapılmaz bu da burda dursun
-
Ekim 22 sonuç tarihine gore en olasi tarih 28-29 kasim 2020 gibi duruyor...gib başkaninin açiklamalariyla da ortusuyor bu tarih...en kotu ihtimal aralik ilk hafta gibi olur tahminimce...
-
Gib baskani TRT'de bakanlıkça açıklanan sınav takvimi 2020 kpss'ye göre sekillenecek dedi. En geç yilsonuna kadar yaparız dedi.
-
@mbguy hocam sinav ertelenir buyuk ihtimal ama twiter da bakan kesin olarak sorulan sorulara aciklama getirmis 2018 dahil olmayacak 2019 -2020 olacak die yapilan aciklama forumda da paylasildi. Bakin isterseniz. Ben gordugum icin soyledim .