2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tarih te degisik lik olmadi degil mj arkadaslar 6 eylul genel yet genel kultur 12 13 eylul alan .takvim guncellendi derken temmuza alinmadi sanirim kafam durdu bi an aciklamalardan net bi aciklik getirebilir misiniz?
-
@mrvguy sorduğunuz soruların birçoğunun cevabı maks. 2 bilemedin 3 tık sonra karşınıza çıkar. Biraz özveri.
Google__Osym Sinav Takvimi__imleci aşağı indir__kpss tarih. -
@conqusator surekli yenilenince biraz panik yaptik hocam.sagol
-
Tercih yap forumdaki geçmiş zamanlarda girdiğim kurumiçi T.K. ,C.D. ve H.S. ; mali müşavirlere özel kadro isteyen K.A. ve V.D. herkese açık platformundaki yazılarınızı paylaşıp(sözde ifşa) ve o yazıları eleştirdiğim entryler üzerinden zaman geçtiği için silemiyorum.Bilgilerinize arz ederim...
-
-
@RootofAllEvil hocam bakan sonbaharda ikinci patlak verebilirmiş demis okullar ocağa kadar tatil edilsin demis yani bizimki 2021 de sinavi yapar eğer böyle olursa 2022 dede ise girebiliriz belki hala etkinliğe katılmayıp banane diyen insanlar inşaallah hakettiginiz yere girersiniz
-
lutfen isletme iktisat notu olan yazabilir mi arkadaslar gunlerdir ariyorum bulamadm, yasin coban almak istemiyorum cok detay oldugunu soyluyorlar
-
@adanali01 2022 mi??? Öyleyse bana müsaade arkadaşlar. İhtimali bile pelte(*) gibi hissetmeme neden oluyor.
Geçen sene bir daha sınava girersem...... demiştim. Bu sene o kadar lafımı yuttum yine oturdum KPSS için çalışıyorum. Daha da olmazsa olmuyor demektir. Ne yapayım? Mezun olalı 4. senem bitiyor. 6. Seneyi ne ruhum ne bedenim kaldırır. -
Sınavın yılsonunda yapılacağını düşünüyorum şahsen. Kpss tarihi ile birlikte artık Kasım Aralık ayı kesinleşti gibi. 2021'e sarkma ihtimalini zayıf görüyorum tabi virüsün akıbeti önemli yinede. Her hal ve şartta en ama en kötü 2021 baharında kesin yapılır kanaatindeyim. Mart veya Nisan. Umarım takvimden sapma olmaz o ayrı mesele.
-
@mbguy hocam zaten öğretmen alımını yapıyor mülakatla da olsa ama bence yine olursa virüs kesin almazlar bizden yani millet ataniyor dua etmiyor neymiş isi bırakmış maaş vermiyorsunuz yatarken bana para verin diyorlar bizim durum 1 sene sonraya atanacaz oda en iyi ihtimal en iyi durumda atanabilirsek oda çok halkımız yeniliyor cok
-
@adanali01 haber linki, ifadenin geçtiği tweet linkini rica ediyorum? Böyle bir ifade de bulundu mu cidden?
-
Bu bayram ne oldu iş güç kpss falancanın kızı oğlu yeğeni atandı tüh tüh sen bu ne iş ya bir olmadıcılar Reisin 23 24 25 26 açıklaması ile hüzün içindeler. Yırttın İİBF li bu bayram hadi gözün aydın:)
-
Kurban Bayramını da aradan çıkarabilirsek yaşadık
-
@churcill kurban bayaramindada sen kurbanini kes dayi beni birakda de ise yariyo
-
Dün ki etkinlikte ''Kurumİçi Haksızlıktır'' aşağı yukarı katılan hep aynı kişiler oldu.Herkesin katılması gerektiği etkinliğe, devamlı etkinliğe katılan arkadaşların sayesinde 4-5 saat gündemde durabildik.Ama ben burada etkinliğe katılmayanı eleştirince kötü ben oldum.
-
İİBF'li öğrencilerinden daha fazla hakkını savunamayan (buraya küfür olmayan ifade ama bazı kişiler rahatsız olduğu için değiştirdim) öğrenci yoktur.İİBF öğrencileri twitter etkinliklere bir tane bile twit veya RT yapmaktan bile yapamıyor..Öğretmenler corana dönemde etkinlik yaparken etkinliklere yaparken etkinliklere devamlı katılan arkadaşlar hadi İİBF'liler etkinlik yapalım dediğimizde ''bu zamanda etkinlik olur mu'' dediler.Etkinlikleri bir kez bile katılmayanı eleştirince linç yedim.Öğretmenler atanması yapılması rağmen maaş yatmadığı için MEB,CUMHURBAŞLIĞI baskı yaptılar.Bugün ise bu baskıları sonuç verdi ve maaşları alacaklar.
NOT:''Tweet atmayla kimse cesur ya da atmamayla hakkını savunamayan yapmaz'' diyolar.Peki bu kişiler hakkını nasıl savunuyor merak ediyorum. -
Arkadaşlar geçen sene kurum içi uzmanlık sınavı için kabul edilen kanuna rağmen bu kanun ilga edilmese bile bakanlığın bu sınavı açmama yetkisi var mı acaba yoksa beş yılda mutlaka iki kez sınav yapılması mı gerekiyor?
-
@Nantes önü açık olduktan sonra her türlü yapılır.
-
Arkadaşlar, MHP vekili ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi hem beğeni yapalım hem de retweet with comment
cumhurbaşkanı/bakan/bakan yardımcısı etiketli olarak tagla(Hakkımız3Bin GelirUzmYard) birlikte yazalım yazalım.Ayrıca yorumlarda bakan berat albayrak kadro talebimizi iletmesi isteyelim.
-
Arkadaşlar, CHP vekili ve TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu CHP Grup Sözcüsü hem beğeni yapalım hem de retweet with comment
cumhurbaşkanı/bakan/bakan yardımcısı etiketli olarak tagla(Hakkımız3Bin GelirUzmYard) birlikte yazalım yazalım.