2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn yil sonu dedigine gore aralik ayi mi olur ki hocam
-
@mrvguy en geç Aralık ifadesi yine kendisine ait, olabilir yani. Hatta kuvvetle muhtemel..
-
Kpss sonuclarının acıklanmasından önce ilana cıkılıp 19-20 puanlarıyla tercih yapılacagı belirtilemez mi ?
-
Her türlü 2020yi dahil etceklerse kasımda yapsalar bari sınavı da bizde fazladan 1 ay beklememiş olsak.
-
@GaDDaRR-KeRiM bunun cevabı Pareto Bey'de
-
2 hafta başvuru,1 hafta sonuçların açıklanması, 2 hafta da sonuçların açıklanması ve sınav arası yasal süre. Toplamda en az 5 hafta gerekiyor. İlk sınavın başvuruları 26 ekimde 2020 de başlasa. ilk sınav 28 29 kasım haftasında olur ve bu sınavda buyuk ihtimalle vmy olur diğerleride (guy ve duy) 1 2 hafta ara ile yapılır ki bunlar en munimum süreler. Daha erken olursa 2018 2019 lular girer sınava.
Eğer virüs devam ederse geçmiş olsun aralık ocakta falan sınav olmaz yine uzatılar bahar ayına. -
@strtmn bu yeni bi açıklama mı ?
-
İnşallah açıklanan takvimlere uyarlar da 18'lilerin hakkı yenmez.
-
Kpss ertelendiği için kurum sınavları da ertelenir haliyle . Zaten gib başkanı en geç Kasım ve Aralık demişti . 2019 ve 2020 puanları ile başvuru olur . Gorselde de var zaten .
-
https://twitter.com/muratguzelli/status/1260936392898732032?s=19
Yarın saat 17.00 da büyük Guy etkinliği var arkadaşlar lütfen katılalım. -
@DaronAcemoglu sayinin artirilmasi konusunda mi hocam
-
silinmiştir
-
@gpale pegem beğendim ama her kaynağı çözmek gerekir.
-
@mrvguy evet
-
@hayırlısı035 yanlış anlamayın ama sanki bu hareket olmamış gibi. Onun yaptığını tasvip etmeyebiliriz, evet. Lakin böyle kimliğini, resmini ifşalamak da ne derece doğru tartışılır. Hedef göstermek gibi biraz. Neticede anonim bir ortamdayız. Hiçbirimizin burada kimliği belli değil.
-
@hayırlısı035 “Sadece 2020 dahil olup olmayacagını soran“ diyerek zaten Tepkinizin abartısını gözler önüne sermişsiniz ifşa ederek.
-
@hayırlısı035 hocam boş verin takmayın o kişiyi herkes kendini düşünüyor malesef 2018den beri guy ilanı gelmemiş bu ilanın geç gelme sebebine sitem edecekleri yerde bu sınav temmuzda cok rahat yapılıtmiş sadece guy sınavı diger ilanların akıbeti bile belli değil.Süreç aşırı uzadı emekler çöp oldu insanlarda hedef kalmadı ve 2021e doğru bir esinti var.Tek kelime ile umut fakirin ekmeğidir.
-
@mbguy hocam,ben burada kurumiçileri ve özel kadroyla guy olmak isteyen mali müşavir aynı eleştirileri yaptım.Hakaret değil daha çok A şahışların yaptığı davranışını anlatım.Zaten A şahsı herkese açık platformu yazıyor gizli birşey yok.
-
@zenginmemur haklısın
-
@hayırlısı035 dikkatli okursanız eğer hakaret ediyorsunuz diyen yok zaten hocam. Twitter’da gizlilik olmayabilir ama burada gizliliğimiz var. Burada insanlar birbirinin cinsiyetini dahi bilmezken fotoğrafıyla, ismiyle adamı paylaştınız. Yani kimliğini ifşa ettiniz. Sunduğunuz argümanların hiçbiri yaptığınız hareketi meşrulaştırmıyor kusura bakmayın. Konuyu daha fazla uzatıp sayfa kalabalığı yapmak istemiyorum.