2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@şozunbirnumara kamuda çalışan demişler zaten mülakat bekleyen değil
-
Peki bide soyle dusunun adam gece gunduz dememis ders calimis mufettis olmak icin 90 almis. Sonra guy ilani once gelmis sen diyosun ki adama guya girme mufettis olamazsin yoksa. adamda guya girmiyor mufettislik sinavina giriyor. Vmy de kardoyu bile doldurmayip eleniyor mulakattan. Simdi bu adam haketmedi de guy olmayi 80 puan alan adam ki haketti ? Tabi ki de oda hakediyor ama o hakedecek diye digerini engelleyemez. Bunun icin en guzeli kamuda calisan yerine ayni ozluk hakklari olabilir. Il goc uzmani guya basvuramaz ama mufettislige basvurur mesela yada guy merkez uzmanliga basvurabilir. En hakkaniyetlisi de budur bence.
-
@köymen10 bulunduğun kadrodan üst bir kadroya geçiş serbest olmalıdır diye düşünüyorum. Bu yasak şartları, özlük hakları birbirinin aynı olan kadrolar için uygulanmalı.
-
Bu sözleşmeli memur alımı kpss den sonra olacak gibi kpss 2020 de birkez daha P3 önemi çıktı
-
arkadaslar bu sozlesmeli personel alımı gelir uzman yardimciligi alımlarınin azalacagi anlamina mi geliyor , bu sekilde sozlesmeli alip sonra onlara uzmanlok icin icerden mi kadro verilicek bizim icin kotu bir sey mi bu durum biri aciklasin lutfen
-
@varol tam olarak ayni seyden bahsediyoruz. En mantiklisi bu sekilde olmali
-
@tozkok bence değişen birşey yok. Herkes eşit şartlar altında değil tamam,kabulüm. Ama bunu yapanlar emin olun çok azdır. Coğu da üst kadroya geçişlerde görülür. Yoksa kimse tasvip etmez adamın/kadının SGK'dan GUY'a (veya tersi) zıplamasını.
-
-
2200 den 3600 e geçmekten sıkıntı yok ki zaten olmamalıda. Yatay zıplamaların önü kesilmeli. Misal adam merkez uzman bir kadroya atanmişşa tamam diyeceksin otur oturduğun yerde. A grubunda asıl mesele kurum sınavına girmek için sınava giriyor olmamızdır. Kpss sıralama değil genel çerçeve çizmeli. Daha öncede belirttim bunu. Merkez uzmanlıklar vs için 80 almak taşra için 75 almak. Veyahut taşra için 80 merkez için 85 almak diyeceksin ve bu puanı alan herkesi şu katı bu katı demeden kurum sınavına alacaksın. Böyle olursa kimse kimsenin insafına kalmaz fuzuli inadına başvurular yapılsada diğer adayları etkilemez. Ego tatmincilerinde önü alınmış olur. Adaylarda şu puanım var acaba gelir mi gelmez mi diye günlerce kızamık çıkartmaz. Her aday kendi göbeğini kendisi keser. Almam gereken puan baremleri şunlar der ona göre 1 yıl boyunca kpss çalışmasını yapar.
-
@LioN çok mantıklı çok iyi bir planlama hocam
-
arkadaslar 2018 guy sinav sorularini bulamadim yardimci olabilir misiniz
-
https:// telegra. ph/ Grup-Kurallar%C4%B1-05-07 buradan pdf paylaşımı yapılıyor bakabilirsiniz.
-
@rabia89 burada bir çok yılın çıkmış sınav soruları var.
https:// ahdevefaiibf. blogspot. com/?m=1 -
bende bir tavsiye vereyim. güzel paylaşımlar yapılıyor.
https://www. facebook. com/groups/hvmbsinav/
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
bilmiyorum yazıldı mı fakat daha önce çalışma yok dediğim bir konuda yeni gelişme var bildirmek istedim.
il tercihi konusunda tercihin 5 e çıkacağı ile ilgili çalışma var arkadaşlar. umarım yeni ilan bu düzenleme ile gelir. il tercihi 5 e çıkacak inşallah. çalışma olduğunun haberini aldık..hayırlı olur umarım.
@eomer hocam özellikle sizin de bilginiz olsunhayırlı olsun..gözünüz aydın demek isterdim ama durumlar o kadar kötüleşti ki buna bile sevinemez hale geldi insanlar.
-
İnsallah somut adımlar görürüz.
-
@hayırlısı035 insallh
-
@hayırlısı035 kadroyu görmeden kimseye inanmam. öğretmenler için çalışanlar bizim için de çalışsın ve kadroyu görelim önce.
-
@hayırlısı035 Hüseyin beyden iibf mezunun ağzına bir parmak bal.. icraat lazım icraat. Herkes şovmen olmuş
-
Arkadaşlar bunlar yapılan etkinliklerin sonucudur eskiden hiç kimse bizden bahsetmezdi bile en azından artık sesimiz duyuluyor etkinliklere mutlaka destek verelim inş karşılığını göreceğiz.