2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@melisss taban puanlar biraz yüksek gibi nedeni ne acaba
-
Ya şu wp grubuna iki kere girdim ciktim puan tercih muhabbeti yapiliyor diye burda manipülasyon yapmayalim deyip orda alasini yapiyor bazilari sadece rakibiz arkadaşlar dusman degil ya hu hâlâ konusuluyor mu Allah aşkına ona gore girmicem
-
@rrrsss1610
konuşuluyor hocam. hedefiniz gerçekten guy ise ne wp grubu ne de buralarda fazla takılmanızı tavsiye etmem. çekilin odanıza dersinizi çalışın. her saatte 1 rakip eleme garantisi veriyorum size. atandıktan sonra fazlasıyla yaparsınız geyiğinizi. gerçekten öğrenmek istediğiniz birşey olduğunda buralara başvurun. ya da seneye de buralarda taban puan tartışabiliriz. seçim sizlerin dostlar. -
@koskorodo hocam en son 2015te alim olmus. O zamanlar sinava daha cok kisi giriyordu. Simdi 80 puan 3binse o zaman 10bindir. Keza 2016da arkadasim 80 puan alip 10bin icine girmisti. Skalada cok insan vardir bu yuzden de yuksek kapatilmasi normal.
-
5 tercih yapmak zorunda mıyız?...Benim istediğim 2 - 3 il var, daha fazla tercih yaparak başkasının sınava girmesine engel olmak istemem.
-
@lebronjames Daha fazla tercih yaparak kimsenin hakkına girmezsin kral.
-
@lebronjames hiç sorun yok daha fazla tercihle hak yemezsin ASIL HAK YİYENLER SIRF LİSTEDE ADINI GÖRMEK İÇİN SINAVA DAHİ GİRMEYECEK İNSANLARIN BAŞVURMASI, HALEN İYİ BİR YERDE ÇALIŞTIĞI HALDE SIRF EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN GİRMEYECEĞİ BİR MESLEĞİN SINAVINA GİRİP İNSANLARIN HAYALLERİNİ YIKAN BAZI UTANMAZLARDIR BÖYLE İNSANLAR VAR ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN İNŞALLAH
-
@koskorodo Sorun da orada zaten; 4. ve 5. tercihlerim gelirse sınava girmeyi düşünmüyorum o yüzden 2 - 3 tercih yapsak oluyor mu diye sordum.
-
@koskorodo çoluk çocuğun suçu yok ama o kişilere ben de hakkımı helal etmiyorum. Sonuçta ihtiyacı olmadığı halde başkasının hakkını gasp ediyor.
-
@koskorodo Allah belasını versin onların. Bak burada tutamam kendimi!!!
-
@lebronjames hocam keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa bu sınava girmeyecek sırf başvurmak için başvuran da var
-
Kazandığımız ilçede ikamet etmek zorunlu mu yoksa başka ilçeden de gidip gelebilir miyiz? Bir de her vergi dairesi ve mal müdürlüğünde servis imkanı var mı varsa sadece ilçe içi mi yoksa diğer ilçelere de uğrar mı? Biraz spesifik oldu ama bilen varsa sevinirim.
-
@eomer
657 sayılı dmk gereği memurların görev yaptıkları yerde ikamet etme zorunlulukları kaldırıldı hocam. sizi zorlamıyorsa başka yerde oturur gider gelirsiniz. -
@KamuAdayı
önceden il dışına izinsiz çıkmak bile yasakmış -
@KamuAdayı kaymakamlığa çalışmanın faydaları
-
@sedatinho
hahaha. pek ekmeğini yiyemedik hocam. kalamadık orda mülakata dmk neyse de öbür mevzuatlar yaktı bizi. -
-
Şu sınavın direkt mülakat süreci gelse artık
Zaman hiç geçmiyor bu sene
-
@KamuAdayı çok sağolun bilgi için.
-
Arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum +85.5 olup vmy ye basvurmayacak var mı