2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar İstanbul merkez yazıyor ama birçok vergi dairesine dağıtacağı söyleniyor. Böyle bir durumda bizim calismak istediğimiz yerlere oncelik veriliyor mu yoksa tamamen kurumun insiyatifinde mi?
-
@fenerlim İstanbul'da istenilen yere genelde gönderiyorlar diye duydum.
-
@fenerlim bence kurum sınavından aldığınız puan da önemli. 100 alan adamla 80 alan aynı yeri isterse kimin kazanacağı belli. Eğer kimsenin tercih etmediği bir yerse girersiniz.
-
Merhaba dostlar.
2011 yılından 2020 yılına kadar gerçekleştirilmiş tüm Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının başvuru taban puanlarını daha evvel derlemiştik. Bu çalışmaya şuradan ulaşabilirsiniz;
Bu kez de 2011 - 2020 arası düzenlenmiş tüm Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının yazılı sınav kapatma puanlarını derledik. 2011 yılından 2020 yılına kadar gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınav taban puanlarını yıllara ve illere göre bir arada incelemek isterseniz buyrun;
Hepinize başarılar diliyorum
-
Arkadaşlar guy için hangi kitap vs nasıl bir çalışma izliyorsunuz ? Kpss kitaplarımın çoğu çözülmüş şekilde duruyor . Üzerinden mi geçeyim sizce
-
@fenerlim bunu kim söyledi size hocam çünkü merkez yazıyor başka yer olsaydı belirtirlerdi bence ilçesini
-
Guy'da iller kaçta kapatırı hesaplarken İİBF:)
-
@tkys daha önceki İst alimlarimda da hep merkez diye geçmiş galiba. @paretowilfredo @lion doğru mudur hocalar
-
2018 DGUY ve 2018 GUY önceki sınavlara benzemiyordu; daha zordu. Bence olması gereken de bu.
-
Hangi kaynaklardan çalışmak lazım yardımcı olur musunuz ilk defa gireceğim
-
@strtmn İstanbul'da merkez/ilçe ayrımı olmaz bir Anadolu şehiri gibi. İstanbul'un her yeri merkez. Kocaeli ile birleşmiş bir şehir. Bütün ilçeler canlı. Dolayısı ile merkeze alım olur emre atanılır gib dağıtımı yapar daha sonra ilçelerin ihtiyaçlarını gözeterek.
-
@fenerlim hocam seçenek sunuyorlar ama seçeneği neye göre sunuyorlar onu bilmiyorum tanıdığım bir abiye avcılar bahçelievler fatih vs. olarak sunmuşlardı
-
@crowdingout oturacağin yer gözetiliyor kardeşim. Nerede ikamet edeceksin vs gibi sorabiliyorlar. İstanbul için tabi bu dediğim.
-
@LioN anladım hocam
-
@strtmn @LioN izah etmiş dostum, doğrudur
-
@FThemel trabzon yüsek kapatacağını düşünüyorum Trabzon u genelde oralı olanlar kimseye bırakmıyor
-
Herkese merhabalar arkadaşlar
B grubu İİBF'li arkadaşlardan sizlerden bir ricası var
4001 MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN AŞAĞIDAKİ METNİ CİMER'E(T.C. Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı)GÖNDERİR MİSİNİZ?
''Devlet memurluğu; teknik bilgi ve beceri gerektiren, zanaat içeren kadrolar dışında bu alan için eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezunlarının hakkıdır. 4001 uygulaması tüm lisans mezunlarını aynı kefeye koymaktadır. Dolayısıyla İİBF mezunlarını değersizleştirmektedir. 4001 uygulamasına son verilmelidir. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi mezunları 4001'i basamak olarak kullanmaktadır. Bu durum hem kurumları hem de İİBF mezunlarını zor durumda bırakmaktadır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.''NOT: Başlıkla alakasız olduğu farkındayım ama İİBF'nin önemli sorunlardan biri olduğu ve herkes buraya baktığı için bir seferlik attım.Lütfen silmeyiniz.
-
La bu nasıl ilan ya, şöyle bir düşününce işin içinden cikilmiyor. 80 üstü bile garantici olacak yerine göre. Twetterdan guy guy diye ağlamayın bana bir daha gibi bir ilan. Yani sağ olsun tabi, ne diyek
-
@strtmn aşkolsun ben getirdim diyemi 78 il daha ne istiyon tarihinde böyle birşey yok ..
-
@swezy haklısınız hocam bende ama bende trabzonluyum evliyim gelse çok iyi olcak da yinede yazmak istiyorum sonkarada garanti yerler ama nereler🤲