2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kalemcanavarı şuan düşünülecek bir konu olduğunu sanmıyorum bunun çünkü mülakata 2 katı aday çağırılacak buda her iki adaydan birini alacakları anlamına gelir sen yüksek puansın seni almayacaz gibi bi durum olmaz tabi
-
Cevaplar için teşekkür ederim o zaman çalışmaya devam yapacak bir şey yok kısmette varsa olur .
-
@kalemcanavarı inşallah öyle bişi olmaz zira herkes yüksek puanı daha iyi kurumlar için almıyor istediği ile garanti girmek içinde alıyor ayrıca yaşı ilerlemiş olanlar memleketini yazmış olanları da sırf puanı yüksek diye elemezler adam çalışmış almış ztn eleneceksen düşük puanla da elenirsin bence bunu takmayın kafanıza
-
@poncik sağolun hocam vesvese oluyor haliyle bazen İnş dediğiniz gibi olur
-
@kalemcanavarı, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@koskorodo bunu yapan yoktur zaten İstanbul nere ağrı nere yada bir başka kombinasyon. Yani kurul bu burdan kaçar gider mantığıyla mı bakacak onu merak ettim
Benim gibi vardır mesela ben Kars yazacam 81.5 ile nişanlım orda öğretmen.
-
@idealistbiri ben 88 90+ vs o civarlar için dedim hocam
-
@kalemcanavarı bu durumu bende vesvese yapıyorum ama şahsen yaşım 31 olduğu için Allah nasip ederse mülakatta bu konuyu dile getiricem zira başka kuruma gitmek için kariyer yapacak zaman ve yaşım yok artık geçen hergün aleyhime işliyor belki bu yüksek puan durumu yaşı cok daha genc arkadaşlar için 22/24 yaşlar için geçerli olabilir ama 30 unu ve hatta 28 ini geçmiş olanlar için artık olsun da hangi kurum olursa olsun durumu geçerlidir diye düşünüyorum kimse il ilçe beğenmiyor zira bu işsizlikte il ilçe kurum seçecek de lüksümüz yok bence
-
@poncik torpilin yoksa elerler, yüksek puanliysan elerler
-
@poncik inşallah olur hocam sizin ki
-
@kalemcanavarı inşallah emek veren herkesin olsun inşallah
-
@strtmn gelir uzman yardımcılığı için bunun çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum şahsen kamunun kanayan yarası bu kabul ediyorum ancak ilin sınavına 5 katı katılıyorsun sınavı kazanıp 2 katı çağırılıyorsun ve %50 ihtimalle mesleğe gireceksin bu noktaya kadar torpil referans vb. bir durum yok buraya kadar gelip de bunun hakkını verdikten sonra vicdanınız rahat oluyor
-
@karar Arzuladığı ili sona,garanti ili başa yazan insan aptalın önde gidenidir. O kafayla devlete filan giremez zaten.
-
@yolosapiens ahahaha yemin ederim aklımdan geçenleri yazmışsın
-
@yolosapiens hahah krall iyi geldin
-
@kalemcanavarı değil hocam şehir efsanesi inanmayın.Ben geçen alımda puanım düşük ikamet ettiğim ili yazdım avantajlı olurum diye düşündüm yedeklere bile kalamadım.İş mülakat aşamasına gelince neyin önemli olduğunu herkes biliyor.Kısaca mülakat komisyonunun bu tarz meselelere dikkat ettiğini düşünmüyorum.
-
@eomer yaa buralardan çok takip ettim. Mülakat komisyonundan sonra da isim listeleri değiştirilebiliyor tarzında yorumlar gördüm. Eğer durum bu vaziyetteyse, işimiz zaten Allah'a kalmıştır.
-
@eomer bende bi kurumub sınavında memlektimi yazdim oturduğum ilede cok yakindi malesef elendim bana sen burda kalmazsin diyip hic alakaso olmayan 9 10 saatlik mesafedeki kisiyi aldilar nasip işi diyelim baska bisi dmek istemiyorum.
-
@eomer teşekkür ederim hocam cevabınız için son olarak bir soru daha sormak istiyorum kurum sınavında aldığımız puanın yüzdesi ile kpss puanının belli bir yüzdesi alınırwk mı mülakata kalınıyor yoksa bir il için sınava giren kişilerle artık yüksek düşük farketmezsizin eşit mi
-
@eomer hocam tam anlayamadım siz galiba sınavı kazanamadınız veya başka bir kurum mu?
-
@yolosapiens normalde şu usluba cevap vermem ama normal olmayan dönemdeyiz işsizsen hoş görüyorum burdaki kimse ne aptal ne gerizekalı ne bilinçsiz ne de cahil anlıcağın kimseyi küçümseme öncelikle . Olağan olmayan her ilin açılmış olması adam evini barkını bırakıp hiç tanımadığı yere kolay gitmez yani 5 il diye garanti olsun diye alımı fazla yapılan yere yaşadığı halde 5.olarak seçmez zannımca . Macera aranacak kadar il yok her yer açılmış artık bu ilanda.