2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@karar size yazıldığını sonradan farkettim. Allah için ne trollugunu ne de manipülasyonunu gördüm. Kırdımsa özür dilerim.
İstanbul'da yaşayan biri için başa İstanbul yazması normal tabi. Fakat İstanbul niyetinde olmayan birinin garanti diye başa onu yazması rasyonel değil. Böyle yaparsa belki istediği yer gelebilecekken istemediği yer gelmiş olacak. Kesin gelecek yer en çok istenilen yer değilse ilk tercih olmamalı. -
Başvuran aday içinde mali rant oluyor o zaman öylemi
-
@mali-sömürü sadece bir yılın puanı seçebilirsin.Hem göç de hem de sgk ilanında öyle oldu.Sıralamanın bir önemi olmadığı için küsuratlı olsa da yüksek puanı seçiyorsun.Zaten genel de uyarılıyor.Mesela ben hem 2018 hem de 2019 puanım var ama geçen sene göçte 2018 yılımın puanım yüksek olduğu için 2018 puanı kullandım.
-
@papuayenirakı çalışkan insanın halinden belli oluyor güzel cevap
-
@onuktekin estagfurullah kusur varsa bizdedir. Yani insanların niyetini okuyamayız tabi onlarında kaderi olur üzülmeyiz . İşsizlere en ihtiyacı olanlara gider umarım açılan ilan geleneksel duamızı edelim .
-
@karar amin inşallah öyle olur
-
Arkadaşlar merhaba, herhangi bir kamu bankasında uzman yardımcılığımı yoksa guy mu ? Bazı kişiler bankada uzman yardımcılığı yükselme ve maddi anlamda iyi diyor bazıları guyun daha rahat ve garanti bir meslek olduğunu belirtiyor. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim teşekkürler.
-
@pigoucecil banka tabi ki
-
@pigoucecil bankada yükselirsin maaşın aynı olmaz sürekli artar kariyer olarak önün açık. yani dinamik. guy statik.
-
@onuktekin sizin bu söylediğinize katılmıyorum hocam şahsen ben Ankara’da oturuyorum Ankara’ya yetecek kadar da puanım var ama İstanbul yazacağım ilk 144 kişiye girmek var de ilk 500 girmek var ayrıca merkez kadro 24 kişi ihtimal daha düşük yüksek puan alan İstanbul’a göre fazla kendi şahsi düşüncem bu yönde
-
2019 ile 2020 de puan tekerrürü çok var mıdır arkadaşlar ya? Sıralamamıza kaç eklemeliyiz ki guy da daha sağlıklı bir tercih yapalım?
-
@ztrkrdvn Tamam işte sizin için öncelik İstanbul. İstanbul isteyip İstanbul'u başa yazmanız normal. Benim dediğim şey garanti gelecek yer en çok istenilen niyet edilen yer değilse başa yazmak en çok istenilen yerin gelmesini engelliyor.
-
@ztrkrdvn ilk 144 ilk 500 diyosunuzda 1kisilik alan bir ilde bile aynı kapıya çıkıyor oran hocam her yerde 5e 2 bir oran bütün iller hemen hemen aynı kapatıyor zaten yani iş 80 üstü puan almakta bitiyor bence
-
@gazot bu sorunun cevabı sadece ÖSYM de. Puan kaç hocam? 82 ve üstü çok rahat. Aşağıya doğru rahatlık azaliyor gibi.
-
Bir zamanlar tk vardı. Anket yapardı. Yokmu anketi. Ben sizlere ilerleyen günlerde kapatma puanlarını aktarırım sabır
-
-
@ahmetdeniz saat 11 i bekliyoruz Ahmet bey
-
@ahmetdeniz hoş geldiniz 11 ahmet bey
-
@ahmetdeniz beyefendi yetkili birine benziyor
-
Merhabalar arkadaşlar. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim 2019 da 85 puanım var muhtemelen sınava girmeyi hak kazanıyorum. Ben 2 yıla yakın ders çalışmıyorum. Özelde işe başladım SMMM stajyeriyim 1 sene sonra mali müşavir olacağım. Sizce başvuru yapmalımıyım. Bu konuda çok kararsızım ?