2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Veliat34 hocam biz ne diyelim şimdi hazır değilsen kurum sınavını kazanabileceğini düşünmüyorsan hali hazırda işin mesleğinden memnunsan bu ekonomik ortamda işsiz insanların önünü açarsan çok büyük dua alırsın
yok yaparım ben sınavı falan diyorsan da bari tek yaşadığın şehri yaz gelirse gir -
Arkadaslar şehir tercihinde kpss puanlarinizdan ziyade sonraki aşamalar için hangi kriterlere göre değerlendiriyorsunuz?
-
Son guy çıkmış sorulara nereden ulaşabilirim?
-
@guymaliye hocam mailinizi yazin mail atayim.
-
@melisss çok teşekkür ederim
-
@melisss merhabalar rica etsem bana da gönderebilir misiniz
-
@aytenka hocam mesajla mailinizi atarsaniz yollayayim size de.
-
@melisss çok teşekkür ederim
-
Şehir seçimi bitince kaç gün içinde belli olur 4-5 gün olur mu ?
-
@idealistbiri 10 gün önceden belli olacağı kesin ama daha erken olur mu bilemiyorum
-
@idealistbiri 2 Aralık’ta
-
Para ve banka çalışmaya gerek varmi sınavda çıkıyor mu
-
@guymaliye sınav konuları arasında yok ama çıksada yüzeysel soru çıkıyormuş. Zaten makro çalışırken konular arasında var. Ben şahsen çalışmayacağım.
-
@despot teşekkür ederim
-
@Veliat34 kardesim kazanip kazanmaman onemli degil . Bende Smmm sinavini kazandim 1 yildir stajimi baslatacak yer bulamadim . Hali hazirda Isin var iyi bir gelecegin de olabilir . Sana tavsiyem milletin onunu kesme daha iyi su ortamda .
-
@melisss bana da atarmısınız
-
@guymaliye, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Para ve banka çalışmaya gerek varmi sınavda çıkıyor mu
ona harcayacağınız zamanı bence muhasebeye harcayın. bu sınavda farkı oluşturan kısım muhasebe oluyor genellikle. iktisat-maliye-hukuk kısmını çoğunluk aynı seviyelerde yapıyor.
-
@davetsiz peki icra iflas genel hükümler diyor bütün konulardan çıkma olasılığı varmi genel hükümler yeterlimi
-
82 ile
- Ardahan
- Erzurum
- Erzincan
4?
5?
Herkes için hayırlısı olsun
-
@maliyeciece 4-bizde
5-yedik