2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
maliyet muhasebesi çalışacağımız herhangi bir youtube kanalı veya pdf vs kaynağı olan var mı ? kpss'de birçok maliyet muhasebesi sorusu gelince insan ister istemez "kurum sınavında da gelir mi acaba ?" diye düşünüyor.
-
@sahnr herkes memleketini ve cevresini yazıyor Ye ya da yeme.
-
@maliyeciece evet memleketlerini yazıyorlarda sen neden buraya yazıp belirtme gereği duydun? o biraz garip geldi. puanı olan biri gider paşa paşa istediği ili yazar. tüm ayrıntısana kdar yazdığınız icin iyi niyet bulamadım. belki de yanılıyorumdur. her neyse kolay gelsin, başarılar
-
@sahnr belki gelmeyecek ilk 3 tercihimi sırf memleketim diye yazıyorum. Neden kötü bı niyetle yazayım. Ben de forumu takip ediyorum ve paylaşmak istedim. Allah herkes hakkında hayırlısıni versin.
-
buralara bakıp tercih yapılmayacağını çok iyi anladım arkadaşlar özellikle kpss süreci bana bunu daha iyi anlattı
alan sınavından çıktıktan sonra instagram vb tüm sosyal medya platformlarında hocalar sürekli öğrencilerinden gelen mesajları paylaştı hocam çok iyi geçti çok kolaydı hepsini yaptım gibi mesajlar neredeyse 200 300 mesaj paylaşıldı böyle bunları görünce accayip moralim bozuldu bir tek bana mı o kadar kolay gelmedi hissine kapıldım
Daha sonra sınav soruları açıklandı yine aynı hocalar bu sefer hocam 35 net geldi çok teşekkür ederim hocam 38 net var hocam vb. mesajları paylaşmaya başladılar ancak mesaj sayısı neredeyse yarı yarıya düşmüştü yine de insan görünce morali bozuluyordu ordan sayıyorum burdan sayıyorum o kadar netim çıkmıyor kesin çok kötü geldi sonucum diye üzülüp duruyordum geceleri uyku girmiyordu gözüme neredeyse
sonuçlar açıklanıncaa her şey değişti tabi ben umduğum kadar olmasa da iyi denilecek puan almıştım sıralamaya bakıyordum geçen sene o puana gelen sıralamayla neredeyse aynı
sonra baktım ki o meşhur 35 38 net paylaşan hocalara 4 veya 5 mesaj anca paylaştılar yüksek puanlı onun dışında sus pus hepsi
ilandan sonra tekrar paylaşımlara başladılar hocam 70 in şansı yok mu hocam 74 nereyi yazsın hocam 77 ile şura olur mu mesajlarıyla doldu tüm paylaşımları
işin özü arkadaşlar ne burdakilere ne sosyal medyadaki yazılanlara sakın ama sakın güvenmeyin gönlünüzden geçtiği gibi yapın tercihleri gerisi nasip kısmet -
@koskorodo broo güzelsin he, takipteyim seni
-
Ay bu sene de memleketçi spekülasyoncular çıktı başımıza sanki daha önceki guy alımlarında hiç diğer memleketler yokmuş gibi şimdide herkes memleketini yazsın diye duyurular yapılmaya başladı puanına güvenen adam ister memleketini yazar ister istediği ili cidden yeter ya
-
@koskorodo bu arada verdiğim puan örnekleri sakın yanlış anlaşılmasın demek istediğim sadece 38 35 netim var diye paylaşım yapanların guy ilanından sonra görece sınırda olanları paylaşmasıdır nedense o netler birden kayboldu...
-
bi de şey vardı sınav çok basit 2018le eş değer tutup işte sıralamalar çok gerilicek vs vs yani bi fikriniz olabilir ama o kadar emin şekilde bunu diretenler vardı
-
@maliyeciece harika iller hocam ama öne 25 yazsan daha iyi gibi keşke ben de buraları yazabilsem ..
-
Hocalarim guy cikmis sorular için kaynagi önerirsiniz? (çözümü iyi olan bir kaynak lazim)
-
@Pisagor Adem Kılıç 11. Baskı + 2018 guy çıkmış sorular. Alican hocanın kitabı da cikmis. İsterseniz onu alın hocam
-
@maliyeciece hocam ben adem hocanin geçen kitabina baktim 39 tl idi , simdi 59 tl yapmış, bu yüzden bu ayiptan dolayi almayi düşünmüyorm, kitap ayni kitap sadece fiyat artirilmis,
-
@Pisagor imece öneririm hocam . Çözümü her kitabın ben de beğenmem ama iyidir .
-
@sahnr ha ha al benden de o kadar, yazık ya yapmayın şunu, kendinizi kandırın bu tür paylaşımlara kimse kanmasın arkadaşlar
-
Cok kisi girdi sınava öyle diyenleride gördük 60 bin kisi puani hesaplanir falan diyorlardi gördük ki 34 bin kisi p48 hesaplanmis.
-
@karar hocam imece yeni basim daha cikmamis sanırım ? yada ben bulamadim
-
@Pisagor yeni basımı beklemeyin son 2 yılı burda paşlaşan arkadaşlardan tedarik edebilirsiniz . Eğer önceki basım varsa .
-
@karar tmmdir hocam eyvAllah
-
Deprem olmuş.Izmirli dostlar geçmiş olsun.Rabbim yaralılara acil şifa versin.Sınav falan düşünemiyor insan.Bütün kanallarda enkaz görüntüleri.Sınav stresi zirve yapmış durumda.Derste çalışılmıştır.2020 bit artık ya!!!