2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mj_23 evet görmüştüm teşekkür ederim
-
@idealistbiri maalesef erzurumdan ben de böyle bir şey bekliyorum. kiminle konuşsam alımı çok diye garanti erzurum yazacağım diyor. bu gidişle o bir iki kişi alan iller direkt mülakata gerek kalmadan alım yapacak daha yüksek puanlılar açıkta kalacak gibi umarım kimsenin emeği boşa gitmez
-
@buslem Erzurum un 80 le kapatacağını düşünüyorum şahsen
-
80 i bulacağını sanmıyorum yüksek puanlilarin çoğu sona yazarsa zaten ilk tercihleri gelmiş olacak
-
@maliyeciece Benim için problem değil puanım var ama arkadaşımla aynı ili yazmak istiyorduk onu puanı 80.9 gelmez diye yazmaktan vazgeçti ağrıda şansı daha çok olur diye orayı yazacak o kadar garip ki belki puanına batıdaki il olacak ama erzurum olmaz diyoruz...
-
Pek samimi gelmediniz ama neyse
-
@ertyy rica ederim hocam dilerim istediğin güzel bir yere atanırsın
-
@mj_23 inşallah hocam sizde inşallah
-
@buslem Erzurum 17 kişi olduğundan herkes çok yüklenecek. Gelmeyebilir doğrudur.
-
bu bana da samimi gelmedi. şurda 50 tane manipülasyon tartışmasının döndüğü mesaj gördüm, hepsinde içimden dedim ki; herkesin tercih kriterleri farklı, tercih edeceği yeri düşünürken ortaya koyduğu kriterler sırf sana uymadı diye neden manipülasyon sanıyosun ki... ama şu son mesaj çok net bana da samimi gelmedi. belki sebebini bi mantık döngüsü içersinde sebep sonuç ilişkisi bağlayarak anlatmaya edebiyatım yetmez ama hiç samimiyet kokmuyor diyebilirim.
-
@maliyeciece Kısmet net bir şey söyleyemeyiz belki de düşük kapatacak guy şaşırtmayı seviyor. kötü anlamda...
-
@maliyeciece tabi tabi erzurum şaheser bi yer ya bırakın artık bu saçmalıkları arkadaş Allah herkese akıl fikir vermiş ilk defa guy 5 il tercihi vermiş yaz aklındakı illeri ki pişman olma sonra 1. Gelemdi mi 2.il gelemdi 3. İl gelemdi mi 4. İl yeter ya ha illa burdan ordan şurdan bakıpta korkupta bi yer yazmayı insanlara gore yazacaksanız da yazın da iller belli olduktan sonra aklınız başınıza gelsin ama pişmanlık içinde yanın
-
-
Arkadaşının puanı 80 olduğu için erzurum yazmaktan korkmuş ağrı yazıcakmış iyi de 5 il tercihi var ilk sıraya erzurum yaz ikinci sıraya ağrı aklimizla dalgamı geçiyosunuz
-
arkadaşlar kimsenin dediğine bakmadan kafanıza göre yazın 5 il olsun bitsin yoksa inanın işin içinden çıkılmaz 5 ilden biride olmazsa demek nasipte yokmuş diyip yola bakmak lazım
-
Kesinlikle öyle pişman oldum danıştığıma içinizden geldiği gibi davranın kimsenin dediğine güvenmeyin arkadaşlar
-
Herkes içinden geleni yazsın ve nasibini beklesin. Tabiki herkes fikirlerini söyleyebilir saygı duymakta ve bildiğinden şaşmamakta fayda var. Ayrıca çok şükür kapı gibi 5 il hakkımız var.
-
@ertyy siz şunu unutuyorsunuz ama yüksek puanlılar için 5 il tercihinin pek bir önemi yok çünkü başa ne yazsa muhtemelen o il için yarışacak tamam kpss puanı kurum sınavına girmeye yetecek ama mülakata kalabilecek mi? arkadaşım tam olarak bunu düşündüğü için tercihinde çekiniyor. 75 bazında 5 il tercihinin işlemesi daha fazla düşünürseniz hak verirsiniz bence. ama yine de haksızlık payı bırakmak istiyorum belki de yanlış düşünüyoruz tecrübemiz yok maalesef
-
@buslem arkadaşınıza başarılar dilerim
-
88 puanla antalya- istanbul yazmayı düşünüyorum umarım patlamayız kurum sınavında .