2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@maliyeciece, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
82 ile
- Ardahan
- Erzurum
- Erzincan
4?
5?
Herkes için hayırlısı olsun
81.5 ile Kars yazacam ben ama 2.istanbul ve kalanlara ise istanbul çevresini yazacam.
Eğer doğru ise ilk defa benim puandan yüksek birini seçeceğim şehirde gördümKurum sınavında başarılar rakibim
-
Arkadaşlar uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar hakkında pdf olan yok mu ya bulamıyorum
-
@idealistbiri teşekkür ederim size de başarılar dilerim Tabiki doğru memleketim ve evli olduğum için eşimden dolayı da buraları seçmek zorundayım . Herkes gönlündekini yazsın tabiki nasibi nerdeyse orası olur
-
@bybredd Bende aynı şeyi düşünüyorum. Teşekkürler..
-
@koskorodo Girmeyeceğim.:)
-
Arkadaşlar internette araştırdım ama tam olarak bulamadım. Yeterliliğe tâbi gelir uzmanları derneği diye bir dernek var. Buradaki Yeterliliğe tabi ne demek. Yani Devlet gelir uzmanları gibi gelir uzmanlığının farklı bir türü mü?
-
@despot Hocam mesleğe kurum içi alımı ile geçmemiş olanlar demek. Yani yardımcı olarak giren ve yeterlik sınavı ile gelir uzmanı olanlar. Malumunuz kurum içi ile mesleğe girenler doğrudan gelir uzmanı olarak atanıyorlar. Yeterlik vb. süreç olmaksızın.
-
@albertcamus anladım hocam teşekkür ederim.
-
İzmir depreminden dolayı mağdur olan, sokaklarda kalan arkadaşlarımızın mağduriyetleri şuan tabiki bir sınavla ölçülemez ama yinede Hakimlik sınavları ertelenmesi ve bir nebze de olsa mağdur olmamaları için Etkinlik yapılacakmış 19.00 da bu vesileyle guy ve vmy sınavları da bir tık ertelenmesi konusunda taleplerinizi yazabilirsiniz , Allah o kardeşlerimize sabır ve metanet versin ...
-
Hocalarım benım aralık ayında askerlik celbim var. Askere gidersem muhtemelen sınav tarıhınde karantınada olacagım için sınava göndermeyecekler.Askere katılmasam ya da rapor alsam nasıl olur. Bu durumda olan var mı
-
Arkadaşlar guy da oran analizinden sorumlumuyuz .
-
Arkadaslar 2018 den bir önceki guy sinavi pdf si olan var mi acaba?
-
Sizce guy 76 lara kadar düşer mi ?
-
@ertyy ben özellikle bazı illerde 75 altına bile düşebileceği fikrindeyim malum 78 il tercihi var, burda doğru illeri siralayabilmek oldukça önemli bu da biraz şans işte
-
@ertyy bunu kimse bilemez ama doğru il tercihi, ki bu kişiden kişiye değişir, ile gelme ihtimali var.
-
@mj_23 hangi ili şeçeyim desem buraya yüklenme olur diyorum çok zormus dediginiz gibi şans biraz:(
-
Herkes öncelikle kendi memleketi ve akabinde çevre illeri yazdıktan sonra boşta kalmamak adına en az 1 ya da 2 tane doğu ve güneydoğu anadolu yazacak anlaşılan. Bu da demektir ki doğunun bazı illeri iç Anadolu ve batıdaki bir çok ile göre daha yüksek kapatacaktır. Çevremdeki bir çok insanla yapmış olduğum istişare sonucu oluşan neticedir.
-
@maliyeciece boşta kalmamak için çoğu kişi en sona doğuda bir il yazacak Alican hocada öyle demişti Van bu sene patlama yapabilir yada Erzurum.
Kumar gibi :))
-
Antalya merak ediyorum her ilanda orası şampiyonlar ligine dönüyordu bakalım bu sene min puan kaç olacak tek merak ettiğim şehir
-
@ertyy aynen hocam bu durumda açıkçası kendi iç sesini dinle kimse de açıkçası bu durumda sana bir şey diyemez dememeli benim görüşüme göre ama puanlara göre murat guzelli hocamızın tespitleri var Instagram yayını yapmıştı oraya bakabilirsin dilersen belli puan aralıkları için bazı açıklamalar yapmıştı