2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
98 puanla Erzurum'u yazmayı düşünüyorum ama zor gibi. O yüzden Ağrıyı yazacağım.
-
Bence en yüksek Antalya yapacak yine
En düşük ise Batıda küçük alımlı supriz bir şehir olur.
Doğuda yüksek oranlı şehirler Erzurum - Van
80 görmez doğuda ama bence bu sene çok sürprizler olacak özellikle iç anadoluda.
Çok heyecanlı
-
İçinizden neresi geçiyorsa onu yazın arkadaşlar 78 il var bir ilk oldu zaten. Kim bilebilir neresi nasıl kapatacak . Bazı iller yüksek bazıları belki de çok düşük kapatacak ama kim bilebilir
-
Ben ve 28 arkadaşım Antalya’yı yazdık puanlarımız 80 üstü,kuzenlerim de 35 kişi Mersin’i yazdı.(temsili).Bırakın arkadaşlar kimin nereyi yazdığını.Bu tercih meselesi 80 puan altı alanlar için tam bir oyun teorisi yani Nash teorisi bilmeyenler araştırsın kimin nereyi yazacağından kimsenin bilgisi yok o yüzden ilk 5000 dışındakiler gönüllerinden neresi geçiyorsa orayı yazsınlar,benim puanım 75 kendimce bir sıralama belirledim ona göre yapacağım,sonrası nasip kısmet...Provakatif cümlelere kanmayın ilk 5000 dışındakiler gönüllerine göre tercih yapsınlar çünkü birbirimizden haberimiz yok,herkes aynı mantıkla tercih yaparsa dışarda kalırız ilk 5000 dışında olanlar olarak...
-
@yolosapiens Sanırım “Arkadaşım” diyecektiniz
-
@yolosapiens nicki maliyeci olan "arkadaş" 82 puanıyla tercih sıralamasını yazdığı için puan belirttim yoksa şans meselesi ne olur bilinmez kalbimizden geçenler gerçekleşir umarım
-
Umarım İYİNİYETLİ olan herkesin kalbinden geçenler gerçekleşir
-
Nerdeyse her il alım yapıyor her şey olabilir , burda tavsiye verecek değilim kimseye ilk senem birde ama 5 il tercihi var ve bunu kullanmak istiyorum ilk tercihim istediğim yer sonrasına mantıklı yerler yazmayı düşünüyorum.
-
Türkiye 5.siyim Ankarayi yazıcam inşallah gelir
-
Memleket meselesi bu iş.
Memleketi ve çevresi... -
@Hunter28 haklısınız hocam valla tek ilde bu kadar dusunmedik aklimzidan gecenibyazdik şimdi dusunmekten çalışmıyoruz valla Erzurum benimde listende vardı ama patlayack sa korktum nebilim 78.7puanim hayırlısı 🤲 hakkimizda
-
arkadaşlar Yağlıdere malmüdürlüğünde görev yapıyorum düşünen arkadaşların sorularına cevap verebilirim
-
@tirebolulu-memur iyi günler. Mal müdürlükte iş yoğunluğu nasıl merkez veya büyükşehirlere göre. Mal müdürlükte avantaj-dezavantajları nelerdir? Mal müdürlük çalıştığımızdan dolayı maaşımda tazminat ve ek üçret alır mıyım?
-
@hayırlısı035 maaşınızda bir fark olmaz yoğunluk merkezlere göre bi tık azdır ancak her kalem iş yapılır yani bir görev tanımınız olmaz yoğunluk azdır ancak çalışan sayısı da azdır bu durum gözden kaçmamalı artı eksileri en başta malmüdürlüklerinde mesleği iyi öğrenirsiniz her servis işlemi yapılır ve öğrenilir merkzlerde belli bir servisniz olur mesela burada her işlem yapılır küçük yer maaş daha çok cebinize kalır yoğunluk daha azdır tabi bunlar artıları eksileri çalışan sayısı az bu durum daha fazla sorumluluk demektir.
-
Hocalarim ozellikle muhasebe sıkıntısı olanlara kaynak tavsiyesi lütfen
-
@tirebolulu-memur ilginizden dolayı teşekkür ederim
-
@hayırlısı035 rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
-
@tirebolulu-memur hocam 5 yıl sonunda istediğimiz sehre atanabiliyor muyuz? atandığımız yerde vergi dairesinde çalışmamızda sıkıntı olmuyordur heralde
-
Dayanamadım yazmak istedim . Allah'ım akıl fikir versin bu spekülasyon yapanlara . Ya 78 il var Yetmiş sekiz .
-
@kpssagrubuu hocam tayin idarenin takdiri malmüdürlüklerinde adam eksikliği olduğu için kesin bir şey diyemem 5 yıl sonra tayin konusunda atandığınız yerde vergi dairesinde çalışma derken ben genelde malmüdürlerine alıyolar diye biliyorum bu sebeple 5 yıl tercih ettiğiniz yerde kalırsınız merkezlere ancak geçici görevle alırlar ama o da adam eksikliğinden dolayı zor