2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kalemcanavarı kurum yazılı sınav puanı +mülakat puanı ortalaması
-
@eomer yüzdesinin alınmasını beklerdim
-
@kalemcanavarı hobaa, sayfa akio bugün
-
@kalemcanavarı Kurum sınavından aldığın geçer puanla mülakata kalırsın. Kurum puanı + Mülakat puanı / 2 = Sıralamanı belirler.
-
Arkadaşlar diyelim şimdi guy olduk ,5 sene içinde vergi müfettisligini kazandık kımıldayamıyor muyuz ? çakılı kadro derken bunu anlayamadım
-
@aydinata44 yani hocam hem daha adil hem daha değil gibi ortası bişey yani bu sistem
-
@strtmn bugunluk böyle olsun
-
@kalemcanavarı Mülakatta "+5; -5" sistemi olmasını yeğlerdim. Mülakatta adayın kurum sınavında aldığı puana max. 5 min. 5 puan veriyorsun.
-
@aydinata44 bencede bu mantıklı olurdu yada kpss puan yüzdeside eklenebilirdi
-
@karar Sanıyorum ki bu tercihlerin nasıl işlediğini bilmiyorsunuz. Örnek üzerinden vereyim. 85 alan birisi Hatay'da yaşıyor ve Hatay'da çalışmak istiyor. Ama alım az olduğu için 85 puanı yeter mi bilmiyor. Bakıyor matematiksel olarak İstanbul kesin gelecek. Yapması gereken tercih sıralaması şu:
1-Hatay
2-XXX
3-XXX
4-XXX
5-İstanbulSizin mantığınıza göre İstanbul'u en başa yazacak. Bu adam salak mı İstanbul'u en başa yazsın? 80 puan alan biri ilk tercihine İstanbul yazdı diye önüne geçemez de. Ben hala kesin tercihi ilk sıraya yazın diyenleri anlamıyorum.
-
@yolosapiens İstanbul'u isteyenlerin yazması neyse de puanının istediği yere yestiseceğini düşünen birinin başa İstanbul yazması rasyonel değil. Bunu diyenler ya sistemi anlamıyor ya da manipülasyon yapma peşinde.
-
@onuktekin aynen öyle hocam iyi bir puanın varsa istediğin yeri ne olursa olsun başa yazarsın gelmezse diyerek diyerek diğer tercihlerini ona göre sıralarsın
-
@yolosapiens evet zaten puan olarak birinin önündeseniz onun sizi, aynı il için, geçme ihtimali yok.
-
@kalemcanavarı Neden olmasın mesela ben 87 puanla Erzurum yazacağım çok yakın tanıdıklarım orada olduğu için. bu işler gerçekten tahmine bakmıyor üni tercihi olsa bi mantık oluşturursun ama guyda mantık çok işlemiyor maalesef
-
@buslem hocam olamaz denemedim zaten ben 90 alıp ankarada ikamet ederken mucbir sebepler hariç niye başka Bi il yazayım bu durumdan bahsediyorum
-
@yolosapiens sakinleşmenize sevindim şimdi konuşalabiliriz . İlk tercihi gelmeyen adamın kpss çalışması lazım bana kalırsa . Adam istanbulda yaşıyo ilk sırayı niçin istanbula vermesin puanların durumu zevki aile yaşantısı farklı olduğu ve bu sistemden de vazgeçilmediği müddetçe bu sıkıntıları yaşıyacaz . Benim ne puan endişem var ne de başka bir şeyim ama gözüme çarptı 85 puan alan adam bilmezse artık birşey söyleyemem . @onuktekin ince düşünürüm hocam küçük düşünmem aşk olsun ne kötü niyetimi gördünüz 2 yıldır buralardayız.
-
Hocam şimdi adam 2019 kpssye ve 2020 kpssye girmiş iki puanıyla birden başvurabilir mi guya
-
@mali-sömürü hocam bu biraz diğer adaylar için mali sömürü olur
-
Nick - Entry uyumu.
-
@mali-sömürü ov şet