2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar vmy sınavınada girecek olan var mı
-
@law nasipse hayırdır hocam .
-
@karar neden 81 il değil!!! Hatta yavru vatan Kıbrıs ya da tek millet olduğumuz Azerbaycan neden dahil değil
-
@strtmn hep sizleri düşündük özenle seçtik baktık hep buralardasınız hizmeti ayağınıza getirdik
-
Arkadaşlar guy/defterdarlık için online kamp vb var mı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz yoksa para tuzağı mi olur sizce
-
2019 p48 i 81.7-9 arasında olan biri varsa başarı sırasını yazabilir mi?
-
@bitinya simdi bir bakayim dedim 4t 1040 soru cozumu olacakmis, fiyata baktim 450 tl deger mi diye dusundum. Bence kurtarmaz hocam parana yazik zaten kpss hazirlik surecinde oldukca caba sarf ettik onun yerine cikmis sorular ve deneme cozmek cok daha mantikli gozukuyor. Para tuzagi demem ama cok da faydali olacagini dusunmuyorum
-
@Aslan-Reyiz 2000. Bu sene de hemen hemen aynı galiba, belki+50.
-
@bitinya kamp vs yerine kpssye çalışır gibi tempoyu arttırıp çalışmak daha faydalı olacaktır bence. konu tekrarı+bol soru çözümü
-
@Aslan-Reyiz galiba beni tarih ediyorsun 2019 81.8 puan sıralama 2018
-
@Semihylc teşekkürler dostum
-
Arkadaşlar sınavda standart sapma var mı acaba yoksa 80 doğruysa 80 puan mı
-
@michalkalecki sapma yok.
-
Sizce ilk beş büyükşehir için soruyorum kurum sınavında 80 üstü görür mü bu süreci bilen arkadaşlar bi fikir verebilirse en azından ?
-
@Hunter28 şöyle hocam misal eskişehir izmir taban puan 70 kapadı en son ama kurum sınavı 78 di yalan olmasın iki yıl geçti . Bence bu yıl kapatma puanı az çok belli edecek çünki dengeli dagılcaz isteyeni yazacak . Fikir zor değişir millet korktuğundan garanti ili ilk sırada yazacak ve tutacak ama arzuladığı ili geçmiş olcak . Yine de artık kurum sınavı içün 82 83 aşağısı risk olur . Gelmez demiyorum açıklanana kadar emin olamazsın . Belirleyici olan kim nerde yaşıyo
-
@Hunter28 Önceki alımlarda iller genelde birbirine yakın kapatmış. Son alımda ortalama 80 puanla kapanmış. Sınavın zorluk derecesine göre değişecek. Sınava girenler hemen hemen aynı seviyede olacak. Bu yüzden kurum sınavında iller yine yakın kapatır diye düşünüyorum. https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/2011-2020-gelir-uzman-yardimciligi-kurum-sinavlari-kacla-kapatti-h11687.html
-
@Hunter28, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sizce ilk beş büyükşehir için soruyorum kurum sınavında 80 üstü görür mü bu süreci bilen arkadaşlar bi fikir verebilirse en azından ?
Kurum sınavları hep aynı aralıkta oluyor her şehir için fazla bir fark olmuyor.
-
Arkadaşlar bu yüksek puanlıları almazlar olayı doğru mu cidden?
-
@kalemcanavarı almazlar değil tabi ki ama duyduğum şey şu mesela sen istanbul'da yaşıyorsun ve ağrıyı 1. tercih yazmışsın ve kazanmışsın mülakatta neden ağrı diye soruyorlarmış öbür gün atıyorum sgk sınav açtığında ona girip onu kazanınca o kuruma geçersen doğal olarak onların işleri aksıyor
-
@koskorodo bunu yapan yoktur zaten İstanbul nere ağrı nere yada bir başka kombinasyon. Yani kurul bu burdan kaçar gider mantığıyla mı bakacak onu merak ettim