2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@karar Allah razı olsun kardeşim inşallah bilmukabele gönül istiyor hepimiz atanalım ama inşallah bu yolda yıllarını veren arkadaşlar atansın önce inşallah 🤲
-
günaydın arkadaşlar Alican hocanın dediği 4 t guy denemelerinin son baskısı var mı acaba? internetten kitabı almak istedim hep 2017 baskılarına denk geldim. en son çıkanlar bunlar mı?
-
@edaus yakında yenisinin çıkacağını söylemişti.
-
@EsTerGon-Kalesi öyle mi tamam teşekkür ederim
-
@edaus evet bekleyin eski basımını almayın.
-
Aralik ayinin ilk gunler Allah in izniyle askerim acemilik doneminde olacak guy ve vmy sinavlarina girebilirm degil mi izin alip bi engel teskil etmez
-
@70kuralliii girersiniz hocam bnde mülakata gitmiştim askerdeykan, sınava gireceğinize dair bi belge olaması yeterli.
-
2017'de ve 2018'de kaç soru daha önce çıkmış guy sorularındandı hatırlayan varmı?
-
Daha önce guy sınavı tecrübem olmadığı için soruyorum arkadaşlar 83 ile izmir yahut bursa'nın gelme olasılığı nedir fikrinizi paylaşabilir misiniz?
-
@pabloescobarr hocam 83 e gelir kesin yanılmıyorsam heryer siz goblunuzden geçeni başa yazın garnati gördüğünüzü diğer sıralara puanınız MasAllah güzel her il gelir bence ama yinede siz ölçün tartin karar verin Hayirlis olsun 🤲🤲🤲
-
@FThemel eyvallah hocam cümlemizin. Artniyetli olarak sormadım bu arada tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ettim
-
@pabloescobarr benimde 83.9 izmiri en başa yazacağım arkasına da artık sıralarız . Puanın yeteceğini düşünüyorum sadece yüksek kapatırsa rekabet fazla olacaktır
-
@idealistbiri, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2017'de ve 2018'de kaç soru daha önce çıkmış guy sorularındandı hatırlayan varmı?
Yok mu içinizde kurum sınavına daha önce giren ?
-
@Semihylc hocam rekabet 90la da kapatsa 70le de kapatsa olacak zaten. Yani 70 alan birisi sıkı bir çalışmayla öne de geçebilir bildiğim kadarıyla guy sınavı zor bir sınav değil
-
@pabloescobarr evet hocam ama kurum sınavında sonuca etki ediyor ister istemez .Son alımda mesela izmir 70 ile kapattı ama kurum sınavına bakarsak 78 ile kapadı bazı iller 81 gördü nedeni rekabet fazla idi oralarda
-
şu yüksek puanlı arkadaşlar dikkat etsin mülakatta o yüksek puanı görenler bu adam burda durmaz diye eleyebilirler o yüzden memleketinizden öteye gitmeyi çok düşünmeyin
-
@Semihylc inş gelir bizim puanlara
-
@koskorodo ya arkadaşlar şu adama sebep kimse İstanbul'u yazmasın artık ben yoruldum okurken
-
@idealistbiri hocam ankara'da yaşıyorum ve puanım her şehre girecek kadar var ben kimseye şurayı yazın burayı yazmayın demedim hatta istanbulu yazmayın kiralar çok pahalı diyenlere verdiğim cevaplara bakabilirsiniz
-
@koskorodo DOĞRUDUR.
“şu yüksek puanlı arkadaşlar dikkat etsin mülakatta o yüksek puanı görenler bu adam burda durmaz diye eleyebilirler o yüzden memleketinizden öteye gitmeyi çok düşünmeyin “