2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İstanbul'da yaşıyorum. 3k (kira elektrik su internet aidat eve yemeklik) yaşama gideri gidiyor, yol parası onu koy günlük git gel 15 tl, öğle yemeği, takım elbise al. Silme maaş alacağıma küçük ili tercih ederim. Max 800 tl kira veririm. İstanbulda merkezde ya da merkeze yakın iyi ev 2000 2500 tl. Bana 40 yıllık evleri gösterme durmadan depozito taşınma parasıyla uğraşılmaz.5 yıl çalışıcaksınız ona göre yazın. Ben nasipse hayalimdeki küçük şehiri yazıcağım.
-
@melisss hocam estağfurullah özür dileyecek bir şey yok asıl siz kusura bakmayın arkadaş okuduğunu anlamadığı için böyle bir durum oluştu tekrardan kusura bakmayın her şey gönlünüzce olsun
-
En yüksek kapatan ille en düşük kapatan il arasında en fazla 4 puan olur kanatimce 80-76 arası olur çünkü 5 tane tercih var puanı yüksek olan illa birine girmeye hak kazanır zaten 5 il tercihi sistemi puanı yüksek olan mağdur olmasın diye geldi o yüzden eskisi gibi 70 e falan inmesi imkansıza yakın
-
@mrblue10 evet boyle zorlukları var hayat şartları küçük şehirlere gore daha zor hatta 5 yıl kalma zorunlulugu var sen küçük şehirde istanbulda kiraya harcadığın paranın yarısını bi köşeye atarsin alışverişte dahil. Bunlar kabul ama şehri seven arkadaş şehirle özel bağlantısı olan birine bunlar koymaz diyorum covid vs. hikaye
-
@mrblue10 mantıklısınız hocam bu 5 il tercihini değerlendiremeyip de istediğimiz o küçük illere yerleşemezsek bizim hatamız
-
@mrblue10 ben ikna oldum Hakkari yazacam sağol kardeşim.
İstanbul da guy olarak yaşanmıyormuş
-
@crowdingout engel tuşu var mi ya sunu bi engelliyim ben
-
@idealistbiri ikna olma kardeşim. Ben istanbulu çok seviyorum. Ama paranız yoksa hiçsiniz. Ayın sonunu ablam zor getiriyor. Bu zorluklara göğüs gerebilirsen yaz.
-
@LioN zaten öyle olacak ben ve 3 arkadaşım var hepimiz sona İstanbul'u ekleyeceğiz nolur nolmaz diye yoksa hiç birimizin İstanbul'da yaşama gibi bir niyeti yok
-
ne nazlısın be istanbul. yahya kemale şiirler yazdırıyorsun, guy adaylarını kendinden kaçırıyorsun...
-
@KamuAdayı çok iyi bu
-
@KamuAdayı şehirden kaçıran @crowdingout un dışlayıcı etkisidirben halen diyorum tüm zorluklara ragmen şehri seven yazar arkadaş..
-
@Earth11 Hatunda 5k eve getirirse yazılır. Bu işler sevgiyle yok kardeşim. Çocuk olacak...
Gönlünüzdeki olur inşallah. -
@Earth11 yok yok iş istanbul olunca crowding-in oluyorum bende diyorum 79.5 ile istanbul yazacağım gelirse ne mutlu gelmezsede yapacak bir şey yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
İstanbul bu kadar kötülendiğine göre bu senede düşük kapatacak.
-
arkadaşlar 79,76 ile Kastamonu gelir mi sizce dışarıda kalıcak diye çok korkuyorum kafayı yiyeceğim hangi ili yazmalıyım diye Memleket Ankara orayı da yazamıyorım korkuma şampiyonlar ligi olacak diye
-
@idealistbiri tam tersi yuksek kapaticak demek istedim galiba
-
@müzdarip93 5 il tercihinde korkmanıza gerek yok ilke kastamonu yazın gelmezse diğerlerinden biri gelir insallah
-
@sahnr inşallah hocam o kadar şansızım ki böyle nerede yüksek yazan il var ben onları yazacakmışım gibi geliyor
-
@müzdarip93 bunu hissetmeniz cok normal. Ben de boyle hissediyorum surekli sanssizim zaten hep boyle oluyor vs diye. Ama kotuyu cagirmamak gerek. 5 il tercihinden biri ins gelecektir.