2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@law puanı bilmem ama bende öyle düşünüyorum genel Bi puan çıkacak ortaya illaki supriz iller olacak
-
Aynen 80 ile kapatacak hatta bazı şehirler 90-100 görecek sizi uyanıklar.
-
@karar yeminle süper yorum bitli baklaa haa çok iyi kendimi bir işsiz olarak bu ilana layık gördüm bende bunada şükür nedek
-
İstanbulda covid varmış başka şehirlerde yok muistanbul, ankara vs. kimse kaçmaya çalışmıyor bence tam tersi göz korkutuyorlarhangi il neyle kapatır kimse bilemez su an her bölgeden bir şehir yazın en mantiklisi
-
@law yok 100 le kapaticak73 le kapatan yer bile olur 85 le kapatan yerde çünkü 78 şehir var ilanda.önceden daha az şehir ve şehirlere alim daha fazlaydı bu da şehirler arasındaki puan farkını azalttı bence bu sene şehirler arasında büyük fark olacak bazı illeri az alim var diye kimse yazmicak bana kalırsa 72-73 tutturana gelir kimse umudunu kaybetmesin
-
@Earth11 kardeşim bak senle tartışmaya dahi girmek istemiyorum ama zorluyorsun sen kira parası saçmalığı yapıp insaları istanbuldan kaçırmaya çalışırken ben burda savunmasını yaptım bugün vakaların %40 ı nerede yada merkezlerdeki vaka ile ilçelerdeki bir mi? ben insanlara burayı yazmayında demedim yazmayanlar olacak gönlünüze göre yazın tahminleri dikkate almayın dedim kendi puanım 79.5 bu puanla kimi korkutacam insanların yazdıklarını iyi oku saçmalayıp durma burda
-
@poncik daha çok varda ben yazmıyorum burada atanmasını çok istediğim derdi bana dokunan işsizlerden birisin hocam inşlh bu sefere amin .. korkma olurmu dua et bekleyelim bu bizimdir inşlh
-
@crowdingout kardeş hitabina dikkat et önce sen! İstanbulda hayat şartları zor kira yuksek dedim ama yine de yazacagimi belirttim.yazmak isteyene kira 4 bin olsa da fayda etmez.arkadaşım ortaya laf attım ben isteyen üstüne alınır isteyen alınmaz
-
@Earth11 o dediklerin bile insanları caydırmak için başka birşey değil gidip görmesekte yesek yalanını ortaya laf atacağına yazılana cevap verme cesaretinde bulunmayı öğren yazdıklarımızı biz bi taraftan uydurmuyok
-
@crowdingout arkadaşım sen ne sacmaliyorsun..gidip gormesekmis benim 7 yilim geçti istanbulda az çok yasam şartlarını biliyorum karnimi doyuramadigimdan bankadan ayrıldım ben istanbula özel bi sevginiz yoksa bi bağlantınız yoksa gitmeyin dedim. Üstüne basa basa söylüyorum bunlara rağmen istanbulu yazicam okey. Covid movid kandirmayin milleti..
-
arkadaslar illeri siralama onemli degil demi ben yuksek puanla sirf sona yazdm diye yerlesememe veya dusuk puanli ilk tercihi diye yerlesme durumu olucak mi //cok yorum okudum kafam karisti
-
@rabia89 sizin puanınız 90 olsa ve 5. Sırada Ankara yazsanız, ben 80 puanla 1. Sırada Ankara yazsam bile siz kazanırsınız.
-
@Earth11 bak algında çok büyük sıkıntı var arkadaşımız 80 puanım var istanbulu yazmayı düşünüyorum gelmez mi yazmış mı bende yüksek puan alıp covidden dolayı yazmayacakların olacağını kimsenin tahminine dikkate almadan gönlüne göre yazmasını istedim birde puanımın benden yüksek olmasına rağmen yazmasını söyledim bu mu rakip elemek? sıkıntılısın ondan dolayı bu yazdığımıda anlamanı beklemeyeceğim
-
arkadaşlar bu işsizlikte ne kirası ne şeyi iyi kötü geçinirsiniz abartmayın tamam geçiminiz küçük yere göre biraz daha zor olur kabul ama sırf bunun yüzünden yazmamazlık saçma olur işe girmiş olsan tayin istesen anlarım istanbul olmasın laflarını ama bu ekonomide böyle bi lüksümüzün olmadığını düşünüyorum
-
@crowdingout sabrımı sınama benim. Covidden yazmaz ne demek algini başlatma!
-
@Earth11 arkadaslar soru sorduguma pisman ettiniz keske yazmasaydim zaten sacma bir soruydu ozur dilerim herkesten. 2nizden de ozur dilerim. 2niz de algi yapmadiniz bence herkes kendi fikirlerini beyan ediyor.
-
@koskorodo tabiki de öyle ben puanı yuksek arkadaşlara diyorum
-
Tamamen şahsi kanaatimdir. Sayfada doğu illerinden bahsediliyor yüksek kapatacağı konusunda. Bence eğer kişi İstanbullu değilse orada ailesi düzeni yoksa. Yüksek puanlı bir adayın işin esprisini de çözdüyse tercih konusunda. Son tercihi İstanbul olur diye düşünüyorum. Yani garanti olsun diye en son yüksek alımlı ama yaşamın zor olduğu hele hele şu pandemi dönemide üstüne gelince. Benim şahsi düşüncem bu yönde.
-
Yani 20 kasıma kadar tercihlerinizi şekillendirebilirsiniz o güne kadar kırk kere fikriniz değişir buna bu kadar kafa yorana kadar ders çalışan rakiplerinizi düşünün arkadaşlar herkes stresli ️️
-
@despot o ne demek hocam ?