2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@frk inan ince elenip sık dokuluyo kısmet bu sefer artık nasip olsun diyelim . Tüm işsizlere özel sektör dahildir .
-
5 il tercihi olduğu için her koşulda bir ile yerleşeceğiz gibi. Kurum sınavı açısından büyük iller çok zorlu olacak,mülakat da aynı şekilde. Manipülasyona gelip yanlış tercih yapmayalım arkadaşlar aklımızı kullanırsak hepimize yaşadığımız il ve yakın illeri gelir bence. En sona da garanti olsun diye İstanbul yazarsak bence garanti altına almış oluruz
-
@karar İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun mutlu olacağınız bi şehirde çalışmanız dileğimle
-
@frk inşallah hepimizin hocam
-
@law kaç puan sizin p48
-
-
@Kymkm109 80 hocam
-
@karar aminnn
-
Vergi müfettişligini kazanacak arkadaşların guy mülakatından eleneceği bir sınav olsun inşallah
-
Arkadaslar bu sorudan biktiniz biliyorum. Ama yine de gozumu kararttim sorucam. Puanim 79.97993. Haliyle sorana hava olaun diye 80 diyorum
İstanbulda ikamet ediyorum ama yorumlar gozumu korkutuyor diye konya cevresini yazmayi dusunuyorum(akraba var)
Sizce Istanbul gelir mi? Nasil bir yol izlemeli. Abartiyor muyum?
Bir de umarim hepimizin sonunda maasina kavustugu donemler yasariz, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun -
@melisss başa yaz İstanbulu kalanına diğerlerini yaz gelirse bahtına ne diyelim
-
@koskorodo gelme ihtimali zor mi diyorsunuz yani?
-
@melisss buna kimse cevap veremez hocam bence gelir ama ne bana ne başkasına inanma yani
-
@melisss hocam ne olacağı hiç belli olmaz ben sanmıyorum ki bu dönemde tahmini tutan olsun birde bu covidden dolayı istanbuldan yada diğer merkezlerden kaçanlarda olacak orasıda ayrı bir gerçek bence gönlünüze yatacak 5 şehri yazın ilerisinide pek umursamamaya çalışın
-
@koskorodo haklisiniz. Sormayi da dusunmuyordum aslinda ama icim icimi yiyordu bi yandan da. Ins gelir herkese istedigi sehir.
-
@crowdingout sagolun hocam.
-
@crowdingout aynen öyle. Ankara’da İstanbul’da İzmir’de covid almış gidiyor,kiralar almış gidiyor. 5 il hakkım var ve ben memleketimi akrabamın olduğu ili veya memleketime yakın il yazmayıp başa Ankara kondurayım,bu bana mantıklı gelmiyor.
-
2019 ve 2020 de 5000. Adayların puanı kaç acaba birinde ilk 5000 e giremeyip diğerinde girenler ikisindede 5000 e girenler ilk 5000 de olup halihazırda guy olanlar yada daha iyi bir meslekte olup tercih yapmayacaklar bunların hepsi taban puanların oluşmasında etkili olacak
-
@law aynen hocam daha farklı farklı sebeplerde var bundan dolayı pek bilinmez nerenin ne ile kapatacağı hakkımızda hayırlısı olsun
-
@crowdingout hayırlısı hocam genel olarak iller 80 bandında kapatacak bu gidişle