2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Abartarak yazdığıma göre insanların gözünü korkutma amacım yok.Öyle anlaşılıyorsa zaten bu konu hakkında bir daha yazmam.
-
@hayırlısı035 ben belki anlarım senin şaka maksatlı konustugunu lakin aramızda ziyadesiyle tecrübesiz insanlar var işleyişi ne yapacaklarını bilemeZ vaziyetteler onların geçtiği yoldan 6 sene önce geçtiğim ve acı tecrübeler yaşadıgım için bu konularda onları cok iyi anlıyorum yazdıklarını yanlış anlayabilirler ciddiye alabilirler
-
@poncik sizde takip ediyosunuz
-
@Earth11 kardeş bni kasan bir durum yok emin ol bn tecrübesiz arkadaşlar için yorum yaptım zira burada yazılanlarla dikkatimi dağıtmayacak tecrübeye ve puana sahibim sen rahat ol
-
@poncik valla yetecek puanınız var da daha bunun kurum sınavı var mülakatı varinsanlar istediğini yazar herkes kendini ayarlamıştır karışmak da kimseye dusmez
-
@Earth11 ben karışmıyorumki ztn farkıdaysan herkese hitap edecek şekilde yazdım birkaç iletimde bunu görebilirsin gönlünüzden geceni yazın kimseyi dinlemeyin manipülasyonlara gelmeyin diye ne puanlar ve ne şartlada guya girip mülakata kaldıgımı il tercihinden hatta kurum sınavından elendğimi dahi yazdım yani burda iki geyik yapacaz diye insanlar söylenenleri ciddiye almasın diye hayırlısı nickli arkadaşa karşılık cvp verdim oda sağolsun anlayışla karşıladı ztn ama işte 90 puanla 10 kişi biz şurayı yazacaz diye geyik yaptıgımız eskişer bunun esprisini anlıyor ama yeniler anlayamayabilir anlayamamakda da haklılar cünkü bu süreçte tecrübeleri yok
-
@poncik hocam siz manipülasyon diyorsunuz da ona dedim herkes bişeyleri ölçüp biciyor zaten sizin gibi yuksek puanimiz olmayınca bizde burda içimizi dokuyoruz boşverin doksun insanlar içini zaten hepimiz dolduk bin kişilik alima
-
@urfaspor63 ahahaha kadının fendi erkeği yendi .
-
@urfaspor63
hahaha. ekmek aşk maşk tanımaz hocam sevgilini de elemezsin ya -
belli bir puanın üstündeki insanların ilk tercihi maksimum ikinci tercihi zaten geleceğinden diğer sıralara ne yazdığının çok da bir önemi kalmayacak. dolayısıyla belli bir puanın üstündeki insanların son sıralara yazdıkları yerlerin puanının yükselmesi ya da düşmesinde üst puan bandındaki adayların tercihinin herhangi bir etkisi olmayacak.
ki yine birçok kişi puanından bağımsız bir şekilde ilk sıralara öncelik kendi memleketlerini yazacaklarından, ki bu da yine bahsettiğiniz puan ve üzerindeki insanlar için her yıl böyle iken 5 il tercihinin bu bağlamda bir etkisi olmayacak.
5 il tercihi 70-80 aralığında etkisini gösterecektir yalnızca. o da bu aralıktaki insanların birçoğu önceki sistemde ''riskli tercihlerle'' 77-80 arasında kurum sınavına kalma hakkını kaybederek taban puanların 70'lere kadar düşmesinin yolunu açarken bu kez bu durumun yaşanma ihtimali düşecektir. ki bu bile hiç yaşanmayacak değil sadece eskisi kadar yaşanmayacaktır.
bu tabi ki sıradan bir aday olarak yalnızca benim öngörüm. her yıl aynı sistemin olduğu yıllarda dahi büyük sürprizler yaşanırken elbet ki sürprizler bu yıl da yaşanacaktır, ancak 5 tercih olmasının bu sürprizlere ek bir etkisi beklenen kadar büyük olmayacaktır düşüncesindeyim.
-
Muğla'da ne güzel alıyor iki gözüm
-
''ve ZONGULDAK'' için alım gelmedi. kaç puan alırsam alayım ilk sıraya kesin zonguldak yazarım kafasında olan benim açımdan, ilan açıklandığında acaba zonguldak kaç kişi alıyor diye hızla listenin sonuna inip, 3 saniye içinde ''yalova.. yozgat.. eee zonguldak yok, yukarlara falan araları mı karıştı lan acaba dur bi yukarlara doğru bakayım, ulan sanki elle dizdiler nasıl araya karışsın yok işte, hay böyle işin girmiyorum ulan'' anını yaşadığımı bi gözünüzde canlandırırsanız belki bi nebze içinize su serpilir
-
@DüdüklüTencere ben yazmak istiyordum da hatun bırakmıyor Muğlayı.
Ama bir gün elbet bulasacaz Muğla
-
Erzincan düşünen var mı
-
@homecinomiss hocam siz tek tek hepsini sorunca analiz oluşturabileceğinizi sanıyosanız yanılıyorsunuz . her yerin talebi yazanı yazmayanı olacak . forumda size 10 kişi cevap verse diğer kalanını nerden bilceniz. içinizden neresi geliyorsa yazın.
-
@ksünr 1300
-
@idealistbiri yalniz ben sizde bisey farkettim sevgilim muglada demissiniz, sonra başka bir yazıda doğu yazicam ilk tercihime demissniz millet doğu deyip bati yazar demissiniz bu ne yaman celiski
-
@bybredd teşekkür ederim başarılar 🤲
-
ve buna ek olarak; mesleği garanti altına almak isteyen kimse güçlü rakiplerle yarışmak istemez. 90+ alan adam da istemez diğer tarafta nispeten daha kolay rakiplerle yarışmak varken. gözde illerin şampiyonlar ligi olacağı aşikar. bunun çekincesi de tercihleri etkileyecektir, ancak; yine tek tercih olan yıllarda da aynı çekince olduğundan o yıllardaki kadar etkileyecektir. bu düşünce ile tek tercihine gözde illerden birini yazmayan yüksek puanlı insanlar yazdıkları daha az tercih edilir yerler için sınava girerken, bu yılda da aynı tercihi ilk sıraya yazdıklarından diğer sıralara yazdıkları tercihlerinin bir esprisi kalmayacak dolayısıyla 2,3,4,5. tercihlerindeki illerin puanlarına bir etkisi olmayacaktır. kendi adıma gelir uzmanlığını joker olarak gören ben ''şampiyonlar ligi'' olabilecek şehirlerden kaçınmaya kendimi daha yakın buluyorum. eyvallah çok çalışalım, zoru başaralım falan ama bunlar biraz beylik laflar. şampiyonlar ligi diyebileceğimiz illerde herkes bu konuda boğuşmayı bilen insanlar.
yani toplamda, tek il veya 5 il olmasının etkisi çok da büyük olmayacaktır. asıl etki 2 yıldır herkesin boşta olması ve gelen ilk ilanın bu olmasından dolayı yaşanacak etkidir.
sorduğunuz sorudan ziyade konusu açılmışken tercihler hakkında aklımdan geçen her şeye değinmiş bulundum aslında
hepimiz gibi sıradan bir adayın bu süreçte neler hissettiği, neleri hesaba kattığı açısından az çok belirleyici olur diye. -
@Earth11 ne sevgili kardeşim yazdıklarımı iyi oku profilimde var atıp tutma