2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yüksek puan alanın özel sebebi yoksa doğuda işi ne hatta merkeze 100 km uzaklıktaki yerde işi ne, zaten mülakatta yüksek puanlılara burada durmaz gider gözüyle bakıyolar yani doğuda sizinle beraber düşük puanlı biriyle mülakata kalırsanız sizi seçme ihtimalleri daha düşük, sizi seçmeleri için başka bi sebebiniz yoksa en azından.
-
Merhaba arkadaşlar 85 puan alanın sıralaması kaç acaba 2020 KPSS çok sağolun şimdiden hepinize başarılar diliyorum
-
Antalya sizce 80+ üstü kaç kapatır yada 80 altını görür mü ??? Antalya için kurum sınavında yarışmak zor mu olur ?
-
@Su28A hocam kendinize güvenin . kurum taban puanları hemen hemen her yerde aynı kapatmış inceleyin. 80 üstüne de çıkacagını sanmıyorum.
-
@sahnr kpss puanı olarak.
-
@sahnr korkuyorum hocam 100 soruda en az 80 doğru yapmak ta kolay iş değil .
-
@Su28A her il için öyle maalesef ondan bahsettim hocam
-
arkadaşlar merhaba. son 1 yıldır alan grubundan uzak kaldım. 2018te aldığım güzelim puanım yandı, 2019da da puanımı bir hayli düşürüp 73 aldım. bu 5 il tercihi mevzusunu biraz araştırdım ettim ama varsayımları okuyacak takatim ve psikolojim kalmadı
nasıl bir tercih sistemi olursa olsun 1000 kişilik bir alımda 73 puana sıralama gelmesi çok düşük bir ihtimal değil mi? en azından vicdanım rahat olsun, sınava çalışmadığımda aklımda soru işareti kalmasın istiyorum, o yüzden soruyorum. -
@dderya 2021 e hazırlanmayi düşünüyorsaniz mutlaka çalışın bir şey kaybetmiş olmazsınız
-
@ertyy 76.8 hocam
-
Bir kaç kişiyle konuştum diyorlar ki herkes son tercihine garanti olsun diye kesin doğu koyar bu yüzden de doğuda çoğu il 80 civarı kapatacak
-
@homecinomiss bnde bundan korkuyorim
-
@homecinomiss ben ilk tercihime yazacam doğu da bir ili 81.5 ile
Öyle olacağına inanıyorum bende doğu şuan popüler en düşük algısı var yalnız önemli olan kurum sınavı
-
Bazı arkadaşlar bilmez sadece 1 il tercihi olduğu dönemleri. 5 il tercihi mükemmel canınınız nereyi istiyorsa ilk üçe orayı yazın 4 de anadolunun ücra bir köşesi , 5. Tercihe istanbul. 1 il tercihi olduğu dönemde arkadaşımın kız arkadaşı sevgilisine eskişehir yazacam demişti açıklandı kız ankarayı yazmış. Çocuk ortada kaldı tabi bilmem anlatabildim mi
-
@eco20201 mantıklı
-
@hayırlısı035 sende bir tutturmussun 90 puan alanlar afyon yazacak diye afyonun nerde merkeze en uzak ücra ilçeleri varsa oralara kadro açmışlar merkez olsa anlayacam dediğini insanların gözünü korkutma boşuna şaka maksatlı konuşarak
-
Bir arkadaşım 88 le Amasya yazacakmış tek kişi kendisi amasyalı millet böyle böyle garantiliyo
-
@homecinomiss herkes bir algı peşinde eskişehirden son guyda millet tırsttı yü85 le 90 la eskişehir yazacak diyenler ortalıkta geziniyordu ben 76 puanla guya girdim mülakata kaldım 70le kapadı kontenjan bile dolmadı izmirle eskişehirde herkes gönlünden geçeni gözünü karartıp yazsın kimseyi dinlemeyin arkadaşlar kurum sınavından da korkmayın zamanında 2016 da ankaranın kpss 79 ile kurum sınavı 85 ile kapattığı alımda kpss puanım 80 ken 87 kurum puanı ile mülakata kaldım keza eskişehir için de öyle sistemli düzgün çalışırsanız kpss 90 puanlı birini bile rahatlıkla geçersiniz en zor sınava hazırlanıyormjş gibi hazırlanın bu sınavı kaybeden puanına güvenip sınavı hafife alandır kpss gibi çalışın zaman az gerekirse 10 saat çalışın evet guy kolay bir sınav ama bu sınavın en büyük handikapı da bu ztn 2014 den beri bu süreçteyim il tercihinden de elendim zamanında kurum sınavını geçemediğimde oldu ankara şampiyonlar liginde mülakata kaldıgımda söylediklerimi ciddiye alın altın değerindedir zira
-
Abartarak yazdığıma göre insanların gözünü korkutma amacım yok.Öyle anlaşılıyorsa zaten bu konu hakkında bir daha yazmam.
-
HA birde bu tarz gruplardan uzak durum bırakın kim kaç puanla nereyi yazacaksa yazsın buraları takip ederek dikkatinizi dağıtıyorken 85+puan alanlar çalışıyor atı alan üsküdarı geçiyor hbriniz olsun