2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@DüdüklüTencere
tebrik ederim hocam dostoyevski bile bu kadar etkileyici iç betimlemeler yapamıyordu -
@KamuAdayı
Pandemi döneminde belli olduğu zaten zonguldağın bu yılki kaderi. uzun yıllar hatırlanır 30 büyükşehir ve zonguldak -
makro akademi'nin 10 lu guy denemesi nasıl sizce arkadaşlar almaya değer mi?
-
istanbul büyükşehir belediyesi müfettişlik alımında hali hazırda denetmen yardımcılar veya daha iyi özlük şartlarda mesleği olan en az 3 kişi gördüm.Eğer burayı okuyorsanız.Lütfen çok özel sebep yoksa guy'a başvurmayın.Birçok aday uzun zamandır bu ilanı bekliyor ve bu ilan için birçok aday etkinlik yaptı.Listelerde benim adım var diye ego tatmini yapılacak zaman değil.
NOT:90 üstü puanı olup ilanların geç gelmesi,kurumun sonuçları geç açıklaması,ilanlarda yds olması,mülakatlarda elenmesi gibi çeşitli nedenler açıkta kalan arkadaşların guy ilana başvurmaları en doğal hakkıdır.Lütfen yanlış anlamayın.Ben sadece hali hazırda iyi mesleği ve özlük hakları olup sırf egosunu tatmin etmek için her ilana başvura lafım. -
@KamuAdayı
hahahaha. teşekkür ederim hocam. forumda kim kimdir, kim ne kadar saygıyı hak ediyodur bilemediğimiz, kimseyi tanımadığımız için herkesi 10/10'luk varsayıp, herkese 10'luk muamele göstermek adına elimizden geldiğince edebi konuşmaya çalışıyoruz. yoksa kolay olduğundan değil, zorlanıyoruz ama fularlarımızı takıp geldik evelallah -
@KamuAdayı hocam bu guy il seçiminde herşey var . Entrika , ihanet ,aldatma... imdb 9.9 valla yılın en iyi aptalı dalında ödül almamak için; mümkünse tercihinizi tek başınıza yapın. Nasipden ötesi yok.
-
Bu metni kurumiçiler hazırladığına eminim ama ispatlayamam
-
2021 kpss yapılmadan tekrar gelir uzmanlığı ilanı gelirmi acaba neden soruyorum derseniz eğer öyle bişey olursa yüksek puanlılar ücra yerlere gitmiş olacak bu sınava giremeyenler daha şanslı olacak demin face grubunda alım yetersiz gibi bi yazı okudum ondan esinlenerek yazdım
-
@frk bu sınav tamamlanmadan yeni ilan vermezler . Bu kemiksiz 9 ay eder
-
acaba şöyle bir durumun önü açık mı? sorunuzun cevabıyla ilgili olmasa da konu ile ilintili olduğundan burada sormak istedim, bu da önemli;
halihazırda guy olmuş ve bahsettiğiniz ücra yerlerde bir memur, henüz puanının geçerlilik süresi dolmadan gelmiş olan yeni bir guy ilanı için başvurup başka bir il için kurum sınavına girebilir mi ?
-
@karar evet haklısınız ama benim çok dikkatimi çekti %90 mal müdürlükleri olması koskoca il merkezlerinin ilçelerin hiçmi ihtiyacı yok asıl mükellef asıl vergi işi orda koskoca izmire 25 kişi nedir evrak düzeltmeye yetmez o kadar personel yada şöyle bişey düşünüyo olabilirler küçük yerdekiler kurumiçi kazanınca merkeze kaydıracaklar birde öyle kıyak onlara oh mis
-
yeni gördüm vhki memurun imzası var şimdi ispatladım.Herkese aynı metni göndermişler kopyala yapıştır şeklinde cevap oldu.Tatmin edici cevap olmadı.E-imzalı evraklara neden vhki paraf atmış ki?Aynı buna benzer kaymakalık için ösym belge istedim bu kadar kaşe ve imza yoktu.Bu işleri bilen bana ''normalde e imzalı olan birşey tekrar paraflanmaz yada imzalanmaz'' dedi.Çok özensiz ve bilmeden hazırlanmış belgedir.
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu metni kurumiçiler hazırladığına eminim ama ispatlayamam
-
@hayırlısı035 hocam bu şöyle birşey değilmi ? Rekabette de yaşandı . Adamın el çekmesi için atanması lazım , devam eden başvuruda mecbur başvurcak . Öbür taraftan sonuç beklicek yani zaten adam istemeye istemeye başvuruyor . Ben de şöyle söyleyim bu başlığa herkes bakar lütfen üst kurullardan üst kurullara atlamayın ,gitmiceniz sınava başvuru etmeyin ,guysan denetmen olma almıyolar ,il göç biliyorum başvurcan buna ! Yine herkes bildiğini okuyacak ..
-
@DüdüklüTencere sınava başvuruda bi engel olmaz ama mülakatta ne işin var senin burda zaten işin var diyebilirler hatta şartlar belli 5 yıl ordasın en az ilan metninde vardı derler derlerde derler anlayacağın elin kolun bağlanır
-
@adigeah19 sağolun hocam.
-
@frk ihtiyaç var diye hemen ilana çıkmazlar yılın son 3 ayı bizimdir atanalımda il ilçesi batsın ! perişan olduk.. bitli baklanın kör alıcısı olurmuş ilçeleri bize uygun buldum işsizlere ..
-
@karar ilçeye gidilmez diye bişey yok gidilir ama hepsinin öyle olması çok manidar kurumiçi memurlar bu ilanada el etmışlar kesin adamlar nasıl çalışıyosa heryeri bağlamış bunlara uğraşacaklarına mükellefe yoğunlaşsalar bütçe açığını kapatırlar
-
@karar Hocam not kısmında belirtim bu arkadaşların durumu biliyorum.Not kısmında şu cümlele belirttim ''kurumun sonuçların geç açıklaması sebebiyle''.
-
@hayırlısı035 bir arkadaşa takılmam hocam geneli böyle inşlh bu sefer bozulur anlaşılır diye söyledim .
-
@hayırlısı035 yemin ederim kurumiciyle derdim yok biz burda en az 1 yıl kpss ile uğraşalım düzgün puanlar alalım hangi puana hangi il gelir diye uğraşalım kabul tek istediğim aynı kurum sınavına girelim o zaman görelim kim daha çok hak ediyor o mesleği