2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sahnr inşallah hocam
-
-
@serra gelir mi diye bisey yok illeri zaten bölmüşler her ile zaten çok az alim var bence herkes genel bi strateji yapsın 3 tercih bati w doğu gibi. Sonuçta doğu ve bati yarışacak gibi duruyor:) bazıları diyor doğu düşük kapatır bazıları batıda büyük şehirler en iyisi kimseyi kusturmemek
-
@melisss haklısınız hocam öyle bı durum ki hiç bı yer gelmeyecek hissi doguy o
-
@Earth11 tabiki kimse yüzde yüz gelir veya gelemez diyemez hocam hayırlısı artik nasip gercekten
-
@serra hocam cok iyi aliyorum sizi. Ben yukarida da belirttim anksiyetem var, obsesifim, premenstrual disforik bozuklugum var. Inanin kucuk bir kotu yorumda kendimi uzay boslugunda gibi hissediyorum. Ama bunu bu issizlikte 85 ustu alanlar bile hissediyor. Biz gonlumuzu rahat tutalim ins gelecek iller.
-
@melisss Hakkımızda hayırlısı diyelim hocam nasip aetik yoksa psikolojimize yazık Allah yardımcımız olsn
-
@sedatinho cok tesekkurler
-
@serra Amin ins.
-
@melisss yani kasmaya gerek yok hem iller gelse bile daha sınavı var bu işin sınavı gelse bile daha mülakatı var bu işin yani çok başındayız şuan için en mantıklısı oturup ders çalışmak
-
-
@koskorodo haklisiniz tabi ki ama benim yazdigim durum sinavla alakali degil. Zaten boyle biriyim uzerine sinavlari cila oluyor malesef.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ağam Guy' da nereyi tercih edeceksiniz?
Antalya/ Kaş canım...
Anlıyorum... -
@LioN Lokumun memleketi afyon Ama peşinen uyarıyorum onlarca 90 puanlı kişiler başvurucak kurum sınavı şampiyonlar ligi gibi olacak.Tabi karar sizin.Sizleri düşündüğümden dolayı yazıyorum
-
p48 90
ankara - izmir - bursa şeklinde ilk 3 yapacağım galiba. son 2 duruma göre yazacağım 2 il. -
@KamuAdayı hocam hayırlı olsun lütfen yanlış anlamayın tabi ki durumunuzu bilmeyerek konuşuyorum 90 puanla gelir uzman yardımcılığı biraz haksızlık olmaz mı ? diğer ilanlardan önce bunun gelmesi tabi ki sizin suçunuz değil ama bilmiyorum bu derece puanlara üzülüyorum açıkcası
-
Çoğunluğun ilk sıraya puanına bakmaksızın kendi memleketini yazacağı ve buna 78 il için ilan gelmesi sayesinde imkanının olduğu bir alımda Zonguldak alım olmayan 3 ilden biri olarak 84,1 puan ile beni bir Zonguldaklı olarak üst düzey bir kararsızlığa atmış durumda. 100 tam puan almış olsam dahi 1.sıraya Zonguldak yazardım düşüncesindeyim, diğer kurumların kabul ettiği puan türlerinden 89,6'ya kadar puanım olması sebebiyle, ki okuduklarım kadarıyla belli puanın üzerindeki ciddi bir çoğunluk da gelir uzmanlığını şehir değiştirmeye değer görmüyor. Umarım bu tablonun yaratacağı sürprizler herkese iyisiyle kötüsüyle hayırlı olur.
-
Guy sınavının kazanılması durumunda eş durumu atamaları nasıl olmaktadır kesin net bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi teşekkürler
-
Hakkari düşünen var mı acaba
-
@koskorodo
hocam ydsli gelen ilanlar canımızı sıkıyor. 90 puanla hmuy giremiyorum mesela. maliye müfettişliği, dernekler denetçiliği, vergi müfettişliği, defterdarlık vb bunlara da başvuracağım elbette. olursa guy isteyen arkadaşların önünden çekiliriz tabiki. sayıştay ve idari
hakimliğe de giriyorum oralar biraz daha riskli.
kabul edecektir ki herkes bu mesleklerin hiçbirinin olacağının garantisi yok elimizde. Puan fena olmasa bile. O nedenle açıkta kalma korkusu ile joker olarak guyu da malesef bir kenarda tutmak durumunda kalıyoruz. herkes ekmeğinin derdinde hocam. biz de bir
şekilde emeğimizin karşılığını almaya çalışıyoruz. Elde var sıfır olmak istemiyoruz. Burada bir haksızlık göremiyorum. Emek görüyorum ben. Emin olun açıklamayan ancak başvuracak 90 puan civarı çok insan var.