2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adanali01 en azından forumdakileri kurtarırız
-
@guney o zaman su an sizin söylediğiniz de algı herkes memleketini yazar diyorsunuz. Arkadaşım memleketini yazacak tabiki ama anlatmaya çalıştığım su: ilk siraya memleketini yazdı diyelim 2. 3. 4. tercihi İst-Ank-İzmir vs olacak bu durumda 85 puanı olan zaten ilk tercihi gelecek yuzde90 bu ama diyelim ki ilk tercihi gelmedi puanı daha düşüktü ornegin 80 olsun bu durumda istanbulu yazdıysa orası gelir. Yani memleketini yazacak olanlar dahi 2.3.4. tercihine zaten garanti olsun diye büyük şehir yazacak bu durumda büyük şehirler 79 dan aşağı kapatmaz diye düşünüyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur
-
@Earth11 5000 maaşa 2500 kira şoku
-
@koskorodo artik onu da yazanlar düşünsunben istanbulu yazicam başından beri söylüyorum algı malgi değil arkadaşlar kimse yanlış anlamasın. Her yorumumuz algı olarak algilaniyor zaten
-
@Earth11 valla bende anlamadım hayır kirası falan işin şakası bu devirde iş bulmuşsun öp başına koy ama algı yapıyo izlenimi komik 2015 de abimin çok iyi bir kpss puanı vardı ankaranin sınavına girdi 1 soruyla mülakatı kaçırdı kimlerle sınava gireceğinizi düşünün derken tek amacım ders çalışmanin önemini vurgulamaktı
-
Bolu'da yaşayan biri var mı ? Bir kaç sorum varda şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
-
@Earth11 ama eger 1.tercih 80 ile alamıyor yine 5. Tercihi 90 olana kaliyorsa tercih sıralamasının anlami kalmıyor sanki . Bu kesin bilgi mi acaba yoksa yorum mu sadece?
-
@Earth11 memleketi Ankara İstanbul İzmir olan yok mu herkes küçük şehirler de yaşamıyor bu nasıl algı oluyor. Mesela benim memleketim Ankara. Arkadaşımın memleketi antalya yani anlatabiliyor muyum. Neyse alginiza ortak oldum şuan daha fazla birşey söylemeyeceğim. Kimse bilemez neresi kaçla kapaticak.
-
Dogru mu anlamisim ?
bir kisi 1.tercihini 80 puanla bir ile yapmış , baskasi 5.tercihini 90 ile ayni ile yaptiysa 90 puanli kisiye ilk 4 tercihi gelmediyse o il 1.tercihine yazmış olana değil 5.tercih de olsa puanı yüksek olana mı gelir ? -
@nimesay evet aynen öyle hocam
-
@rrrsss1610 inanamıyorum o zaman 80 üstü acikta kalmaz
-
@nimesay tercih sıralamasının anlamı su sana 3 şehir de gelebilir puanın yüksektir sen hangi ilde yasamak istiyorsan o ili yazarsin sonuçta o üç il de geliyor sana. Tabiki de puanı yuksek olan kişiye gelir 90 alan kişi sen 89 aldıysan ona gelir herşey puanda bitiyor yani. Örneğin puanın 85dir büyük ihtimalle bütün sehirler gelir sen tercih sıralamasını burda kullanacaksın
-
@nimesay 80 üstü 2-3 il dışında açıkta kalmaz zaten adamın sıralaması ilk 3000de, 5 tercihini de yazsa mutlaka bir yer tutacaktır. çünkü 80 üstü kapatacak maksimum 3 veya 4 il var.
-
@sedatinho ben hep şoyle anlamistim sistemi 1e yazanların puanı düşük de olsa sıralama geldiyse daha alt tercihtekileri elemis oluyor diye anlamıştım.ama yanlış anlamışim cok şaşırdım
-
@nimesay yok hocam üniversite sınavındaki tercihler nasılsa aynısı. hiç kafanı karıştırma
-
@nimesay öyle olursa puanın bi anlamı kalmaz puanı yuksek olan 5. tercihede yazsa sistem ilk önce onu yerleştirir kontenjan varsa üniversite sınav sistemi gibi anlamayacak bisey yok arkadaşlar çok basit aslında tercih siralamsi senin istediğin şehirleri yazman amaç bu.
-
Arkadaşlar okudukça ürkuyorum 79 ile Kastamonu bolu sanliurfa Sivas Malatya yazmayı düşünüyorum gelirmi ya biri artık korkudan bunlarda bile kararsz kaldm
-
@serra gelir hocamm çok rahat gönlünüzden ne gelıyosa yazın ilk tercih bile gelir yüksek ihtimal
-
@serra simdi virguller de onemli. Mesela 79.0 almissindir 4binlere yakinsinsir. Adam 79.9 almistir 3binlerdedir. Biraz siralamaya da bakiyor.
-
@serra ![0_1603722629464_Screenshot_1.png](Yükleniyor 100%)