2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yeşilırmak06 ya Allah askina dalga mi geciyorsunuz su sorulari sorarak. Muneccim mi buradakiler. Yuksek puan almissin yaz istedigin yeri 5 tane hakkin var zaten. Yanlis anlama Ama boyle bir soru sorunca ucu ucuna puani yetecek olanlari da etkiliyorsun .
-
Bende 85 aldim izmiri yazmalimiyim desem Kim ne yorum yapabilir ? 2018 de gorduk Orasi burasi gelmez deyip 75 80 puanlilari Istanbul’a yonlendirip izmire girenleri . Yanlis anlama amacim sana birsey demek degil . Sadece puani iyi olanlarin boyle sorular sorarak insanlari tedirgin etmesine karsiyim. Sana birsey demek istemedim kusura bakma yanlis anlasildiysam.
-
Benim anladığım galiba burda asıl sorun hiç bi yere yerleşememek değil herkesin (80 üstü puan alan) asıl korktuğu ilk tercihime büyük bir şehir yazarım olaki tutar sonra orda diğer yüksek puanlılarla sınavda nasıl kapışırım
-
Arkadaşlar çok takip edemedim ama guy için mevcut iyi bir deneme var mı bildiğiniz?
-
@swezy kurum sınavı taban puanı yaklaşık olarak tüm illerde aynı kapatıyor yani arada uçurum yok.
-
Burada spekülasyon yapan kişileri dikkate almadan herkes gönlünden geçen yeri yazsın . Keşke dememek için . İyi çalışmalar .
-
@bybredd hocam oldukca tuhaf bir yil o yuzden kimse hangi ilin ne kadar kapatilacagi ile ilgili guvenilir bir yargiya varamaz gercekten ama soyle bakilabilir buyuk illerin ornegin istanbul ankara izmir bursa antalya gibi illerin toplam kontenjan sayisiyla siralamana baktiginda bu illerden birisine girememe sansin oldukca dusuk matematiksel olarak yaniliyo muyum (85 puan icin)
-
Bak yine okudum yine sinirlendim. Kesin tercihi ilk sıraya yazın demiş birisi. Kötü niyetli insanların lafına gelmeyin.
Üniversite tercihlerini yaparken izlediğim strateji şuydu: Sıralamamdan 25bin üstünü en başa yaz,25bin altını en sona yaz. Mesela 80 alan, Bursa'da yaşayan birini düşünelim. Büyük ihtimalle İstanbul gelecek. Ne diye İstanbul'u başa yazsın?
1-Bursa
2-Balıkesir
3-Eskişehir
4-Çanakkale
5-İstanbulÖrnek tercih sıralaması bu olsun. İstanbul zaten kesin,en sona yaz. İlk 4 tutarsa senin yararına,dahası tutmazsa cepte İstanbul var. Biri daha kesin tutacak ili en başa yazın derse özelden söveceğim.
-
Arkadaşlar kurum sınavlarında genelde fazla fark olmuyor şehirler arasında.
Milleti memleketlerine gönderenler de İstanbul , İzmir , Ankara da yer kapıyor kendine
2018'de de aynısı oldu İzmir'i yazmayın yüksek puanlılar orda Malatya daha uygun dediler sonuç ortada İzmir kontenjan doldurmadı kurum sınavıda ayrı bir komedi
Size tavsiyem nerde yaşamak istiyorsanız orayı tercih edin çünkü 5 yıl orda kalacaksınız ve o şehir sizin sosyal yapınıza uygun olsun.
-
@Ayhan-ışık bu yıl arada uçurum olacak
-
Herkes kaçla kapatır derdinde... ulan istediğim il gelirse ben bu ildekilerle nasıl yarışırım diyen yok cidden komik
-
5 yıl çalışma zorunluluğu merkez kurum kazansak dahi geçerli mi?
-
@Elnogate değil hocam başka k u m kazanınca geçersin
-
Lokkum güzelmiydi gundii?? İlanlar sonrası maliye:)
-
@koskorodo Aynen dostum, benim de asıl endişem bu. İstediğim yere yerleşecek kadar puanım var, derecelik adamlarla yolumun kesişmemesi için dua ediyorum.
-
@Fischer bende bunun telaşesi deyim nere gittiğim çok umrumda değil açıkçası sadece yüksek puanlılarla karşılaşmak istemiyorum
-
Bu konuda kendimce şöyle bir çıkarımım var. Daha çok büyükşehirlerde derecelik adaylarla yol kesişebilir. Anadolu'nun küçük şehirlerinde derecelik pek fazla aday olduğunu sanmıyorum. Tabi kendi memleketlerini öncelikli olarak ilk sıraya yazdıkları varsayımı altında.
-
@koskorodo hocam ilk defa bu sürecin içindeyim, p48 75.6. Sıralama da 6000 lerde. Gelir mi acaba
-
@shamrain %99 o puanın altında kapaticak iller olacaktır ama hangi iller onu bilemem. Kesin şura olur diyene de inanmayın tek önerim budur.
-
@LioN Öyle ama bazı arkadaşlar öyle bir hava yaratıyorlar ki istanbul ankara nın dahil olduğu 5-6 Büyükşehir dışında sanki sadece 70 li puanlar yarışacakmış gibi.