2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@despot hocam ben izledim de tercih sırasındaki önceliğe de önem vermek gerektiğini anladım yayından. Hatta bazı arkadaşlar tek il tercihi gibi oluyor o zaman dediler.
-
Arkadaslar lutfen artik olumsuz yorum yapmayalim yalvariyorum. Aramizda ilac kullananlar var cok hassas olanlar var. Tek bir olumsuz yorum bile aglamamiza sebep oluyor cunku cok stresli bir donemdeyiz. Lutfen rica ediyorum.
-
@melisss anksiyete, panik atak , odaklanma problemi var mesela bende :(. ki eminim bunlardaan en az bir tanesini yaşayan çok kişi vardır burda. ben 100 puana burayı yazcam ben 70 puana burayı yazcam vs vs diye ne olur yazmayalım, şehirler hakkında yorum yapmayalım, tahminde bulunup tahmin istemeyelim. hiçbiri tutmazzz. iş tamamen nasibe dönüştü. 78 tane il ile. kimseden etkilenmeyin.
-
Sınavdan sonrasını da düşünün arkadaşlar 87-89 puan alanlarla aynı sınava gireceksiniz bazı şehirlerde 77 ile Ankara geldi diyelim 89 alan adamla aynı sınava gireceksin onu sınavda nasıl geçeceğini düşün
-
@koskorodo kesinlikle hocam , ilk baştan beri il tercihinde sadece bunu düşünüyorum. hangi şehri seçmeliyim ki mülakata kalayım
-
@Fischer, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@crowdingout, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tuuba42 hocam merkeze çoğu bayağı uzak 200km olan var bende vikipediden baktım yoksa gidip görmüşlüğüm yok şuda bir gerçek ilanda ki merkez olmayan yerlerin çoğu uzak özel mi buldular naptılar bize anlamadım gitti
her şeyin en iyisini kurumiçine verdiler çünkü dostum
Eğer zamanında kurumiçi etkinlerine belli kesim ile değil herkes katılsaydı.TBMM dilekçe etkinliğe 110 kişi değil 1500 kişi katılsaydı.T. K.'nin ''kurumiçi alımları sizi etkilemez'' sözüne kanmasaydı.
Bugün yüksek alımlı ve merkezlerin bol olduğu GUY tercih dönemi olurdu.
Maalesef sen,ben ve bazı arkadaşlarla kurumiçi etkinlik ile ne kadar engellemeye çalışsakta birçoğu susmaya ve uzakta izlenmekle yetindi. -
@bykeynes puanınız kac
-
@koskorodo sorular temel çıkıyor. Her şey mümkün dostum.
-
@mrblue10 çok belirleyici soru çıkmıyor
-
Tabi ki dikkatli tercih yapmalıyız. Sistem önce 1. Sıradaki tercihimize bakıyor eğer puanımız tutuyorsa o ile yerleşiyoruz, eğer puanımız yeterli değilse 2. Sıradaki tercihimize bakıyor bu şekilde 5. Sıraya kadar sistem bizi yerleştirmeye çalışıyor. Benim önerim eğer bu işe gerçekten ihtiyacınız varsa,ki birçoğumuz bu durumdayız, istediğiniz il yerine garanti olan ili 1. Sıraya yazın. Sonuçta yıllarca İŞSİZ kalmaktansa başka bir ilde çalışmak daha KATLANILABİLİR bir durum olacaktır. Bu arada ben guy olsam bile amacım tekrar sınava girip başka kurumlara geçmek. Bence sizlerde bunu göz ardı etmeyin. Aklımdaki herşeyi yazamıyorum maalesef kimseyi yanlış yönlendirmemek adına örnek de veremiyorum.
-
Arkadaşlar benim nişanlım şuan guy atamamın olması ve sonrasındaki evlilik durumunda o benim bulunduğum şehre gelebilir mi? Yoksa ben mi ona tabiyim?
-
@crowdingout ben varim sizin puan kac
-
@mrblue10 tabi ki hersey mümkün sınavda illaki belirleyici sorular olacak her kolay soruyu her zaman doğru yapabiliyorum diyorsanız ayrı ama ufak bi dikkatsizlik ufak bi hatalı okuma ile sorular kaçabilir buda sınavı kaybetmemize neden olabilir unutmayın 70-89 skalası ile yarışıyoruz ve iyi kötü az çok emek veren insanlarin yoğun olduğu yer ve 5/1 mülakata kalacak bunları unutmayın lütfen
-
arkadaşlar dilek erdoğanın economicus kitabı sizce de biraz gereksiz değil mi?
-
Arkadaşlar kaynak olarak önerebileceğiniz soru bankaları var mı?
-
@gazisiyaset konu konu ayrılması güzel.Ama bana analiz soru bankası daha iyi geldi.
-
arkadaslar guy sinavinda sanirim yanlis dogruyu goturmuyor fakat standart sapma gibi bir hesaplama bu sinavda var mi
-
@papuayenirakı muhasebe için alican dovletov güzel kaynak.Genelde kpss kitapları kullanıyorum.Aşağıdaki linkte diğer dersler için bakabilirsin
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-sinavina-hangi-kaynaklarla-nasil-hazirlanilir-h9775.html -
@mj_23 standart sapma yok her soru 1 puan
-
@ertyy tesekkurler hocam