2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ertyy 78.7 4100
-
Beyler bayanlar 2019 puanim var sadece 78,68. Bes il tercihinde disarda kalirim diye tirsiyorum ne diyorsunuz istanbul balikesir sakarya kastamonu karabuk dusunuyorum
-
Arkadaşlar KPSSP48 puanım 84,59792 ve halkbank uzmanlık mülakat sonucunu da bekliyorum. Guy ile halkbank uzman yardımcılığı arasında kaldım . Bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi ? Son olarak İstanbul, Erzurum, Kocaeli,İzmir ve Bursa olarak tercih yapmayı düşünüyorum bilginize.
-
@Earth11 84 ile Ben de ilk olarak İstanbul yazacağım.
-
Arkadaslar ilçe sıralamasında puan dikkate alınacakmı yoksa keyfiyete goremi ilçelere dagitilacak acaba?
-
@mrgkn Halkbankla Uzman ilgili maaş,özlük ve meslek bilgileri
https://www.tercihiniyap.net/meslek/halkbank-uzman-yardimciligi-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur-h10932.html
https://www.tercihiniyap.net/maas/halkbank-uzman-yardimciligi-maasi-2020-ne-kadar-h10917.html
Gelir Uzman Yardımcılığı ilgili maaş,özlük ve meslek bilgileri
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur-maasi-h6631.html
İki mesleğe de henüz girmediğim için bu kadar bilgi verebildim. -
Nasıl hazırlanıyorsunuz bu sınava arkadaşlar? İnceledikçe kaynak anlamında insanın kafası karışıyor. Fikir verirseniz çok memnun olurum
-
Konya ilçeleri hakkında bilgsi olan var mı arkadaşlar
-
Yazılanlara bakıyorum da İstanbul için artık gerçekten bi algı oluşturulmaya çalışıldığını düşünüyorum bence bi çok kişi zarf atıyo ortaya puanı düşük arkadaşları İstanbul dan uzaklaştırmak, puanı yüksek olanları da şampiyonlar ligi olacak havası yaratmak için ama iddia ediyorum böyle olmayacak kimse algı yaratmasın herkes nereyi istiyosa yazsın çünkü ben daha İzmir, Bursa yazacağım diyen görmedim onlarda büyük şehir ama algı hep İstanbul da manipülasyon bnce
-
antalya izmir boş kalacak bu gidişle
-
@swezy katılıyorum size ama ben istanbulu en başından beri istiyorum. Şöyle bi gerçek var istanbulu 4 kişiden 3 u yazacak ben ilk tercihime yazicam gelirse ne ala gelmezse de bir tercihim boşa gider istediğim için yazıyorum yani. Herkes benim gibi düşünüp 1. 2. Tercihe yazarsa 79 ustu kapatır istanbul
-
@sahnr Değerli dostum artık büyükşehirler çekici gelmiyor insanlarında kültürel anlayışı ve ekonomik , sosyal yapı kısa zamanda değişime giriyor ben bu tablodan onu anladım ama ben mecburiyetten Kars yazacam riske girmek istemiyorum nişanlı olmanın verdiği sorumluluktan dolayı bazı dostlarım mesaj atmış eş durumu ile ilgili Allah razı olsun hepsinden ama risk alamam şehir konusunda değil içinde bulunduğum durumdan yoksa her şehir 80+ puana gelir.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
79.7 puanım var burda yazılanları okudukça açıkta kalma korkusu başladı valla bende. Büyükşehirleri hiç yazmayı düşünmüyorum sırf bu yüzden
-
@Earth11 kesinlikle lafım size değil herkes istediği yeri yazmalı zaten ama bu sayfada atıyorum biz 10 arkadaş samsun yazacağız puanımız 80 üstü laflarını çok gördük böyle oyunlara girmeye gerek yok herkesi nasibi bulacak zaten ki 5 il tercihi de var
-
@swezy kesinlikle hocam ben de o zamanlar etkilenenlerden olmuştum. Nasipte varsa oluyor. İçimizden gelen şehirleri yazıp nasibimiz varsa göreceğiz inşallah zaten.
-
@tuuba42 hocam merkeze çoğu bayağı uzak 200km olan var bende vikipediden baktım yoksa gidip görmüşlüğüm yok şuda bir gerçek ilanda ki merkez olmayan yerlerin çoğu uzak özel mi buldular naptılar bize anlamadım gitti
-
@crowdingout, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tuuba42 hocam merkeze çoğu bayağı uzak 200km olan var bende vikipediden baktım yoksa gidip görmüşlüğüm yok şuda bir gerçek ilanda ki merkez olmayan yerlerin çoğu uzak özel mi buldular naptılar bize anlamadım gitti
her şeyin en iyisini kurumiçine verdiler çünkü dostum
-
@Fischer ‘
-
Kpss için bir sürü şey dendi giren sayısı çok fazla puanlar düşcek sıralama şöyle böyle olcak vs 2019 ile aynı kişi sayısıydı çift yıl olmasına rağmen puanlar da farklı gelmedi. Guy sınavı için de ne olacağı belli değil bana kalırsa herkes nasibini yaşıyor. İlana bakıldığında zaten kumar gibi. Kurumiçi 1500 ama istanbul 250 gerçekten içleracısı. Bundan 5 6 yıl önce 81 ile müfettiş oldu bi tanıdığım. Şimdi 81 ‘in bir önemi bile yok. Benim inancım kalmadı bu sisteme oyuzden her an herşey olabilir gibime geliyor. Puanım riskli olduğu için tercih bile yapmak istemiyorum nerdeyse. Oyuzden tercihle de ilgili sadece herkes bi tahminde buluncak kesin şu diye birsey söylemek nerdeyse imkansız. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
Murat Hoca'nın dün akşamki yayınını izlemenizi tavsiye ederim. https://www.instagram.com/p/CGxzn12Iur9/