2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ksünr ben de işletme adı dedim isletmelerin diğer işletmelerden ayrilmasi icin kullanilan ve tescil edilen diyordu. Isletme adi kullanilmasi zorunlu degil ancak kullanilirsa tescili zorunlu.
-
Vergide surelere iliskin as hangisi yanlistir sorusu ne olacak ?
-
@varol kvyk değildir diyordu ben ilk 4 yaptım değildiri sonra gördüm ve 1 yaptım hocam tam bir düşürme sorusuydu
-
@gölge07 ayla alakalı olanı yaptım hocam
-
@berkayyy hafta olan yanlis degilmiydi hocam emin misiniz ?
-
@berkayyy dikkatsizlik hocam soru kolay ama kacti yapacak bisey yok
-
@gölge07 ayla alakalı soruda takip eden gün gibi bir ibare vardı bu bana göre yanlıştı
-
@varol emin olun herkesin vardır böyle bile bile yapamadığı hakkınızda hayırlısı olsun
-
@gölge07 Süre gün olarak belli edilmişse başladığı gün hesaba katılır diyen bir şık vardi galiba onu yaptim basladigi gün hesaba katılmaz çünkü
-
Arkadaşlar soruları ve sonraki süreçleri konuşmak için WhatsApp veya telegram grupları oluşturuldu mu
-
marj tuketim egilimi 0.5, kamu yatırım harcamasi 100 ml naptiniz
-
@berkayyy ertesi günle ilgili olan şıkkı işaretledim
-
@varol 200 milyar artar yaptım
-
@varol 200 bin olmayacak miydi sonuç çarpan 2 cikiyordu
-
@berkayyy evet hocam google yazdim vergi usulde sure diye cevap ya ayli olan ya da haftali olan olacak ama ayli olan sanki dogru verilmis sıklarda
-
@denizcicek07 hocam alinmaz diyodu yanlis okumus olabilirsiniz
-
@ksünr bende ticaret ünvani dedim ama cogu kisi işletme adı demiş hocam
-
@gölge07 Olabilir hocam saglik olsun
-
@denizcicek07 bende ilk 200 yaptim. Sonra vakit vardi az sorulari doneyim dedim. Aklima sey geldi, yatirim harcamaları Mg'yi sadece kendisi kadar artirir diye okudugumu hatırladım sandim. Degistirdim 100 yaptim. Beynimin azizligine ugradim resmen
-
@gölge07 soru yanlışı sormuyormuydu hocam aylı olan şıkta hata vardı bence