2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Adam-Keeynes dostum gör bak senin askerlik biter bu ilan hala gelmez.Askerligin keyfini çıkar.Ordaki hayatı özleyecegine eminim.
-
@varol alicanın hocanın guy cıkmışları şuan piyasadaki en iyi kitap tereddüt etmeden alabilirsiniz pişman olmazsınız
-
Guy 2000 olsun etkinlik yapsak
-
@poncik teşekkürler geribildirim için
-
@john son 3 senedir alim olmuyor, 2000 de az bence
-
Arkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın daha önce sorulduysa ama, 24 ekim tarihli sınavla ilgili gelişme var mı? Aynı tarih geçerli mi yoksa erteleme olacak mı?
Epeydir bakamadım görümü bazı sıkıntılardan sebep. Yaklaşık 4 5 sayfa gezdim ama, bir bilgi bulamadım. -
@emrerdal11 Yönetmeliğe göre ilanın 1 ay önce gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi. Zaten 2019 ve 2020 puanlarının geçerli olabilmesi için 2020 KPSS açıklanması gerekiyor. Haliyle alım var ama henüz ilan yok.
-
@locke Çok sağ olun hocam. Bin bir zorlukla şu sınava hazırlanıyoruz ama, önceden ilan edilmiş sınavın yapılacağı tarihi dahi bilmiyoruz. Yönetmeliğe uygun davranıp davranmayacaklarından bile emin değilim.
Kaymakamlığa mı odaklanayım yoksa GUY'a mı derken, ikisinden de olacağız. -
@locke hocam zaten sınavın açıklanmasını bekliyorlar ilan için bence
-
@emrerdal11 Paylaştığım videoda gelir idare başkanı kpss ertelemesi dolayı sürecin nasıl işleneceği 9 nisanda 2020 açıklamıştı.Yetkili açıklaması bağlantı metninde ulaşabilirsin.Açıklama 3:58 başlıyor.
bağlantı metni -
@hayırlısı035 hocam anladığım kadarıyla bu süreç ancak kasım ayı içinde gerçekleşecek. Kasımda takvim netleşir, aralıkta sınav olur. Bana öyle geldi. Eğer aralıkta yapılma niyeti olmasa, kasım ayı içinde mutlaka sınavın olacağı belirtilirdi.
Bari son 1 haftamı tamamen kaymakamlık sınavına ayırayım.
-
@john 2000 olsun diye 200 yürekli arkadaşım çıkar mı acaba.?
-
@varol en az 3000 olmalı. Biz yüksek tutalım sayıyı kac gelirse bahtımıza..
-
Biraz önce Ankara da GUY olan arkadaşımla konuştum bizzat başkanın ağzından duymuş sene sonuna kadar sınav yapılacakmış
-
@malik ne başkanı hocam. Bilgilendirme icin teşekkürler
-
@malatyalı-sis onu sormadim ama bu ay sonunda ilan netlsir diye dusunuyorum
-
Allah'a şükürler olsun bundan sonra ilanın gelmesi hatta sayının ARTTIRILMASI için Twitterda gündem oluşturmalıyız. Ben sürekli ilgili hesaplara yazıyorum ama tek hesapla olacak iş değil. Organize bir gündem oluşturmalıyız.
-
Diğer sınavlarla aynı gün mü olur acaba bunla ilgili duyumu olan var mı
-
Umarim ayni gun olmaz, puani olan butun sinavlara girebilrsin.
-
@malik kasımın başında verilebilir. (Temenni olarak yazıyorum)