2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@babameraba yanlış anlamayın iyiniyetinizden şüphem yok fakat en son bakanın iki haftaya ilan gelicek demesinin üstünden bir yıl geçmek üzere o yüzden grubun inanmaya olan inancı tükendi bence
-
@babameraba duyumunuzu paylaştığınız için çok teşekkür ederim kendi adıma. Kurum sınavı ne zamana olurmuş bilginiz var mı acaba ?
-
Kurum içi direkt gu olacağı için (oha canım acıdı) o sayı direkt bizim içindir (inşallah) hadi hayırlısı
-
@tozkok hocam ben duyuyumu paylaştım, sizlere de moral olur belki diye kolay değil biliyorum benimde 4.yılım bu süreçte göç de de yedekteyim beklemekle geçiyor ama yapacak bişeyimiz yok herkesin hakkında hayırlısı olsun allah emeklerimizi zayi etmesin geceniz güzel olsun.
-
@Su28A onu kimse bilemez hocam:)
-
@babameraba amin hocam️
-
@babameraba emekli dediginiz durum dogru hocam insallah duyumunuzda dogrudur
-
HMB takvimi yayınlansın, kadro sayısı arttırılsın, kurum içi özel sınavı iptal edilsin, 35 yaş sınırı kaldırılsın diye bir arkadaşımız TBMM'ye dilekçe yazdı.Bu kadro için emek harcayan arkadaşlarımı imzalaması bekliyorum.
1)Aşağıdaki bağlantı metni linke tıklayıp kaydolalım önce
bağlantı metni
2)Kayıt olduktan sonra giriş yapıyoruz.Dilekçe komisyonu tıklıyoruz.
3)Daha sonra imzalanabilir dilekçeler var. Oradan konu olarak "Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı Kadroları Hakkında" olarak aratın. Benim ismimin olduğu bir dilekçe çıkacak. Dilekçenin içeriğini de görsel olarak paylaştım.
NOT:Eğer ''Kayıt Bulunamamıştır'' olarak çıkıyorsa sadece ''gelir uzmanlığı yazarsanız oluyor.
Gelir Uzmanlığı arattığımda dikkatimi çeken bir şey var.Kurumiçiler 2016 beri 6 defa dilekçe göndermişler.Bir tanesinde 571 imza toplamışlar.Kurumiçiler hak etmediği kadroyu isterken biz niye çekinelim.Bu kadro için emek harcayan arkadaşlarımı imzalaması bekliyorum.Lütfen yasal hakkımızı kullanalım.
-
Kurumus bogazim...
-
Ah keşke 2500 olsa...
-
@hayırlısı035 ve buna rağmen imzalayan sayısı hala az bizde
-
Şu kurum içi konusunu şerefsizim aklım, havsalam almiyor. Her defasında böyle bir saçmalık nasıl olur diyorsun kendi kendine. Anlamak fiilini ateşe veriyorsun sonra çaresizce
-
@bahtsızbedevii en son baktığımda 57 kişi imzalamış.Herkes bu ilanı bekliyor.Acaba neden çekiniyor?Bide her ilana başvuran arkadaşlar buraya el atsalar.Mülakat haksızlığı ve diğer haksızlığı özellikle belirtik.Tabi samimi iseler.
-
@hayırlısı035 aynen ki kurumiçine 500 küsür imza toplanmışken insanın yüreği daralıyor
-
Sayın Ekrem Açıkel(@ekremacikel) , TGRT Ana Haberde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları talepleri dile getirdi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Bazı İİBF'liler sessizken hatta etkinliklere köstek olurken(örneğin @abondance_55 ); İİBF Mücadele Platformu ve birçok arkadaş İİBF'lilerin sesimizi duyurmaya çalışıyordu.
Video izlemek için aşağıdaki bağlantı metni linkine tıklayınız
bağlantı metni -
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sayın Ekrem Açıkel(@ekremacikel) , TGRT Ana Haberde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları talepleri dile getirdi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Bazı İİBF'liler sessizken hatta etkinliklere köstek olurken(örneğin @abondance_55 ); İİBF Mücadele Platformu ve birçok arkadaş İİBF'lilerin sesimizi duyurmaya çalışıyordu.
Video izlemek için aşağıdaki bağlantı metni linkine tıklayınız
bağlantı metni
@paretowilfredo @plansız @Antimülakat @davetsiz hocam ilanda sonradan sayı artma olasılığı var mı?Özellikle GUY ve VMYda? -
Kpss sonuçlar için son bir hafta heyecan var mi sizde de sürpriz olsada 80 ustu alsak hepimizsonra hepimize yetecek guy ilani gelse sonra hepimiz guy olsak sonra bitse bu ders çalışma derdi sonra paramız olsa sonra daha çok paramız olsa.. Sonra sonsuza dek mutlu olsak
-
-
ÖSYM, kurtlar vadisinde Cerrahpaşalının Çakır'a 40 say Çakır dediği gibi bize sınavdan sonra 40 gün saydırdı. Son dönemece girildi. Umarım 40'in sonunda kan gövdeyi götürmez güzel puanlar gelir herkes için:)
-
@strtmn hayal iste