2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sedatinho standart sapması var tabi gk-gy etkiler ama neden olmasın:)sonuçta geçen sene daha zormus ve giren kişi daha azmış inşallah söylenenler doğrudur
-
@Earth11 gkysi 80 üstüdür onun. 18 ve 19 da aynı netlere hemen hemen aynı puanlar geldi ayrıca. örnegin alan 90 net 78 puan getirdi gky 65 puan vs olarak kabul edersek. tek fark 19da sıralamalar cok yüksek geldi. bu sene de aynı nete puanlar benzer olur bence. sıralamalar nasıl olur bilmiyorum. 17 yılından sonra her sene git gide yükseldi sıralama.
-
bilemeyiz belki gecen seneden bile yüksek gelir sıralama
-
@sahnr gy-gk 83 netmiş. Moralim bozuldu bak 90 nete 78 puan ve gk-gy gayet yuksek 65 net ama düşük gelmis. Sıralama önemli değil diye biliyorim guy da puanla alacak sonucta, yoksa önemli mi
-
@Earth11 puan önemli. sıralama ortalama kaç kisi var vs gibi seylere bakmak ıcın önemli. o yuzden eski sistem yok cok yuksek netlere düşük puanlar gelıyor 17 yılından sonra böyle oldu.
-
@sahnr ben halen inanıyorum bu sene puanlar yuksek gelecek:)
-
@Earth11 hocam herkes alanda uzmanlasmıs herkesin netler iyi yani bence yüksek gelmez benzer olur
-
@sahnr kim uzmanlaştı burda yazılanlara bakma bence bu sene basit bi sınavda değildi 2019 dan daha iyi gelir gibi hissediyorum
-
@Earth11 inşallah hocam
-
@sahnr pozitif enerjiyle puanları yükseltebiliriz
-
@Earth11 totem falan yapın hocam
-
-
Arkadaşlar merhaba.
Sınavla ilgili hiç mi söylenti yok acaba? Adı bile geçmiyor alımın. Sınav 24'ünde olmaz, ertelenir düşüncesi var ama; onunla ilgili bir gelişme de yok. Zamanında yapılacak mı acaba? İyice kaydı artık şirazem. -
@emrerdal11 hocam kpss 22 sinde aciklansin ondan sonra tarih vs belirlenir diye dusunuyorum bende ama halen ses seda cikmassa biseyler yapmak lazim olur.
-
Kpss sonuclari bazi sitelerde bir iki gun once erken aciklanabilir deniliyo? Keske oyle olsa .
-
@mrvguy evet bende gördüm ösym nin yaptığı bazı sınavlar erken açıklanmış belki kpss de aciklanir. Pazartesi de açıklanmaz heralde yahuu perşembeye çok var belki çarşamba:) tahmin
-
@guyguy26 Hocam yönetmelikte sanırım 1 ay önceden başvuruları açması gerekiyor gibi bir şeyler olduğu söyleniyordu.
Yani pazartesi açılsa dahi il kontenjanları belirleme, başvuru süresi vs. vakit alır. -
@emrerdal11 sinav araliktan sonrasina kalmasinda ona bile raziyiz artik .
-
@emrerdal11 bence kasimin ortasi ilan gelir aralik sonu sinav olur hocam cok erken bekleyin derim
-
Arkadaşlar başvuru açılmadı değil mi? Ömrümde yaşadığım en saçma sınav süreci. Muhtemelen hepimiz için sanırım öyle.