2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bunlar Ocak Şubat gibi sınavı yaparlar . 2021 de alım yaptık süsü vermezlerse bende birsey bilmiyorum .
-
Google'ye kpss sonuçları diye yazıyorum karşıma çıkan aramalar. Kpss açıklandı mı? Kpss açıklanır mı? Kpss saat kaçta açıklanır? Sen ne diyorsun sence açıklarlar mı amcaoğlu? O da bana soruyor:)
-
Bu Twitte'ten sonra Nur arkadaşımıza ait tüm hesaplar askıya alınmış. Etkinliklerde çaba sarf etmekten başka ne yapıyor arkadaşlarımız da hesaplar spamlanıyor vs... İyilik neden kötülüğü doğuruyor? Tuhaf gerçekten tuhaf...
Alıntı Twitter:@muratguzelli
Etkinliğe uğraş desen uğraşmaz ama hesap şikayeti var desen koşar!
Alıntı Twitter:@solijenitsin
Doğrular bu kadar mı canınızı sıktı.
Sizin için emek veren mücadele eden birine spam atmak akla mantığa sığmayan şeyler.@iibfplatformu çok güzel yazmışsın
Alıntı Twitter:@mhmtkraca
3 yıldır etkinliklere katılıyorum.Birçok İİBF'li destek olmayı geç köstek oluyor.Gerçekten İİBF'nin düşmanı İibf dir.İşlerine gelmeyince hesabı spamlıyor.DOĞRU SÖZ AĞRILARINA GİTTİ. -
@hayırlısı035 aynen öyle eli kulağındaymış
-
O el kulaktan hic inmedi zaten
-
@davidhume77 bunu bakanın yüzüne söyleyiniz.Tabi ki cesaretiniz varsa...Buradan İİBF'lilere yapılan haksızlığı dile getirmeye çalışıyoruz ama sizler ise uzakta saklanıyorsunuz.Şimdi ise etkinlik yapanlara köstek oluyorsunuz.
-
Son 2 gun kaldi sonuclara heyacan var mi arkadaslar
-
@mrvguy belki yarın gelir belli mi olur
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Kpss sınavından beri henüz kitap yüzü açmadım. Sanırım puanı da görmeyince ilanda net olmayınca psikolojik olarak saldım kendimi. Sizler başladınız mı kurum sınavlarına çalışmaya acaba geç mi kaldım büyük hata yaptım belkide bile bile benim gibi olan var mı merak ettim
-
@Su28A +1
-
@Su28A moralinizi bozmak istemem ama gerçekten bu sınavı kazanmak isteyen herkes max 1 hafta tatil verdi kendine....
-
@rrrsss1610 5 senedir guy sinavini Kazanan biri olarak . Ilandan sonra calistim hep yeterli puani aldim . Oyle abartilacak bir sinav degil
-
@bybredd abartılacak bi sınav olmadığını biliyorum. Arkadaş özellikle bu sınavı sormamış, kurum sınavları diyerek bi genelleme yapmış. Alım yapacak tek yer de hmb değil o yüzden o sınavlara da çalışanlar guya zaten hazırlanmış oluyorlar.
-
@rrrsss1610 o ayri haklisin . Ben guy anlaminda anladim . Guy ise hedef Biraz Daha rahat olunabilir.
-
@Su28A ha bugün ha yarın derken kitap yüzü açmadım . Ben de puanını görmeden çalışamayanlardanım. Ama panik yapmanın yersiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Herkes en azından 2 senelik birikim sahibi o yüzden kısa sürede toparlanır diye düşünüyorum ️
-
Ben geçen seneki puanımı kullanacam zaten bu yılki sonuçlarda geçen seneye göre paralel olur fazla bir puan farkı oynamaz umarım
Önemli olan 2000 guy ilanı ne zaman , nerede , nasıl çıkacağı...
-
netler yüksek puanlar düşük gelecek bence 2018 e paralel olur
-
@Keynesin-Faizi 2000 mi hocam bu kadar alim yaparlar mi muallak ? Boyle bi haber mi gordunuz yoksa olasiliga dayali mi
-
Forum cok sessiz sanirim herkes basladi calismaya yada kpss sonuclarindan sonra yarin canlancak.
-
@mrvguy yarın buralar karışır