2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Burası niye bu kadar sessiz herkes umudunu kesmiş gibi sanki alim olacagindan.Yoksa pusuda sınav sonucunu mu bekliyorsunuz
-
@Earth11 bu sene oyle bir sene ki 2018 puanlari yananlar hazirlandi 2019 lular hazirlandi bir de yeni mezunlar var 2020 icin hazirlanan sonuclar nasil olcak merak icerisindeyim kiyasiya rekabet var bu sene
-
@rabia89 %70'i aynı kişiler merak etmeyin.
-
@grwvh emin misin
-
@rabia89 erken açıklansa ya açıklanmadan ders calisamiyorum:) bencede alim olmadi ya çok var arkadan gelen
-
@Earth11 hoacm herkes kpss sonucu beklemekte ve ayrıca ilan gelse şenlenir burası
-
sizce pazartesi açıklarlar mı ?
-
Yuksek kurumlarda hmuy ve vmy icin girenlerde cok benim bildiğim spk dan hmuy icin girenler var vmy icin guy olup bekleyenler var yine suprizli bir sene olacak
-
@grwvh bende merak ediyorum diğer sınavları erken açıklamış bi ihtimal olabilir
-
@Earth11 hemen açıklasalarda yolumuza baksak
-
@grwvh olur ösym ye iletirim
-
@grwvh pazartesi değil de belki bir iki gün önce aciklanir.Bakalım neler olucak puanlar nasıl gelecek 2 bin alim olursa 75 puana puana iner bence
-
Bence sonuçlar belli ama kaymakamlık sınavı olduğu için giriş belgesi almak sıkıntı olmasın diye pazartesi açıklanacak.
-
@despot okadar erken mi açıklanır diye düşünüyorsunuz?
-
guy olup vmy ve hmuy icin girende çok fazla . 2019da vmy gelebilir mantıgıyla da girende çoktu. 19da 80üstü puanı olup 20 de giren de çoktu. aramıza yeni katılıp ilk kez sınava girip 80 üstü alan en fazla bin kişidir belki yoktur bile. arkadaşın dediği gibi yüzde 70 mükerrer olması kuvvetli ihtimal
-
@sahnr yani? Bu senenin bi artisi var mi?
-
@Earth11 yoo ne artısı olacak. kendimce çıkarım yaptım
-
1)Dilekçeyi imzalamanız için adımları tek tek, tekrardan, görsellerle birlikte anlatıyorum. Lütfen destek olunuz.
Google'a e dilekçe yazıyoruz. Ve ilk karşımıza çıkan bağlantı metni adresine tıklıyoruz.
2)Sisteme kayıtlı değilseniz, kayıt ol diyorsunuz.
3)İstenilen bilgileri doldurun. Adı normal şekilde, soyadı büyük harflerle yazalım. Örnek "Mahmut KOŞ". Resimdeki kodu da yazıyoruz. Alt alan açılıyor. Şifre oluşturuyorsunuz. E posta ve telefon numaranızı başında 0 olmadan yazın. Doğrulama kodunu ve diğer bilgileri yazın
4)Hata alırsanız, farklı zamanlarda sık sık tekrar deneyin. Yoğunluktan dolayı olabilir. TC niz ve şifrenizle giriş yapın.
5)Dilekçe Komisyonu'na tıklayın.
6)İmzalayabileceğim dilekçeler var. Ona tıklayın.
Not: Dilekçeyi sizin yazmanızla, imzalamanız arasında bi fark yok. Aynısını yazmış sayılıyorsunuz.
7)Konu kısmına "Gelir Uzmanlığı" yazın. Ve arayın.
8)Şu en başta çıkan 15909 e dilekçe nolu dilekçe bizim dilekçemiz. Okla gösterilen "İmzala" butonuna tıklayın. Ve olup olmadığını kontrol etmek için "Dilekçelerim"e girin. Orada görüyorsanız görev tamamlandı. Teşekkürler.
-
@sahnr geçen sene alan 105 nete 89 geldi yazmış biri keske bu sene de öyle olsa
-
@Earth11 cok zor ama inşallah