2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sınavların hepsi aynı gün olursa çok büyük haksızlık olacak. Umarım bu durumu göz önünde bulundururlar.
-
@mathilda ayni gun olmayacak dendi iciniz rahat olsun
-
İlan tarihinin yaklaşmasıyla da sizi de bi ya yapamazsam ya mülakata kalamazsam korkusu sarmadı mı
-
@fatos kim dedi hocam
-
@rabia89 bakanlik attigi twitte 2020 kpss gecerli olacaj dedigi twitte söylenmişti bağlantı eklemeyi bilmiyorum ama oyle hocam gören arkadaslarda vardir burda
-
Arkadaşlar soran olmuştur bulamadım ama guy sınavı konularında iktisatta hepsi var mı Türkiye ekonomisi falan
-
Yeni açtığımız KPSS-A grubuna sizi de bekleriz @KpssAGrubu2021
-
@guycuu +1 . Kendi kendime diyorum ki geçtin geçtin yoksa bir 3 sene ilan gelmez Bu durum aşırı strese sokuyor beni
-
@bahtsızbedevii evet hocam hepsi var
-
@bahtsızbedevii büyüme kalkınma, tr ekonomisi hariç diğerleri var hocam artı bir de işletme iktisadı var
-
@babameraba tamam çok teşekkürler️
-
@bahtsızbedevii konuları tekrar attım.
-
@hayırlısı035 sağolun hocam
-
@mathilda bende aynı durumdayım zaten olur da atanamazsam bi 3 sene daha ders çalışmayı göze alamam diye düşünüyorum inşallah bunca senelik emeğin karşılığını alırız
-
Bugün twitterda İİBFde MülakatKaldırılmalı etkinlik vardı.Özellikle bazı hesaplarına özellikle baktım.Ne twit var ne de rt var.Ama her ilana başvuruyorlar.Keşke samimi olsalar.Listede adımı görünce egomu tatmin ediyorum deseler.
Ama güzel etkinlik oldu.Habere bile çıktık. -
Daha önce guy sınavına girmiş tecrübesi olanlar var ise kurum sinavi için hangi kitabı almalıyım ? Öneriniz var midir
-
@Su28A kpss kitapları haricinde öneri varsa
-
@Su28A kpss kaynakları yeterli. Eğer alacaksan sadece guy çıkmış sorular kitabını al.
-
@Su28A kpss kaynaklarimin yanina alican dovletov un guy cikmis sorular kitabi varmis, iyi dediler ona bakabilirsin
-
2500 kişilik bir guy alımı olacağı duyumu aldım buğün gelir uzmanı tanıdığım bir abimden sizlerle paylaşmak istedim ama bunun kaçı kurumiçi olur muallak. Sayının 1000 den fazla olacağını düşünüyorum. Çalışıtığı daire de personelin 1/3 i emekliye ayrılmış.