2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@varol Ya artniyetli yorumlar görüyorum sinir oluyorum.Sırf moral bozmak ve insanların ders çalışmasını baltalamak için bu kadar düşmesin insanlar.
-
P48 74,5 6300 sıralama guy sınavına girme olasılığım nedir sizce ?
-
Benimde 73.5 puan sıralamam 7623
-
@Umutlu-bekleyiş inşallah girebılırız
-
@Umutlu-bekleyiş ben de 7503 kendi adıma hiç ümitli değilim açıkçası direkt hoşgeldin 2021kpss moduna geçtim
-
2019 lularda gircek sınava dimi sadece 18 iptal
-
@Umutlu-bekleyiş evet hocam
-
@adanali01 5 il tercıhı kesın mı yoksa tek il mi
-
@Umutlu-bekleyiş 5 il tercihimiz olacak
-
100 nete p48 83,16 gelmiş
-
@varol inşallah ya en son alıma giremedım küsüratla en azından adil olur yuksek alan arkadaşlarda istedıklerı yerlerı ya da aileye yakın ıl yazar
-
P48 72.83 puan arkadaşlar sıralamam 8142. Sizce bu puanla guy'a girebilme ihtimalim var mı?
-
@yolosapiens güzel kardeşim ben de bu ilani 2 senedir bekliyorum. Neden artniyetli olayım. Öğretmenlerin aylar öncesinden takvimi vs aciklanir. Biz sadece bir soylenti veya fotografa bakıyoruz. Umarim ilan gelir. Fakat anlatmaya çalıştığım resmi bir takvim yok ve beklenti üst düzey suan.
-
@fenerlim valla ne deseniz haklısınız hocam ama işte bir umuttur yaşamak
-
@gaziibf neden olmasın umut
-
@Umutlu-bekleyiş ben küsüratla 75 ile giremedım ama girenlerde vardı benim şuan 73 nasıp ha şole bişia vardı O Zmanda sadece 2018 puanı tek geçerlidi şuan 2019 ve 2020 ama yınede nasıp
-
-
@Umutlu-bekleyiş şöyle de birşey var bu sene 5 il tercihi olacak
-
@fenerlim Bakan o fotoğrafı kendi paylaştı. 2019 yılında 2020 için 2000 kişilik alım izni alındı. Gelir İdaresi Başkanı KPSS ertelendi,kurum sınavları da ertelenecek,Aralık ayı gibi sınav olacak dedi. Daha ne olsun senin inanman için ? Dün bu ilan gelemezdi çünkü sınava 2020liler girecek. Bu kadar basit bir şeyde neden 'ilan gelir inşallah ama sanmam' diye söyleniyorsunuz.
-
@yolosapiens ilan gelcek inşallah gib başkanıda. Dedi aralık gıbı ve arkadaşta dedı kpss 2019 ve 2020 puanı alanlar başvurcak