2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Su28A benim 1580 idi
-
@Su28A Önemli olan puan sıralama biraz geri gitmiş onunda sebebi giren sayısının çoğalmasıdır. En çok kalabalık puan grubu 83-82 tehlikeli hat. Benim 81.64 çok riskli
-
@kderviş benim 83 çok korkuyorum yığılma 80-83 arasında gibi duruyor
-
@mathilda evette geçen sene birçok kişi yerleşti il göçten guya başvurulacağını düşünmüyorum. 81-80 kapatı bence 83 çok rahat girer sıkıntı olmasın
-
@gmzankr066 yani 5 il tercihini unutmuyorsunuz değil mi? Benim de öyle ama zor duruyor biraz
-
@kderviş hocam 79.6 almışım giremem mi guya?
-
@kderviş aslında şımarıklık gibi duruyor ama herkes artık o kadar iyi ki 80 puana bile tatmin olamıyoruz . Hakkımızda hayırlısı
-
@rrrsss1610 unutmuyorum niye unutayım. Bu sınava girenlerin zaten en az yarısı geçen sene de girdi. En az bir iki bini zaten guy vs. Niye düşmesin ki?
-
p48 74 puanla bir umut var mı?
-
Arkadaşlar yanlış anladıysam düzeltin 5 kat çağrılma muhabbeti vardı 70 küsür alıp ilk 5000 de olan basvuramıyor mu?
-
@despot kardo sende girersin 5 il tercihi var 78’e kadar yolu var
-
@gmzankr066 yani inşallah şansımız olur
-
@despot sıralamanız kaç hocam
-
@crowdingout 3617 hocam.
-
Arkadaş öyle bir puan almışız ki 78. 4... Bize huzur yok anasını satayım illaha karın ağrısı çekecez
-
Hocam 72 puan şans yok mu 10 kat çağrılma olursa
-
dostlar noluyor 80 küsür alanlar bile korkmaya başlamış 5 il tercihi var neyden korkuyorsunuz gelir her türlü
-
Guy adam olsan şimdi ilan edersin kendini şu heyecan ve ümite kalp dayanmaz.
-
@despot teşekkürler hocam, neredeyse aynı puanla geçen sene ile bu sene arasında 500 kişi oynamış bu sene puanlar daha yüksek demek
-
@Semihylc hocam sormayın istemsizce bir korku Durumu oluştu puanımıza sevinemiyoruz