2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar guy taban puanları iller bazında alım olduğu için değişebiliyor en düşük 71 lere düşmüştü daha evvelde, yine öyle olacak, lakin il tercihini stratejik yapmakta fayda var. O yüzden heyecan yapmayın yani
-
@mathilda vallaha hayret ettim bide tedirgin olanların bir çoğu+80 5 il tercihi olmasa anlarımda bu sistemde puanı yüksek olana yarıyor zaten
-
@Gülbeşeker 81 e gelmez diyen net gerizekalidir hocam
-
Geçen seneyle puan sıralama karşılaştırması yapıldığında neredeyse aynı.. bu iyi bir şey en azından standart sağlanmış.. sebebi tâbi giren sayısının da birbirine yakın olması 2019 la. 70 üstü moral bozmasın arkadaşlar şansları var hele ki 2000 gibi bir ilan gelirse guy için 5 katı çağırılsa 70 e bile düşer iller. Yani puandan ziyade alım ne kadar olacak bu önemli . Yapılması gereken alımın sayısını artırmak için çabalamak.. hayırlısı olsun herkes için dediğim gibi 73 74 moral bozmasın şansları var.. eskiden 2016 2017 puanları yüksek sıralama düşük gelirdi çünkü giren aday sayısı 140 bin 150 binleri görürdü.. şimdi ciddi bir azalma var o yüzden 70 i geçmek bile başarıdır hele ki ilk girenler için..
-
@kderviş neyden korkuyosunuz baskan,
-
@varol Söylenen rakamın geleceğinden emin değilim. İnşallah 2000-3000 gelir bir hak olan o ama hiç belli olmaz beklenenden bile az gelebilir
-
@kderviş ilk mi sizin
-
@bykeynes çok umutlu konuşmuşsunuz 2000 alım.... inşallah oyle olur
-
@varol 2017de kurum sınavında 1 puanla elendim.
-
@rrrsss1610 2000 sayısı kaç senedir alım olmaması sebebiyle aslında guy için az bile aslına bakarsak..
-
Hocam artık insan ne dedın bılemıyıruz 1000 dedi bakan bende ısterım 2000 ama bence ne dedılerse o olur
-
Guy sayısı bence değişmez , en merak ettiğim ilan 500 kişilik olan HMUY ilanları bunlarda YDS ve bölüm şartı olmazsa Guy da daha çok insana şans doğacak.
-
@nic39 az olduğunun farkındayım gönül ister ki 3000 olsun ama arkadaşların dediği gibi değişeceğini pek sanmıyorum
-
O zaman gün DESTEK günüdür. Birlik olup verilen sözleri hatırlatmalıyız, biz İİBF'liler maalesef çok pasif kalıyoruz. Gerek sosyal medyada gerek diğer platformlarda hakkımızı arayalım, hatta fazlasını iatiyelim ki en azından elimizdekini almasınlar. Biz 3000 guy isteyelim olursa ne âlâ olmazsa da en azından 1000 kişilik alım iptal olmaz.
-
@rrrsss1610 ihtiyaç a bakılırsa fazlası bile olmalı aslında ama kurum içi sınav olayı sayıyı düşürüyor bence.. ama yine de söylenen sayıdan daha fazlası olacak guy için benim şahsi beklentim.. umut olarak değil yanlış anlaşılmasın guy olan arkadaşlarımın tamamı kurumlarında ki personel azlığından bahsediyor her defasında.. emekli olanlar özellikle baya fazlaymış.. 1000 den fazlası olacağına ben eminim dediğim gibi şahsi beklentim..
-
Şöyle de birşey var genelde ne zaman ÖSYM birşeyin formatını değiştirse o sınavın puanları düşüyor.. Yani birşey yapıp pozitif artışa sebep olduklarını ben görmedim
-
Nolursunuz su guy sınavını osym yapmasın ben biseyi daha kaldiramam
-
@Semihylc p48 74 puanla bir umut var mı?
-
@sagropa İlana bağlı dostum 5x olursa zor gibi 10x olursa olabilir. Birde en önemlisi şehir tercihi olacak.2021 hazırlanma niyetin varsa ders çalışmaya başla emeğin boşa gitmez . Beklerim dersen ilanı görmek gerekli.
-
Arkadaşlar taban puanların düşmesi lazım çünkü sıralama yükselmiş doğru değil mi?