2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar gönder kısmında sıkıntı yaşayanlar için:yabancı dil sekmesinde sıkıntı var.Yok diye işaretledikten sonra tekrar var işaretlenmiş gibi doldurulması zorunlu alan ekrana geliyor.Ben daha önceki yıllarda almış olduğum YDS puanını ekleyip başvuruyu tamamladım başka türlü çözülmüyor.Kurumla iletişim haline geçen varsa bu sorunu bildirebilir.Deneyip test edebilirsiniz.
-
Referans kısmında akraba olmayan yazıyorda, bu kaçıncı dereceye kadar olması lazım, çok uzaktan bir akraba var ben onu yazmayı düşünüyordum yazsam sorun olur mu?
-
@Earth11 hocam Kastamonu düşünüyorum tercihlerim arasında
-
@FThemel hayırlısı olsun:)
-
Arkadaşlar muş düşünen var mı ?
-
Arkadaslar burda kontenjan dolmasi durumu var mi yarın yapsak olmaz mi tercihleri bi yardimci olun Allah askina ya acayip panik yaptım
-
@samettin hayır 20 kasima kadar yapabilirsiniz
-
@tikq hocam ikinci tercihim muş olacak ama siz yinede yazın puanım 85.65
-
@çiçek 1. Tercihiniz?
-
@Earth11 d.bakır memleketim
-
@strtmn Halkbank sonucunu bekliyorum. Eğer olursa herhangi birinin sınavına-mülakatına girmeyeceğim. En iyisi 20sine kadar beklemek o zaman
-
@yolosapiens sen nasıl bir kralsın bazıları sınava girmeyeceği halde başvuru yapıyor
-
@çiçek hocam ilk tercih neresi muşlu musunuz ?
-
Çanakkale düşünen var mı arkadaşlar?
-
Referans ta yazılan kişiler ne için yazılıyor tam bilgisi olan var mı?
-
82 ile Muş son sırada yazdim. Muş'a kadar biri takılır umuyorum
-
Arkadaslar burdur dusunen var mi? Antalyadakiler burdur yazar mi? 80le gelir mi? Burdurlulardan yorum alalim
-
@maliyeciece o bölgeden misiniz hocam hayirli olsun
-
@melisss ben burdur yazicam antalyaliyim . Antalya'ya yakın olduğu için yazicam
-
@yolosapiens hayırlısı olsun hakkınızda Halkbank uzm yard için mi haber bekliyorsunuz merak ettim ?