2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@FThemel evet daha yazanlar varmış yüksek ama mecburuz sivaslıyız bakalım görelim doğrumu söylüyorlar yalan mı
-
@erkn58 hocam bunu özellikle belirtmeniz yanlış bence başka yazicak olanın kararını etkiliyorsunuz kaderini etkiliyorsunuz
-
Nereyi yazayım desem her yerde 85 üstü puanlar şaşırdım kaldım valla
-
@erkn58 varmiymis hocam ya bende listeme almıştım ama belli olmaz hocam yani spekülasyon olabilir yani hakkımızda hayırlısı 🤲🤲🤲
-
@kaimoğlan peki referans kısmına daha çok hangi meslekten kişiler yazılıyor?
-
Lütfen kim 100 puanla da 70 puanlada nereyı yazıyosa yazsında milleti etkilemek için şu puanla şurayı yazdım demesın hiç etik değil yeter artık sizin yüzünden millet etkilenip tercih değiştiriyor sonra oturup ağlayıp sızlıyorlar kimsenin canı yanmasın 5 tercih var arkadaş nereyı yazarsanız yazın işinize bakın
-
@erkn58 hadi senin puanına inandık diyelim yav daha başkaları varmışta etmişte yazmışta nedir kardeşim bu bildiğimiz spekülasyon hatta sana inanmama sebebi BU PUANIN VARSA LİSTEDESİNDİR DEMEK AMA HALEN SANKİ GELMİYECEKMİŞ GİBİ DAVRANMANIZ SAHTEKARLIKTIR. BU GİBİ ARKADAŞLARA İNANMAYIN 80 ÜZERİ ARKADAŞA İLLA 5 TERCİHİNDEN BİRİ GELİYOR BUNU ANLAMAMAK İÇİN KAZ KAFALI OLMAK LAZIM.
-
@ertyy kardeş benim paunımda yüksek ben napayım soranlara cevap veriyoruz Vermeyelimmi bu puanla burayı yazıyorum işte daha ne yazsak suç yazmasak suç bana zaten heryer gelir sıkıntı bende değil puan alamayan arkadşlarda nereyi yazacağımızı şaşırdık
-
@crowdingout ister inan ister inanma kardeşş hodri meydann kim daha çok çalıştıysa girer ben silerim yorumlarıda ben cevap verdim sorulara vara cevap vermeseydim dengesiz dengeeiz konuşma sana inanalım nedemek adım erkan listede görürsün git ders çalış sen
-
@erkn58 senin puanını söylemene lafim yok daha yazacak yüksek puanlilarda varmış demen başka yazicak olanları tereddüte dusurur
-
arkadaşlar puanla tercih belirtmek pek doğru değil sanki artık. Bayağıdır bu foruma üyeyim benim de canım çok yandı bu il tercihinden. Eski yazılarımda da var hatta. Insan gerçekten etkileniyor. Belki bu sefer de giremeyeceğim belki gireceğim sınava. Onu da Allah bilir. Sadece 80 üstü alanlar okumuyor bu forumu. Belki puanına gelecek şehri burda çok adı geçmiş diye yazacak insan yazmaktan vazgeçiyor. Kaldı ki o 5 tercih de pek aynı kalmıyor son aşamada. Bir il tercihinde bile değiştirilme çok oluyordu son tercih gününe kadar. Bir insan bile birkaç konuşma, puan ve belirtilme yüzünden yazacağı şehirden vazgeçse yazıktır günahtır. Gönlünüzden geçen yerleri yazın, çalışın, dua edin. Iyi çalışmalar herkese
-
@ISLM 90 la be de yazmayı düşünüyorum
-
@ISLM 95 le bende düşünüyorum
-
- sıraya yozgat yazmamak da ne bileyim
-
@KamuAdayı hocam bekle birazdan 85 üzeri puanı olup tereddüt içinde olan gelecektir hatta daha yüksek puanlıların yazdığınıda duymuştur
-
var mı artıraan? satıyoruum.. satıyorum, saaaatttım.
Kocaeli 95'le koskorodoya gitti arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun (!)
-
@crowdingout
şaka yapıyorum görmedim yozgat yazan da söyleyeyim dedim.- sıraya da yozgat kesinlikle yazılır dostlar
bir süre yaşadım medeniyetin merkezi diyebileceğiniz bir şehirdir.
- sıraya da yozgat kesinlikle yazılır dostlar
-
@KamuAdayı hocam Yozgatın "Y" sini buyuk yaz giderkende besmele cek cagnim memleketim
-
@Umutlu-bekleyiş hocam haklısınız ama amacım asla kimseyi etkilemekk değil sadece fikir alışverişi yapamka evet çoğu kişi puanını doğru yazmiyo evet ama sadece dürüst olanlar varsa belki bi öngörümuz olur diye zaten puanında ile etkileyecek bi puan değil tabiiki herşey nasip hakkilizda hayırlısı🤲🤲🤲
-
@fatos
yozgatı seven bir insan bu hayatta her şeyle mutlu olabilir hocam o yüzden sevindim sizin adınıza.