2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@koskorodo saka mi ciddi misin
-
Acaba başka şehirde de olurmu kurum sınavı değişiklik olur mu mesela İstanbul'da
-
Böyle sınavların İstanbul ve İzmir'de de yapılmamasına çok şaşırıyorum. Hele İstanbul Türkiye'nin en çok nüfusa sahip ili.
-
@Earth11 sorulduğu için söylediğim
dediğimi anlamadığın için açıkladım dalga geçmenin bi manası yok -
@Earth11 yahu gib in ösym gibi soru dağılımı standardı yok ztn çıkmışları çözerken farkedersin her sınavda farklı gelir soru dağılımı mesela tarih i müfredatta söyler ama tarihten soru gelmediği yıl da olur kalkınma büyüme yine müfredatta yok ama basit düzeyde soru geldiği de oldu ortalama her derse 25 soru düşüyor işte bzn hukuk daha fazla bzn muhasebe daha az değişiyor kısacası ama vergi dairesine personel alıcaklar nihayetinde vuk ve tvs ye her halükarda sağlam çalışmak lazım bakarsın koskorodonun dediği gibi 10 soru geliverir
-
Sınav başvuruları henüz başlamadı, ancak şimdiden sisteme kayıt olup şifre alabilirsiniz. Kimlik bilgileriniz tam olarak doğru girdiğinizden emin olun. Gerekirse sayfadaki telefon numarasını arayarak yardım alabilirsiniz.
-
Arkdaşlar alican hocanın guy-dguy 2017 kitabını alsam sıkıntı olur mu kullanan ya da alan var mı ?
-
2018 guy çıkmış sorular PDF si elinde olan varsa rica edebilir miyim?
-
@guymaliye, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@davetsiz peki icra iflas genel hükümler diyor bütün konulardan çıkma olasılığı varmi genel hükümler yeterlimi
Genel hükümler bugüne kadar yeterliydi. Çok radikal değişiklikler olacağını sanmıyorum. Kpss çalışır gibi detaya inmeye gerek duymadan, zayıf olunan kısımlara odaklanırsan bence daha iyi sonuç alırsın hocam bu sınavda. Mesela Muhasebedeki formüllerin tamamını iyi bilmek gibi..
-
@davetsiz teşekkürler
-
Dostlar gelir uzmanligi sinavinda tvs yazıyor, vuk dahilmi degilmi simdi sinava?
-
@Pisagor ben vergi hukuku var diye biliyorum hocam eski sorularda çıkmış çünkü sayistayda da sözde Uluslararası iktisat yoktu ama son sınavda gayet sordular ben calismani tavsiye ederim
-
@mj_23 Tmmdir teşekkür ediyorum hocam, vuk çalışmaya basladim zaten sonlarına geldim . arkadaş çalıştigimi görünce ilan metninde yok dedi. ondan sorayim dedim eyvAllah hocam , bakmakta fayda var ozaman
-
@Pisagor aynen hocam rica ederim
-
Arkadaşlar Yalova ve Bursa yazacak olan var mı? Yazacaklar puanlarını da yazabilirler mi?
-
Arkadaşlar merhaba. Malumunuz hastalık döneminde yolculuk yapmak hepimiz icin risk. Bu sebeple kuruma sınavın Ankara dışında da yapılması icin taleplerimizi iletelim. Bildiğim kadarı ile hakim-savcı sınavında böyle bir karar alindı. Bizler de talebimizi iletirsek bakanlık karar alabilir. Coğu kisi şehrinde sinava girer.
-
sınav süresi ne kadar
-
Sınav günü Ankara'ya uçakla gelen arkadaşlardan sınava yetişemeyenler olmuştu. Şimdiden bilet alacaklar varsa bu durumu yaşayabileceğini düşünerek bilet alsınlar.
-
@samett 150 dk ama en son 130 dk vermişlerdi . Süre sıkıntısı olmaz hocam genelde .
-
@karar bende 150 diye biliyordum ama biri 100 dk yazmış ondan sorayım dedim sağolun