2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kpsslik 2017 mayıs sınavı 150 dk 2018 ağustos sınavı 130 dk idi . Süreyi sınavda öğreniyoz ama yeterli oluyor .
-
@miraculumd42 orasi ben de kalsin hocam bos yere insanlarin kafasini katistirmaya hic gerek yok
-
@karar 2018 sınavı da 150 dakikaydi diye biliyorum oyle yaziyordu hatirliyorum
-
Ben de yazcam bir yer ama söylemem annem yaz ama söyleme dedi
-
87.65 puanım var gelir mi bilmiyorum keşke gelse ama bende o şans yok girmeyecek arkadaşlar belki başvuru yapmazsa düşecektir .
-
@Semihylc uyku sersemi yanlış yazmışım başka yere yazıyordum arkadaşlar içinizden sovmeyin
-
@issizmezun ben de 150 dk diye önceki alımda öyle oldu diye girdik ama 130 dk verildi hocam sanıyorum muh kasarlarsa ki mayıs sınavında kasmışlardı süreyi uzun tutuyo olabilirler niyeyse sınav anında öyle düşünmüştüm genelde süre sıkıntısı olmuyo ama rahat söylerim bunu
-
@KamuAdayı hocam ankrada kiyasiya rekabet olcak diyorlar ne dusunuyorsunuz
-
@rabia89
olabilir hocam ankara için her zaman her meslekte rekabet olur.
şöyle ki p48 90 benim bu sene. şu an asıl olarak vmy ye çalışıyorum. 90 a düşerse maliye teftiş ve yazılıya kalırsam sayıştay da tabiki. ama malum her zaman elenme riski var o nedenle guya da başvuracağım.
ben 17 yıldır anlaradayım artık bir düzenim var ve seviyorum da yani ankarayı. o nedenle rekabet olur diye yazmamazlık etmeyeceğim rekabetten de kaçmam.
ama yukarıda da dediğim gibi bazen daha sakin ve yaşanabilir bir şehirde bir süre yaşasam mı diye de şeytan dürtüyor
ezcümle aklınızda ankara var ise rekabet olacak diye yazmamazlık etmeyin hocam. çalıştıktan sonra sizi korkutmamalı böyle şeyler.
sağlam rakip çok zeki olan değildir, düzenli ve istikrarlı çalışandır. böyle çalıştıktan sonra siz başkalarına sağlam rakip olarak değil başkaları size sağlam rakip olarak bakacaktır.
iyi çalışmalar diliyorum. -
Sayın Süleyman Girgin bugün 2 saat önce attığı tweet altına mali hizmetler uzman yardımcılığı ilgili talebi dile getirdim. Kendisi bu tweet beğeni attı herhalde dile getirebilir. Hepimiz yazarsak unutmaz. Tek vekille değil diğer vekiilere yazalım. Örneğin Baki Ersoy İİBF'nin sgk denetmen ilgili talebi dile getirdi.
Ben bulabildiğim vekilere dünden beri yazıyorum. Plan Bütçe Komisyonunda yer alan bazı vekillerin twitter hesabı aşağıdır
@55erhanusta @DurmusYillmaz @MKalayci42 @bakiersoymhp @sgirgin48tbmm @kamilsindir @MBekaroglu @Mv_CavitAri @bkusoglu @ismailgunes64 @corasalih @uguraydemir45 @mvcemalozturk @aysekesir @Nilgun_OK @ahmetkilic16 @bekirkuvveterim @ekremcelebi4 @ekremcelebiofis @nejatkocer @nejatkocer @lutfielvan
-
Arkadaşlar işletme iktisadi için ne yapabiliriz
-
@KamuAdayı hocam siz degil de kim yazicak 90 puanla hangi konuda rekabetten kaçıcaksiniz anlamadim mülakat kısmı mı?
-
@Pisagor biz hangi bakanlığın sınavına gireceğiz MALİYE bakanlığı sınavı kim hazırlıyor GELİR İDARESİ başkanlığı peki nasip olurda atanırsak nerden çalışacağız VERGİ dairesinde yada mal müdürlüğünde dolayısıla sınavda Türk VERGİ sistemi ve VERGİ USUL hukukundan sorumluyuz daha da sormayın arkadaşla lütden vuk ve tvs varmı diye
-
@kpsslik
bakmayın hocam puan fena olmasa da 1 ay bakmasanız gidiyo bilgiler. çalışan her türlü alanda daha yüksek alanları bile geçebilir.
bu arada 90+ başvurmayı düşünen çok arkadaşım var. -
@KamuAdayı Hocam bende Ankara istiyorum sizin o şekilde yani 90 artı kaç arkadaşınız yazmayı düşünüyor ? Yanlış anlamayın lütfen sadece kpss puanım yeter mi diye endişeleniyorum o yüzden merak ettim
-
Arkadaşlar Guy kurum sınavında standart sapma oluyor mu, yoksa aynı kaymakamlıktaki gibi doğru sayısı kadar mı net geliyor ? Yani 80 alan 80 net mi yapmış oluyor.
-
@grwvh doğru sayınız yazılı sınav puanınızı teşkil ediyor hocam
-
@Fischer anladım tşk
-
Neden halen insanlar şurayı yazmayi düşünüyorum ama endişe ediyorum diyor ki 5 tercih hakkınız var arkadaşlar 1 sehir tercihi kafasından çıkın artık endise ediyorsaniz dahi bir tercihinizi endişe ettiginz yere feda edin geride 4 hakkınız daha var!!!!!
-
@busraaa11
hocam isterseniz söylemeyeyim burdan sonra spekülasyon yapmış olmak istemem, çalışanların şevkini kırmak istemem. en kötü ihtimalle 85 kapatır ankara. en kötü ama. o nedenle çalışın. guya giren yüksek puanlılar diğer yerler açıklanınca veya iyi geçerse önünüzden çekilecek bunu da bilin. bu kesimin guya ekstra çalışmadığını da bilmenizi isterim.