2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@michalkalecki cikmis sorular üzerinden halledilebilir bir kısım hocam kaynak almaya gerek yok derim.
-
@Tobinin-Q-su Hocam büyük ihtimalle Bursa için rakip olacağız. Burasa'nın açılan ilçeleri nasıl peki. Sıralama nasıl yapılsa iyi olur.
-
Sakarya,Kocaeli düşünen var mı? Kaç puan ile aşağı yukarı ne olabilir?İstanbul'a yakın olması yüksek kapatmasına sebep olur mu?
-
@burcucakirrr mersin içinde düşünen varmi acaba rakipler sağlamsa ona gore yazmicam
-
@burcucakirrr benim İzmir'den sonraki tercihlerim olabilir , merkez yerleri yazmayı düşünüyorum. Kocaeli İstanbul dan daha uygundur diye bence tercih edilecektir 30 kişi de kontenjan var iyi rakam.
-
Arkadaşlar guy sınavı için muhasebe eksiği nasıl tamamlanabilir. Baştan başlayıp kalın bir kitap bitirmeme gerek var mı? Kpss'de 18 netim vardi. Bilgili bir arkadaş bunu göze alarak cevaplarsa berhudar olurum
-
@burcucakirrr Kocaeli
-
@Semihylc bende 1. Sıraya izmir yazmayı düşünüyorum puanınız kaç acaba
-
@tobinq
diğer dersler iyiyse çok zaman ayırmaya gerek yoksa 1 tur konu anlatımı bitirebilirsiniz. ama diğer derslere de fazla zaman ayırmak gerekecekse alican hocanın guy çıkmış sorularını alıp çözümleri iyi okuyarak çözerseniz daha faydalı olur gibi. kalan süreyi de göz önüne alarak. -
@KamuAdayı kaçıncı seneniz hocam acaba
-
@kpsslik
kpss hazırlık olarak 2019 mezunuyum hocam. 1 yıl hazırlandım bu sene girdim sınava. -
@Semihylc Puanınız yüksekse size İzmir gelir zaten yüksek puanlılar hemen hemen ilk tercihine yerleşir.İstanbul çevresini istiyorum genel de ama talep çok gibi Tekirdağ falan olsa güle güle giderim fakat yazmaya cesaretim yok 80 ve üstü kapatırsa diye.
-
@KamuAdayı Diğer derslerin tekrarını yaptım. Detayli olmayan bir konu anlatım genel muhasebe icin yeterli mi sizce. Geri kalan zamani da maliyet muhasebesi ile finansal tablolara ayirayim diyorum
-
@adanali01 Ben düşünmüyorum.:)
-
@adanali01 kaçla düşünüyosunuz mersini
-
@guymaliye 83.9 İzmiri yazacağım aksilik olmazsa gelecektir .
@burcucakirrr evet 80 üstü olan arkadaşlar eğer çok afaki durumlar olmazsa 1.2 hadi olsun 3. Tercihinde şehir tutar zaten.
Buradaki mesele eğer tercih yaptığımız şehir yüksek kaparsa kurum sinavi benim bu tip mülakata kalacak sınavlarda nedense şansım hiç yaver gitmiyor.
-
@burcucakirrr 81.5 ile ilk sırada Kars var gerisi İstanbul ve çevresi o iki şehirde aklımda var ama Kars direk gelir bana eğer bir sürpriz olursa İstanbul kesin gelir inşallah olmaz
-
@KamuAdayı guy a girdim dediniz önceki senelerde nasıl ilk seneniz
-
@burcucakirrr olağan durum 80 ve üstü. En azından böyle duruyor. Tabi 1-2'ye gönülden geçen yazılır. Sonlara doğru ehemmiyet gerek tabi. Tabi tekrardan, 78 il nedir yaa
-
@avemim
girmedim daha önce. karıştırıyorsunuz büyük ihtimalle başka birisiyle.