2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
arkadaşlar Allah nasip eder de kurum sınavını geçersek sözlü puanımızı da öğrenebiliyor muyuz? O da sınav işlemlerinde hesabımızda yazıyor mu? Daha önce hiç girmedim bu sınava da ondan merak ediyorum.
-
@samett sen de sağol hocam sınav başlamadan tahtaya yazıyorlar orda öğrenmiştim 100 dk hiç duymadım ama .
-
@edaus ben kuruma e-mail atıp öğrenmiştim
-
@underwood 83 ile Bursa yazacagm gelir diye dusunuyorum
-
@underwood 85 puanla Bursa yazicam yaşadığım il olduğu için
-
@Tobinin-Q-su Bursa şehir olarak pahalı bir yer diyorlar sizce öyle mi hocam bir memur maaşıyla merkezde kiralık ev fiyatları çok mu yüksek.
-
Arkadaşlar hukuk için onerebileceginiz bı kaynak varmı monopol çözüyorum ama biraz ağır gibi
-
@miraculumd42 Merkezde kiralık ev fiyatları 1500 civarı daha küçük illere göre belki daha pahalı olabilir ama düzenli bir şehir
-
Genelde herkes yaşadığı ili tercih ediyor ben ise yaşayabileceğim ili
-
bursa çok iyi şehir bence ankaraya uzak olmasa tercih listemde olurdu kesin
-
Ah keşke benim puanımda iyi olsaydı da o güzel şehirlerin hayalini kurabilseydim
-
@ertyy
güzeli de göreceli be hocam. ben severim ankarayı. kimisi de hiç sevmez. kimisi denizsiz yapamam der.
sevdiğiniz beraber mutlu olduğunuz insanlar yanınızda olduktan sonra her şehir güzel olur size takmayın.
şahsen şansım olsa büyükşehirin çekmekeşi yerine sevdiklerimle küçük bir şehirde sakin bir hayatı yeğlerim. -
@KamuAdayı haklisin hocam bu işsizlikte hangi şehir gelse raziyim diyorum artık puanda kritik olunca tabi
-
@KamuAdayı umarım istediğiniz yerde çalışırsınız
-
@ertyy
aynen öyle hocam. kaldı ki küçük diyebileceğimiz bir yerde iş yükü de az olursa bir yandan kurum sınavlarına da hazırlanırsınız tekrardan. hem geliriniz olur hem sınavlara çalışırsınız.
nerde gerçekten mutlu olacağınızı hangisinin hayırlı olduğunu kestiremeyebilirsiniz hocam. o yüzden takmaya gerek yok puanım büyükşehirleri tutmuyor diye.
çalışmaya devam... -
@KamuAdayı çok haklısınız teşekkürler...
-
@ertyy
teşekkür ediyorum hocam. puanım fena değil ankara yazacağım ama düzenim olduğu için burada. yoksa şeytan dürtüyor arada sal tüm sınavları git güzel bir sahil şehrine kafa dinle az
hazırlandığım başka sınavlar da var şu an.
Herkes için hayırlısı olur umarım. -
@karar değisebiliyor mu hocam 130 u bilmiyordum da
-
@karar değişebiliyor mu hocam 130 u bilmiyordum da
-
@issizmezun hangisi yaşayabileceğiniz il hocam