2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tobinq
dediğim gibi kendinizi diğer derslerde hazır hissediyorsanız asıl sorun muhasebe ise yapabilirsiniz bunu tabi. maliyete çok detay girmenizi tavsiye etmem.
sınava da henüz zaman var. o nedenle hazır hissetseniz bile sınava yakın son 1 hızlı tekrarlık zaman da ayırın bence diğer derslere. ona göre ayarlayın muhasebe çalışmayı. 1 ayda unutuluyor illaki bişeyler.
iyi çalışmalar diliyorum. -
-
@FThemel 87 puanım var sinop ya da istanbul yazacağım ilk tercihime ama karar veremiyorum.
-
@gazot benim varda puanım rakipler sağlamsa vazgececem yazılı sınav için
-
@adanali01 e tamam senin puanın sağlamsa belli bir birikiminde vardır heralde yazılı sınavdan korkmaya gerek yok o kadar da yani
-
İstanbul 76 ya düşer mi hocalarım
-
@gazot ayn3n de Iste birkez şansımız var bidaha ne zamana olur bilinmez hocam hakkımızda hayirlisi diyelim o zmn
-
Sayın Feridun Bahşi bugün 28 dakika önce attığı tweet altına mali hizmetler uzman yardımcılığı ilgili talebi dile getirdim. Kendisi bu tweet beğeni attı herhalde dile getirebilir. Hepimiz yazarsak unutmaz. Tek vekille değil diğer vekillere yazalım. Örneğin Baki Ersoy İİBF'nin sgk denetmen ilgili talebi dile getirdi.
Ben bulabildiğim vekillere 2 gün beri yazıyorum. Plan Bütçe Komisyonunda yer alan bazı vekillerin twitter hesabı aşağıdır
@55erhanusta @DurmusYillmaz @MKalayci42 @bakiersoymhp @sgirgin48tbmm @kamilsindir @MBekaroglu @Mv_CavitAri @bkusoglu @ismailgunes64 @corasalih @uguraydemir45 @mvcemalozturk @aysekesir @Nilgun_OK @ahmetkilic16 @bekirkuvveterim @ekremcelebi4 @ekremcelebiofis @nejatkocer @nejatkocer @lutfielvan
-
@Semihylc 83 puana İzmir gelir mi acaba? Hani 85-90 aralıgı var tercih ederler diye düşünüyorum tabi bilemiyorum ben de gerci umarım gelir benim de öyle çünkü
-
@güneşşş benimde 83.9 1. Tercih İzmir yapacağım , gelir gelmez nasip artık puanın iyi zaten bence gelecektir. 78 il oluşu sistemi baştan sona sürprizlere açık bırakıyor
-
@pareto_wilfredo üstadın hazırladığı taslakta Başvuru sayfasında referans bilgisi istiyor. Referans yazmak zorunlu mu?
-
@KamuAdayı Teşekkürler size de iyi çalışmalar diliyorum
-
-
@güneşşş hocam şu puana şura gelir mi diye yazmayın o puanınız yok belki de puanınız 73 millet yazmasın diye puanı yüksek gösterip millet tercih etmesin istiyosunuz ya da gerçekten o puana sahipseniz de yazmakla elinize ne geçiyo herkes nasibini yer hepimize başarılar
-
@sherlock bir de bu sorulara cevap veren çok bilmişler var kesin gelir diyorlar sistemi yalamış yutmuşlar üstüne akıl veriyorlar kesin gelir diye hiç kimseye kesin diyemezsin ya ne puanı 90a ne 78e önemli olan sınava girebilmek değil o 1000 kişinin içinde olmak.
-
@buslem hocam sizde 80 üstü puanla erzurum yazacağınızı arkadaşınızın da 80 üstü puanla ağrı yazacağını söylemiştiniz dimi doğru hatırlıyorum hatta erzurumun 80 göreceğini söylemiştiniz
-
@ertyy peki siz bundan nasıl eminsiniz
-
@ertyy yanlış hatırlıyorsunuz. 80 üstünü görür demedim sadece çok dile getirilen bir şehir olduğunu görünce korktu yazmayacak belki o puanıyla batıdaki iller bile olacak ama psikolojik etkiyle insanlar olacak şehirleri bile yazmaya çekiniyorlar demiştim. siz bence beni diğer kişiyle karıştırdınız
-
Erzurum bende mi yazsam acaba Kars ile ulaşımı nasıl kaç saat
-
@idealistbiri zaten doğu yazmak isteyen biri genelde 10a yakın ve üstü alımlı şehirlere bakıyor daha çok alım var diye. iller de birbirine çok benziyor. fark olarak tanıdığın biri var mı ona bakılır sonra gözü kapalı sıralama yapılır şehirler çok benzer çok kafa yorup ders çalışma vaktinden çalmak mantıklı değil