2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Azalan-Terimler ilahi ne komiksiniz siz öyle ihihi
-
@strtmn ben bu başlıktaki çoğu şeye anlam veremiyorum
-
@KamuAdayı evet sinir sistemine birebir denemelisin ist düşük kapatacak yazılarına okuyunca bi yudum alıyorum iyi geliyo
-
@KamuAdayı
-
@serra ismi yazip alta geçince boşluk oluşuyor sistem onu kabul etmiyor. Isminizden sonra 1 karakter boşluk kalmasın bende aynı şeyi yaşadım
-
Başvurudaki referans kısmı şart mı ?!
-
@tuuba42 olursa iyi olur ama şart değil.
-
@Earth11 Yorumunuzu okurken tabiri caizse can çekiştim. Bir kuruma uzaman olarak atanacaksınız fakat hala GELİYO-GİDİYO'lu cümleler kurmanız hiç hoş değil
-
Arkadaşlar görüyorum da yazılanlara bakılırsa herkesin gözü korkmuş belli ki iyi spekülasyon yapılmış mesela daha 80 civarı puan alıp da Ankara yazacağım diyen görmedim neden burda yazılanlara bu kadar inanıyoruz acaba, şampiyonlar ligi olacak dedikleri Ankara geçen alımda kaç puan kaç sınav puanıyla kapatmış lütfen bakın burda 89 aldım şurayı yazacağım aman yazmayın diyenlerin her dediği gerçek olmuyo merak etmeyin
-
@metin2500 bu nasil bir soru yaaa. Yapma o zaman tercih.
-
@swezy hayir isterse gercek olsun konu o değil. Ankarada 300 kişi sınava girecek 140 kişi mülakata klacak. Burda yazicam diyen 10 kisi 20 ki neyinden korkuluyor bu kadar. Adam puanim var diye sinavi kasmıyor. Senin 80 puanin varda ve çalışıyorsan emin ol 90 puanliyla cok rahat yarışırsın guyda
-
@swezy Ankara her dönem korkutulur yazdırılmaz ama bu sefer Ankara ilçeler sıkıntılı.
-
@underwood sana mi sorucam ne yazacagimi ister geliyo yazarim ister geliyor keyfime..buna mi takildin pes yani cook küçük şeyler bunlar bakış acini genişlet biraz
-
@Earth11 Bakış açısını genişletecek biri varsa o da sizsiniz zira Türkçe cümle kuramayan ben değil sizsiniz
-
@scofieldmustafa kesinlikle katılıyorum
-
@underwood sen mutlu ol tamam mi ben senin için turkceme dikkat ederim geliyor yazarım yeter ki sen rahat et
-
@Earth11 Anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba, neyse başarı dolu bir kariyeriniz olmasını dilerim.
-
@underwood burası resmi bi sayfa değil resmi bi kuruma yazı da göndermiyoruz herkes dilediği gibi yazar çok takılmayın ona Size de başarılar..
-
burada iki faydalı bilgi yorum için giriyoruz ne kadar saçma ve benzer elli tane şey yazılmış. biride çıkıp bende işletme iktisadı veya uluslararası kuruluşlar notu var isteyene atarım demiyor.
-
@metin2500 hocam siz de varsa atar mısınız. Teşekkürler